GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 02:38:22

SA:MP bireysel.

Başlatan juqi, 09 Eylül 2018, 02:46:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juqi

Öncelikle herkese merhaba, bu saatten sonra bir tek Uncle Freeroam hariç hiç bir sunucuda artık oynamıyorum nickimi kullanıp sunuculara girenleri aldirmayin.

Kaizen
Son düzenlenme: 09 Eylül 2018, 02:47:28 Pesimist

Leeroy

yanlız bu kaizen nicki sana ait değil, başkası kullanıyordu çook eskiden.

juqi

Alıntı yapılan: Ahmet - 20 Eylül 2018, 12:19:51

İlk öncelikle türkçe'yi havalı kullanmak için '','' vs. kullanmışsın fakat ''yanlız'' diye yazılmaz. ''yalnız'' bu şekilde yazılır. Gelelim nick olayına -Kaizen- kullanıcı adı patentli olarak birinde mevcut değil bunu sende kullanırsın bende kullanırım. SA:MP oynayan arkadaşlar bu nick'i tanıyabilir diye yazdım. İstersem kullanırım istersem kullanmam patenti birinde değil.

Jawié

Alıntı yapılan: Pesimist - 20 Eylül 2018, 13:05:50

İlk öncelikle türkçe'yi havalı kullanmak için '','' vs. kullanmışsın fakat ''yanlız'' diye yazılmaz. ''yalnız'' bu şekilde yazılır. Gelelim nick olayına -Kaizen- kullanıcı adı patentli olarak birinde mevcut değil bunu sende kullanırsın bende kullanırım. SA:MP oynayan arkadaşlar bu nick'i tanıyabilir diye yazdım. İstersem kullanırım istersem kullanmam patenti birinde değil.

O kadar yazmışsın falan iyi hoş da, seninkilerde de yanlışlık var be gülüm.

juqi

Alıntı yapılan: Jawié - 20 Eylül 2018, 19:46:15

O kadar yazmışsın falan iyi hoş da, seninkilerde de yanlışlık var be gülüm.

telefondan bukadar artık affet  :allaalla:

Leeroy

Bak şimdi çok bilmiş ve zeki arkadaşım,
Türkçe'yi havalı kullanmaya falan çalıştığım yok. Türk imlalarına uymaya çalışıyorum. Yalnız ve yanlız'ın birden fazla anlamı var. Ayrıca bana laf soktuğunu sanıp Türkçe'nin  "T" harfini küçük yapman ise gülünç bir durum. Ayrıca gelelim şu patent olayına;
Ne bu nick patent olayı yeni mi çıktı? Ona bakılırsa, Enes Batur'da bir patentli isim fakat yinede bunu kullananlar var. Yani demek istediğim nick patenti diye bi saçmalık yok. Oranızdan buranızdan elementler uyduruyorsunuz. bbCode kullanıp böyle millete atar gider yaparak havalı olduğunu san kardeşim, hll spr dvm. Virgülle artislik yapmak, really? :D :D

NMVAU

Leeroy

Alıntı yapılan: theNMVAU - 22 Eylül 2018, 21:05:24

https://nick-name.ru/

Sanal bir ortamdayız ve sen bilgisayarının fişini çektiğin an patent falan kalmaz. Ayrıca senin attığın sitede bir sürü rumuz var. Sen o nicklerden birini kullansan bile adam gelip "degistir lan onu dava ederimseni ulan!" mı diyecek? Fark etki bunu dedi, peki sence değişir mi? yada dava mı edecek? Nick yani alt tarafı rumuz. Boş beleş işler bunlar arkadaşlar nick patenti diye birşey yoktur, sanal bir ortamdayız.

NMVAU

Alıntı yapılan: Ahmet - 22 Eylül 2018, 22:41:55

Alıntı yapılan: theNMVAU - 22 Eylül 2018, 21:05:24

https://nick-name.ru/

Sanal bir ortamdayız ve sen bilgisayarının fişini çektiğin an patent falan kalmaz. Ayrıca senin attığın sitede bir sürü rumuz var. Sen o nicklerden birini kullansan bile adam gelip "degistir lan onu dava ederimseni ulan!" mı diyecek? Fark etki bunu dedi, peki sence değişir mi? yada dava mı edecek? Nick yani alt tarafı rumuz. Boş beleş işler bunlar arkadaşlar nick patenti diye birşey yoktur, sanal bir ortamdayız.

Kimine göre gereksiz, kimine göre gerekli. Bana kalırsa kayıt ettirmek gereksiz görünse bile önemli. Kim bilir gelecekte neler olacak? Neyse, şimdiye dönecek olursak "xxx binim adim degİşTiR oNu" diyemeyiz fakat "gerçek xxx benim, bu da kanıtım www.xxx.xxx" olarak sunabiliriz.

Zwei

Türk Dil Kurumu görse ne duygulanır be.