GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 16:26:49

Beyaz Tema

Başlatan santiagocss, 10 Şubat 2020, 22:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Eski forumdan beni soğutmuştu açık renkli tema.Bazı siteler temalarını kurulduğu günden beri değiştirmiyor, nedir sizdeki bu farklı tema arayışları anlamıyorum.Şayet bir gün tema değişirse üyeler için açık ve koyu versiyonlarını yayınlaması çok iyi olur bence.

alicaliskan

Tema cidden çok iyi böyle kalmasından yanayım.

santiagocss

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 12 Şubat 2020, 09:36:02
Eski forumdan beni soğutmuştu açık renkli tema.Bazı siteler temalarını kurulduğu günden beri değiştirmiyor, nedir sizdeki bu farklı tema arayışları anlamıyorum.Şayet bir gün tema değişirse üyeler için açık ve koyu versiyonlarını yayınlaması çok iyi olur bence.

Tema değişsin demiyorum. Ek olarak bir tema eklensin ve isteyenler kullansın. Daha iyi okuyup eleştirirseniz sevinirim. Daha önceki tema "DarkBreak" temasıydı siyahtı. 2018 yılından beri bu platformdayım ve bir kere bile renkli tema görmedim.

Alıntı yapılan: Lebowski - 12 Şubat 2020, 20:57:08
Tema cidden çok iyi böyle kalmasından yanayım.

Böyle kalacak zaten. Sadece ek tema eklenecek

Lineopth

Çift renkli tema daha iyidir. Siyah temanın güzelliği gibi bir beyaz tema yaparlar umarım.

Tommy Vercetti

Olursa güzel olur ama siyah tema çok güzel. Beyaz da öyle olur umarım.

santiagocss

Alıntı yapılan: Lineopth - 13 Şubat 2020, 21:37:40
Çift renkli tema daha iyidir. Siyah temanın güzelliği gibi bir beyaz tema yaparlar umarım.

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 14 Şubat 2020, 14:04:30
Olursa güzel olur ama siyah tema çok güzel. Beyaz da öyle olur umarım.

Desteğiniz için teşekkürler.

santiagocss

kelly

Beyaz yakışır gibi he.

I want everything

Eamon

Bazı şeyler simgi gibi kalmalıdır bence ve değişmemelidir. Örnek veriyorum LSRP forumu olsun SAMP'ın forumu olsun bunlar hiç değişmedi sanki simge gibi hep aynı kaldı. Gtamulti.com denildiğinde direkt insanların aklına forumun tasarımı, logos gelmeli bence.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

viathegod32

Alternatif olarak eklenmesi hoş olabilir, isteyen kullanır.

developer & producer

Cerberus.

El değmemiş bakir topraklar gibi burası. Buram buram 2009 kokuyor. Bırakın böyle kalsın. :şeytan:

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Enkei

Şu an için bir tema değişikliği gündemimizde yok. Eğer böyle bir durum olursa tüm üyelerimiz bilgilendirilecektir.