GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

"W" altındaki tuş çalışmıyor kedim üstüne oturdu

Başlatan Brimod, 26 Nisan 2026, 12:43:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brimod

w altındaki tuşlar çalışmıyor böyle bir problemimiz var napabiliriz acep

XziiTriOzz

Aynı sorunu epey bir süre önce yaşamıştım, çoğu yerde araştırma yaptım ve sonuç alamadım bu yüzden kendi yöntemimi geliştirdim. Net bir sonuç olmayabilir fakat bende işe yaradı. İlk aşama olarak, kediyi tanımayacağı ve evi bulamayacağı uzak ama güvenli bir yere bırakmak olacak dostum. Diğer aşama ise hepsiburada, trendyol veya bütçen varsa wraith tarzı sitelere girip yeni klavye satın almak sorununu çözecektir. Diğer bir alternatif yol olarak, kediniz ile daha fazla vakit geçirmek için yeni klavyenizin kargo sürecinde kediniz ile vedalaşmayı sürdürebilir, kargonuz adresinize yola çıktığı zaman kediyi şutlayabilirsiniz.

İyi forumlar, teşekküre gerek yok! :elsalla: :serefe:

yeni piyasanın eski çocukları

Brimod

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 26 Nisan 2026, 15:56:05
Aynı sorunu epey bir süre önce yaşamıştım, çoğu yerde araştırma yaptım ve sonuç alamadım bu yüzden kendi yöntemimi geliştirdim. Net bir sonuç olmayabilir fakat bende işe yaradı. İlk aşama olarak, kediyi tanımayacağı ve evi bulamayacağı uzak ama güvenli bir yere bırakmak olacak dostum. Diğer aşama ise hepsiburada, trendyol veya bütçen varsa wraith tarzı sitelere girip yeni klavye satın almak sorununu çözecektir. Diğer bir alternatif yol olarak, kediniz ile daha fazla vakit geçirmek için yeni klavyenizin kargo sürecinde kediniz ile vedalaşmayı sürdürebilir, kargonuz adresinize yola çıktığı zaman kediyi şutlayabilirsiniz.

İyi forumlar, teşekküre gerek yok! :elsalla: :serefe:

okey sağol

dizci simulator

kedinin tuyu kacmistir elektrik akimina ters geliyordur kanka klavyeyi sok altini temizle. kac para lan bi klavye

Brimod

Alıntı yapılan: dizci simulator - 26 Nisan 2026, 23:26:14
kedinin tuyu kacmistir elektrik akimina ters geliyordur kanka klavyeyi sok altini temizle. kac para lan bi klavye

olabilir ya üstüne oturduğu zamanlar oldu mesela yukarı atlayıp tırmanırken gibi.

Krips Je

Ekonomik bütçede güzel bir klavye olarak Redragon K617 öneririm. Eskiden kullanıyordum, fiyatı da yaklaşık 1.300 TL civarındaydı. İkinci elde daha ucuzlarını bulabilirsin ama mümkünse sıfır (birinci el) almaya özen göster. Geçmiş olsun :)

"Без багов нет прогресса."