GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

AKP 2023 yılındaki seçimi kaybeder mi?

Başlatan nikobernoo, 17 Nisan 2021, 20:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 19 Nisan 2021, 10:34:08
Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2021, 10:31:12
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 19 Nisan 2021, 10:26:33
Savaş bitsinde göndermek kolay iş hiçbiri kalıcı değil merak etmeyin...

İnananlar? :D
Maddi ve manevi yardımı kestikten sonra bak bakalım nasıl gidiyorlar :D
Ya sen şakamısın arkadaşım?
Erdoğan sence o kadar suriyelilerden aldığı oyu bırakır mı?

nikobernoo

Suriye'deki savaş bitmez arkadaşlar.

Alperen18

Alıntı yapılan: Provazano - 19 Nisan 2021, 11:07:46

Güzel kardeşim senin kafan mı iyi, Erdoğan 2018 seçimlerinde %52,6 oyu tek suriyelilerden mi aldı zannediyorsun :D

_Code

Ülke paris neyi beğenmiyorsunuz nankörler bakın başkanınız size patates çuvalı dağıtıyor hangi yerde bunu yapmışlar?

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

nikobernoo

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 19 Nisan 2021, 11:29:45
Alıntı yapılan: Provazano - 19 Nisan 2021, 11:07:46

Güzel kardeşim senin kafan mı iyi, Erdoğan 2018 seçimlerinde %52,6 oyu tek suriyelilerden mi aldı zannediyorsun :D
Suriyelilerin neredeyse orda 4 5 yüzdelik oyu var.

Levent13

suriyeliler 6 bin tl para alıyor ülkemizde insanlara 6 bin tl veya para desteği yapmıyor

Rodeiun

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2021, 00:56:58
Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 19 Nisan 2021, 00:17:46
olm akp gitse chp gelir chp dahada kötü harbi diyorum bak chp yönetiminden adam olmaz en azından akp oturup diğer ülkelere ağzının payını verebiliyor bu iki parti ve hdp hariç gelebilecek tüm partiler belki yenilik katabilir. zaten hdp yi hiç katmıyorum işin içine hdp girerse zaten ülke batar komple

Ne kadar yazık sana dostum. Bilmiyorsan konuşma. 18 yıllık AKP iktidarı insanların gerçekten kafasını bozmuş. Yok o öyle olmaz yapamazlar edemezler. Bu adamlar bu kadar eğitim alıyor siyasi tarafında deneyim kazanıyor sen ise yaptığın yoruma bak zaten CHP daha kötü den sonrasını okumadım. Kıbrıs çıkartmasında Ecevit değilde şu anki hükümet olsa o çıkartma emin olun olmazdı. Her gün bir yolsuzluk haberleri bir intihar yada iflas haberleri alıyorsunuz. Bunlar neden oluyor? Baştaki çıkıp dese bizi CHP yönetiyor siz kerizler inanırsınız. Bunca zaman ne güzel yuttunuz, araştırmadınız düşünmediniz kafa yormadınız. Eh buda böyle işte. Bir twitter'e gireyim dedim, az kalsın beyinimi kayıp edecektim. Elde kanıt yok bir kaç müdürün Mercedes marka aracı var diye Mansur Yavaş suçlanıyor? Lan ne alaka! Bir de yağ gibi yayılıyor. Neymiş efendim AKP den önce CHP hükümeti vardı 25 - 30 senedir iktidara gelemeyen bir parti AKP den önce 2 söz ile iktidarda oluyor. :D Neyse konu oradan oraya kaçtı gitti. Yukarıda ki arkadaş HDP den bahsetmiş, gözüme çarptı. HDP geçse ülke batar. Ne kadar cahilce düşünüyorsun/unuz. Milletin aklı öyle bulanmış ki ne yapacağını bilmiyor artık. Bir kaç kişi uyansa o sese diğerleride uyanacak.

hdp geçsin de bak noluyo :D demirtaş daha dün aponun heykelini dikeceğiz diyordu? ulan ne ironi adammışsın

Rodeiun

Alıntı yapılan: Levent13 - 19 Nisan 2021, 12:13:42
suriyeliler 6 bin tl para alıyor ülkemizde insanlara 6 bin tl veya para desteği yapmıyor
[/quote

suriyeliler neden var ülkede ya ?:D

nikobernoo

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 19 Nisan 2021, 12:28:17
Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2021, 00:56:58
Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 19 Nisan 2021, 00:17:46
olm akp gitse chp gelir chp dahada kötü harbi diyorum bak chp yönetiminden adam olmaz en azından akp oturup diğer ülkelere ağzının payını verebiliyor bu iki parti ve hdp hariç gelebilecek tüm partiler belki yenilik katabilir. zaten hdp yi hiç katmıyorum işin içine hdp girerse zaten ülke batar komple

Ne kadar yazık sana dostum. Bilmiyorsan konuşma. 18 yıllık AKP iktidarı insanların gerçekten kafasını bozmuş. Yok o öyle olmaz yapamazlar edemezler. Bu adamlar bu kadar eğitim alıyor siyasi tarafında deneyim kazanıyor sen ise yaptığın yoruma bak zaten CHP daha kötü den sonrasını okumadım. Kıbrıs çıkartmasında Ecevit değilde şu anki hükümet olsa o çıkartma emin olun olmazdı. Her gün bir yolsuzluk haberleri bir intihar yada iflas haberleri alıyorsunuz. Bunlar neden oluyor? Baştaki çıkıp dese bizi CHP yönetiyor siz kerizler inanırsınız. Bunca zaman ne güzel yuttunuz, araştırmadınız düşünmediniz kafa yormadınız. Eh buda böyle işte. Bir twitter'e gireyim dedim, az kalsın beyinimi kayıp edecektim. Elde kanıt yok bir kaç müdürün Mercedes marka aracı var diye Mansur Yavaş suçlanıyor? Lan ne alaka! Bir de yağ gibi yayılıyor. Neymiş efendim AKP den önce CHP hükümeti vardı 25 - 30 senedir iktidara gelemeyen bir parti AKP den önce 2 söz ile iktidarda oluyor. :D Neyse konu oradan oraya kaçtı gitti. Yukarıda ki arkadaş HDP den bahsetmiş, gözüme çarptı. HDP geçse ülke batar. Ne kadar cahilce düşünüyorsun/unuz. Milletin aklı öyle bulanmış ki ne yapacağını bilmiyor artık. Bir kaç kişi uyansa o sese diğerleride uyanacak.

hdp geçsin de bak noluyo :D demirtaş daha dün aponun heykelini dikeceğiz diyordu? ulan ne ironi adammışsın
HDP geçemez zaten ne diyosun anlamadım gitti.

DracDonix

Sana ne içiriyorlar bilader? hahaha Doğarken doktar ayak yerine iki eli ile kafanı avuçladı sanırım. Zaten HDP başa geçecek diye bir iddia şu yaşıma kadar hiç bir zaman görmedim. Sen hariç.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Rodeiun

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2021, 14:46:42

Sana ne içiriyorlar bilader? hahaha Doğarken doktar ayak yerine iki eli ile kafanı avuçladı sanırım. Zaten HDP başa geçecek diye bir iddia şu yaşıma kadar hiç bir zaman görmedim. Sen hariç.

olm senin anlama sıkıntınmı var? ben hdp başa gelsin iddiasınımı ortaya attım? ne içiriyorlar diyosun bide gelip demirtaşı savunuyorsun senin türklüğüne tüküreyim
Son düzenlenme: 19 Nisan 2021, 16:37:37 AloneWarrioR

sweezy

@Goddew  Vallahi çok şey yazıp sildim ve sadece şunu atmaya karar verdim

nikobernoo

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 19 Nisan 2021, 16:35:43

olm senin anlama sıkıntınmı var? ben hdp başa gelsin iddiasınımı ortaya attım? ne içiriyorlar diyosun bide gelip demirtaşı savunuyorsun senin türklüğüne tüküreyim
Sen bi ağzını yıka istersen?

DracDonix

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 19 Nisan 2021, 16:35:43

memleket işi beyin meselesi.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2021, 22:04:14 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)