GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Nesil

Yeni Nesil

Yetkili ekibi başvurularımız açıldı, admin & helper ve yan görevler için değerlendirme yapacağız. Başvurular 07.06.2020 / 00:00'da kapanacak.

Başvurmak için discord sunucumuzda olmanız ve forumda üyeliğinizin olması gerekiyor.

İlgili Konu(Tıkla)

Maverick

Yetkili ekibi başvurusu sonuçları adaylara forum üzerinden Ö.M ile 07.06.2020 günü bildirilecektir.

Yeni Nesil

Yetkili ekibi başvurularımızın kapanmasına son 3 saat kaldı. 23:59'da başvurular kapanacak.

fury

Öncelikle yetkili kadrosuna laf ederek başlıyorum olaya, net bilgi bu adamların ne kapasitesi var yönetici olarak nede bilgisi bunu yapabilecek, İkincisi forum teması çok kötü bb kodlar adam akıllı çalışmıyor siyah tema çok kötü düzeltilmesi gerekiyor üçüncüsü ve sonuncusu outro tadında #thisisthefuture hashtagiyle paylaşılan videonun gram anlamının olmaması içerik güzel yapan iyi yapmış ama bu kadar beklenen bi sunucunun bu kadar küçük video paylaşması uzun süre sonra üzmüştür bekleyeni insan bi sistem tanıtımı gameplay inside leak paylaşır ki insanlara heves versin veya heycan paylaşılan şeyin bir anlamı yok ama yapanın eline sağlik unuttuğum bir şey Sunucu konsepti Los Santos ise LSPD'nin el kitabında neden gerçekçi LAPD kodları kullanılmamış anladığım kadarıyla yabancı bi sunucudan veya wikipedia'dan istenilen kısımlar alınmış basitleştirilmiş ve kullanıma sunulmuş ana sunucu konsepti ile çelişmiyor mu? yada sunucunun konsepti amerika değil mi?, el kitabındaki silahlar gerçekçi değil Metropolitan alanlarda kullanılan silahlar Düz pump-shotgun ve Automatic Rifle&Semi-Automatic Rifle SMG's(UZI) gibi silahlarla sınırlı değil mi, sunucu konsepti roleplay ise bunlar nasıl var? yada çok takmıyorum diyip öylesine açılan bir sunucu mu?
Son düzenlenme: 07 Haziran 2020, 00:17:04 Coiner

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: fury - 06 Haziran 2020, 23:38:20
Öncelikle yetkili kadrosuna laf ederek başlıyorum olaya, net bilgi bu adamların ne kapasitesi var yönetici olarak nede bilgisi bunu yapabilecek, İkincisi forum teması çok kötü bb kodlar adam akıllı çalışmıyor siyah tema çok kötü düzeltilmesi gerekiyor üçüncüsü ve sonuncusu outro tadında #thisisthefuture hashtagiyle paylaşılan videonun gram anlamının olmaması içerik güzel yapan iyi yapmış ama bu kadar beklenen bi sunucunun bu kadar küçük video paylaşması uzun süre sonra üzmüştür bekleyeni insan bi sistem tanıtımı gameplay inside leak paylaşır ki insanlara heves versin veya heycan paylaşılan şeyin bir anlamı yok ama yapanın eline sağlik unuttuğum bir şey Sunucu konsepti Los Santos ise LSPD'nin el kitabında neden gerçekçi LAPD kodları kullanılmamış anladığım kadarıyla yabancı bi sunucudan veya wikipedia'dan istenilen kısımlar alınmış basitleştirilmiş ve kullanıma sunulmuş ana sunucu konsepti ile çelişmiyor mu? yada sunucunun konsepti amerika değil mi?, el kitabındaki silahlar gerçekçi değil Metropolitan alanlarda kullanılan silahlar Düz pump-shotgun ve Automatic Rifle&Semi-Automatic Rifle SMG's(UZI) gibi silahlarla sınırlı değil mi, sunucu konsepti roleplay ise bunlar nasıl var? yada çok takmıyorum diyip öylesine açılan bir sunucu mu?

Verilen emeğe saygısızlık yapıp üstüne bir de emek verenlere 'Yarısı beyinsiz' diyerek hakaret ettikten sonra seni ciddiye alıp geri dönüş yapmamı beklemiyorsun umarım. Yorumu düzenlediğin zaman söylenen söz hafızalardan silinmiyor.

--------------------

Yetkili ekibi başvuruları kapandıktan sonra gece incelendi, birazdan başvuruyu geçen kişilere süreç hakkında forumdan Ö.M. ile bilgi vereceğiz. Forumdan Ö.M. alamayan kişiler mail adreslerini kontrol etsin. İllaki mail veya Ö.M. almış olmanız gerekiyor. İkisini de alamadıysanız DC üzerinden benim ile iletişime geçebilirsiniz. Başvuru sürecini başarıyla geçen adaylara şimdiden mülakatta başarılar. Başvuru veya mülakat süreçlerinden geçemeyen adaylar için de bunun bir ön alım süreci olduğunu ve belirli kriterler doğrultusunda alım yaptığımızı unutmasınlar, şu anda geçememiş olabilirsiniz ancak ilerde tekrar şansınızı denemek için fırsatınız olacak.

Trigger

Userlara güven kaybı yaşattınız önceki zamanlarınızda, bunu telafi edebilecek misiniz bilemiyorum.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Trigger - 07 Haziran 2020, 13:58:11
Userlara güven kaybı yaşattınız önceki zamanlarınızda, bunu telafi edebilecek misiniz bilemiyorum.

Beta olarak açtığımız sunucuyu bakıma aldığımız ve üstünde çalışma yapıp belirli bir süre sonra tekrar açacağımızı belirttik, eğer güven kaybından kast ettiğin şey bu durumsa bilemiyorum ne kadar güven kayıplık bir olay. Sunucunun çalışma aşamasında olduğu halde erken açılmasını yine isteyen sizler yani oyunculardı. Biz de eksiklerimizin olduğunu ve hem bunları görmek hem de bu süreçte sistemleri geliştirmek için açacağımızı belirttik, yani bununla ilgili görmedim duymadım tarzı bir olay varsa eski forumdan bulup konu SS'i paylaşabilirim istiyorsanız tabii.

Ancak yine de bunlar bahane değil, evet gerçekten eksiklerimiz vardı, hatalı yönettiğimiz süreçler ve kararlar oldu. Bizde ders notlarımızı alarak üstüne düşünüp tasarlayacak bir zaman elde ettik ve sizlere çok daha güzel bir ortam sağlamak için çalıştık. Sizlere verdiğimiz plan programa da uygun hareket ediyoruz, yazın açacağımızı belirttik ve bu plan uygulanmaya devam ediyor, sırf bu bile güveninizi bir nebze olsun tazemeli diye düşünüyorum.

Ancak kısa zaman içerisinde yaptığımız değişiklikler ve sunucu sistemleriyle ve işleyişleriyle ilgili paylaşımlar yaptığımızda bize hak vereceğinizi düşünüyorum. Umarım ki ön yargınızı kırıp tekrar şans verirsiniz. Bu durumu dile getirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Maverick

Yetkili ekibi başvuruları açıklandı, sonuçlar Forum üzerinden Ö.M ile gönderildi.

SuPy

Alıntı yapılan: Trigger - 07 Haziran 2020, 13:58:11

Waiting...

jyonsae

Alıntı yapılan: SuPy - 07 Haziran 2020, 16:41:10
Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 07 Haziran 2020, 14:06:24
Beta olarak açtığımız sunucuyu bakıma aldığımız ve üstünde çalışma yapıp belirli bir süre sonra tekrar açacağımızı belirttik, eğer güven kaybından kast ettiğin şey bu durumsa bilemiyorum ne kadar güven kayıplık bir olay. Sunucunun çalışma aşamasında olduğu halde erken açılmasını yine isteyen sizler yani oyunculardı. Biz de eksiklerimizin olduğunu ve hem bunları görmek hem de bu süreçte sistemleri geliştirmek için açacağımızı belirttik, yani bununla ilgili görmedim duymadım tarzı bir olay varsa eski forumdan bulup konu SS'i paylaşabilirim istiyorsanız tabii.

Ancak yine de bunlar bahane değil, evet gerçekten eksiklerimiz vardı, hatalı yönettiğimiz süreçler ve kararlar oldu. Bizde ders notlarımızı alarak üstüne düşünüp tasarlayacak bir zaman elde ettik ve sizlere çok daha güzel bir ortam sağlamak için çalıştık. Sizlere verdiğimiz plan programa da uygun hareket ediyoruz, yazın açacağımızı belirttik ve bu plan uygulanmaya devam ediyor, sırf bu bile güveninizi bir nebze olsun tazemeli diye düşünüyorum.

Ancak kısa zaman içerisinde yaptığımız değişiklikler ve sunucu sistemleriyle ve işleyişleriyle ilgili paylaşımlar yaptığımızda bize hak vereceğinizi düşünüyorum. Umarım ki ön yargınızı kırıp tekrar şans verirsiniz. Bu durumu dile getirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Yeni Nesil

Yetkili ekibi başvurularının açıklanmasıyla beraber dün ilk mülakat sürecimiz başladı, başvurusu kabul olup mülakata gelmeyen kişiler olduğunu gördük, 08.06.2020 pazartesi(bugün) akşam 23:59'a kadar mülakatlar devam edecek, son dakikaya bırakmamanızı tavsiye ediyorum, şimdiden başarılar.

_TrusteD_

Eamon

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 08 Haziran 2020, 10:34:51
Eren ? Developer bu kimdir ?

Adı Eren, kadroda geliştirici konumunda işte neyi merak ediyorsun? Adam kızlık soyadını felan mı yazmalı? İnsanları kücümseyi bırakın ve kendi işinize bakın.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

fury

cillop
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 19:14:34 fury