GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

~ South City Roleplay ~ Single Reality 27.09.2019

Başlatan South City RolePlay, 15 Ağustos 2019, 19:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lietenant

beklemekten yorulduk desek inanır mısınız :D

Stranger-R

Alıntı yapılan: Lietenant - 17 Eylül 2019, 21:08:07
beklemekten yorulduk desek inanır mısınız :D

Bekletmeyi bizde istemezdik doğrusu ama hızlı bir açılış ile sorunlu bir sunucu açmayı istemiyoruz. Amacımız sorunsuz bir hale getirmek.

Yaptığın işten her zaman zevk almaya bak.

Lietenant

Stranger-R

Alıntı yapılan: Lietenant - 20 Eylül 2019, 16:27:41
Tarih belirlenmedi mi hala

Çok yakın bir zamanda net bir tarih verilecektir. Bu kadar uzun sürdüğü için özür dileriz. Ancak sorunsuz bir şekilde olmasını istiyoruz.

Lietenant

Stranger-R

Alıntı yapılan: Lietenant - 22 Eylül 2019, 17:35:25
İptal olma gibi bir şey mevcut mu

Hayır, çok az bir şey kaldı zaten. İptal edilmesine sebep olacak hiçbir şey bulunmuyor.

Stranger-R

Açılış tarihini olarak 27.09.2019 Cuma saat 20.00 tarihini belirlemiş bulunuyoruz. Bu süre zarfı içerisinde bizleri bekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Cuma günü hepiniz ile görüşmek üzere.

South City RolePlay

Açılış tarihimiz 27.09.2019 Cuma günü saat 20.00 olarak belirlenmiştir. Hepinize iyi günler dileriz. Cuma günü görüşmek üzere!

İnsanların yapmış olduğu yorumlar zeka seviyelerini gösterir.
Anton Pavloviç Çehov...

Stranger-R

Sunucumuz bugün 20.00'da açılacak. Hepiniz ile görüşmek dileğiyle. Hep birlikte gelişmeye ve eğlenmeye devam edeceğiz. Önceki yaşanan sorunların ve geç açılmasının da telafisi en kısa sürede yapılacaktır.

BurnS

Yabancı RP forum ile gurur duyan bir sunucu.

Tavsiye etmem, eleştiri yapan insanlarla dalga geçiyorlar. Berkan hariç!!!

Tutacağını düşünmüyorum, kötü.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
  • Bölüm Ceza Sistemi
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Konu içeriği "6 SAAT" içerisinde daha düzenli hale getirilmediği takdirde işlem uygulanacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

- S O N

South City RolePlay

Alıntı yapılan: lacosapalm - 27 Eylül 2019, 17:33:35
Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
  • Bölüm Ceza Sistemi
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Konu içeriği "6 SAAT" içerisinde daha düzenli hale getirilmediği takdirde işlem uygulanacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

Sorun bizden kaynaklı olmadığı için farkında değildik. Teşekkürler. Düzeltildi.

Anton Pavloviç Çehov...

South City RolePlay

Sunucumuz aktif hale getirilmiştir. Hepinize teşekkür eder, keyifli roller dilerim.

İP : 84.54.13.25:7777

Anton Pavloviç Çehov...

Lietenant

BurnS

Güzel bi grafiker yokmuş galiba, tasarımlar biraz kötü. Bana sorarsanız yol yakınken kapatın veya Berkan ekip değişsin.