Merhaba gtamulti, belki bilmem kaç gün. Belki de hiçbir zaman. Uzun lafın kısası KOAH (Kronik obstrüktif akciğer hastalığı) yakalanmış bulunmaktayım. Dost, düşman herkese eyvallah diyorum, 2012 den bu günümüze kadar bol güzel zamanlar geçirildi. Bir gün tekrardan ve yeniden Görüşmek umuduyla. Meslektaşlarıma ise bol başarılar dilerim :elsalla:
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşup yeniden aramıza dönmen dileğiyle. 💪🏻❤️
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, iyileştiğinde seni buralarda bekliyor olacağız.
Rabbim şifa versin.
geçmiş olsun, iyileşip aramıza döndüğün günü bekliyoruz
Geçmiş olsun, tez zamanda şifa bul inşallah
Hastalık sürecinde psikoloji bozukluğu olabilir, zaten numaram var sende. Whatsappdan ara istediğin zaman kafa dağıtırız, Allah şifa versin. Samp bir hard developer daha kaybedemez :uzgun:
Geçmiş olsun, daha güçlü dönmen dileğiyle..
geçmiş olsun canım benim..
1 aylık ağır tedavinin ardından hastalığımın ağır dönemini aşmış bulunmaktayım. Bu süreçte ilk önce salih (Feovac), Patavatsız (Talha), ördek ve birçok dostlarıma çok teşekkür ederim aynı zamanda geçmiş mesajlarını ileten herkese teşekkür ederim. Yeni taburcu olduğum için şu anlık fazla halim yok çalışacak. Yakın zamanda foruma tekrardan geri döneceğim. Sağlıcakla kalın :)
Alıntı yapılan: Krips Je - 25 Mart 2025, 14:29:551 aylık ağır tedavinin ardından hastalığımın ağır dönemini aşmış bulunmaktayım. Bu süreçte ilk önce salih (Feovac), Patavatsız (Talha), ördek ve birçok dostlarıma çok teşekkür ederim aynı zamanda geçmiş mesajlarını ileten herkese teşekkür ederim. Yeni taburcu olduğum için şu anlık fazla halim yok çalışacak. Yakın zamanda foruma tekrardan geri döneceğim. Sağlıcakla kalın :)
Kötüye bişey olmaz. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim ❤️
Geçmiş olsun.