GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zero Hırsız-Polis / 176.98.42.21:7777

Başlatan bugdays, 10 Kasım 2018, 21:17:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Savagery

Hakikaten hazır modla bi yerlere varacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 0`dan yazmasanızda olur. Girin forum samp`a CnR alt yapılı bir mod bulun geliştirin. Bu kullandığınız modda hp sunucusu varken sunucunuzun tutması mümkünsüz. Heveslik sunucuların ömrü 1-2 ay.

Dwayne

bugdays

Alıntı yapılan: Savagery - 11 Kasım 2018, 15:20:42

Hakikaten hazır modla bi yerlere varacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 0`dan yazmasanızda olur. Girin forum samp`a CnR alt yapılı bir mod bulun geliştirin. Bu kullandığınız modda hp sunucusu varken sunucunuzun tutması mümkünsüz. Heveslik sunucuların ömrü 1-2 ay.

Niyetimiz bu yönde bunun için çalışıyoruz değerli yorum için teşekkür ederim

seleramo

An itibarı ile sunucuya kar mapi eklendi. Kendi özgün fikir ve tasarımlarımızla sunucuyu yeniliyoruz. "1 ay kalmadan kapanır" gibi saçma bir eleştiri yapacağınıza ne konuda hata yaptığımızı, ne yönde gelişmemiz gerektiğini söyleyen Jatenow gibi yapıcı bir eleştiri yaparsanız daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız.

En yakın zamanda textdraw ve sistem güncellemeleri hız kazanacak. Sunucudaki maplerin bir çoğu özgün bir şekilde yapıldı aynı şeyi sistemler içinde yapıyoruz sabırlı olmanızı istiyorum(z).

Kar Mapi:

Son düzenlenme: 11 Kasım 2018, 18:45:33 seleramo

[G]Man

Güncelleme Yapıldı
Son düzenlenme: 13 Kasım 2018, 17:06:13 [G]Man

TeknisyeN

Başarılar.! Hs Derken Headshot Değilmi.

[G]Man

Alıntı yapılan: SerialOff - 13 Kasım 2018, 21:02:56

Başarılar.! Hs Derken Headshot Değilmi.

Teşekkürler Evet Resimde HeadShot Yazıyor Zaten.
Son düzenlenme: 13 Kasım 2018, 21:10:51 [G]Man

5YPEXE

Ufak çaplı iyiliğiniz için bir yorum yapmak istiyorum. Konunuz da bulunan noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Yazım yanlışlarını düzeltmelisiniz. Sunucunuz için bir şey söyleyemem. Hiç giriş yapmadım. Bu tarz şeyler PawnoTürk üyeleri için önemli şeylerdir. Bunlara dikkat ediniz.

İyi forumlar!

[G]Man

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 13 Kasım 2018, 21:28:00

Ufak çaplı iyiliğiniz için bir yorum yapmak istiyorum. Konunuz da bulunan noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Yazım yanlışlarını düzeltmelisiniz. Sunucunuz için bir şey söyleyemem. Hiç giriş yapmadım. Bu tarz şeyler PawnoTürk üyeleri için önemli şeylerdir. Bunlara dikkat ediniz.

İyi forumlar!

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz Özen Göstereceğiz.

[G]Man

Guapo

Kar yağması olayının bulunduğu bölgede kasmalar yaşanacaktır,bunu kaldırmanız sizin için bence iyi olacaktır.

[G]Man

Alıntı yapılan: Guapo - 18 Kasım 2018, 16:58:41

Kar yağması olayının bulunduğu bölgede kasmalar yaşanacaktır,bunu kaldırmanız sizin için bence iyi olacaktır.

Halletik Zaten,Teşekkürler.

TR_irfan.

[G]Man