GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
14 Mayıs 2026, 11:45:45

Eskilerrrr

TREND Bu konu GTAMulti Trend tablosunda #1. sırada!

Başlatan Rexiun, Dün, 01:01:57

« önceki - sonraki »

Krips Je ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

Konu başlığı bulamadım Eskilerden dostlar buralardamı ya yıllar oldu bırakalı varmı evlenen çoluk çocuğa karışan ne iş yaparsınız foruma girince de insan bir duygulanıyor bir anda aklıma geldi valla Selamlar hepinize

deksdeveloper

Selam dostum, Rodriquez ben. Büyüdük hepimiz, evlendim ve ellerinden öper 2 tane kızım var. SA-MP'tan sonra kendime davul aldım düğünlere falan gidiyorum, öyle yani. Seni sormalı?

tamamdır hacı sen dediysen iş bitmiştir

Xenon1453

Selam kardeşim, Mehmet ben. Platformdaki herkes büyüdü, ben nişanlandım 25 yaşına girdim, elektrik bölümü mezunuyum, bir dükkanım var şantiye ve daire elektriklerini yapıyoruz. Seni sormalı?

MaRVeL

Selam kral, 2012'den beri bu platformdayım ama hiç bir zaman kendimi göstermedim sadece oynadım. Şimdi yaş 26 Yurtdışı görevdeyim.

deksdeveloper

Alıntı yapılan: MaRVeL - Dün, 22:18:26
Selam kral, 2012'den beri bu platformdayım ama hiç bir zaman kendimi göstermedim sadece oynadım. Şimdi yaş 26 Yurtdışı görevdeyim.
Bilmeyenler için gizli bir görevde. Gizli olduğu için isim paylaşamıyorum ama baş harfi CIA.

tamamdır hacı sen dediysen iş bitmiştir

MaRVeL

Alıntı yapılan: deksdeveloper - Dün, 22:47:24
Alıntı yapılan: MaRVeL - Dün, 22:18:26
Bilmeyenler için gizli bir görevde. Gizli olduğu için isim paylaşamıyorum ama baş harfi CIA.

Şş.