GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 02:14:25

GTAMulti.com

Başlatan Sahib, 23 Ekim 2019, 15:43:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sahib

Bence Bu Sitenin Bu Platformun Bir Mobil Uygulaması Olmalı. Play Store Ve App Store Den İndirib Kendi Hesabımıza Giriş Yaptıdan Sonra Hem Takip Ettiğimiz Konulara Yanıt Geldiyinde Telefona Bildirim Ve En Çok İlgilendiğimiz Bölüme Yeni Konu Açılınca Bildirim Gelse İyi Olur. Böğle Bir Uygulama Olsa Güzel Olur. İlerdeki Zamanlarda Yeni Yeni Güncelleme Yaparakta Daha İyi Bir Hale Getirilede Bilir.
Bence Uygulama Yapın Eğer Maddi Bir İmkanınız Olsa.
Diğer Arkadaşlarında Fikirleri Önemli Bence Burada Belirtirlerse Sevinirim.
İYİ GÜNLER.
Son düzenlenme: 23 Ekim 2019, 16:07:59 Sahib

Tommy Vercetti

Destekliyorum. Böyle büyük bir platformun daha fazla uzantıları olmalı. Mükemmel bir düşünce.

Leonida

Bence mobil uygulamasına gelene kadar sitenin yapması gereken daha çok iş var. Ben kısayolu telefonuma indirdim öyle giriyorum.

image

Sahib

Değerli Fikirleriniz Çok Önemli. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: lazlow - 23 Ekim 2019, 15:53:08
Bence mobil uygulamasına gelene kadar sitenin yapması gereken daha çok iş var. Ben kısayolu telefonuma indirdim öyle giriyorum.
Kadronun Yüksek Seviyede Olduğunu Bilmemeyime Rağmen En Azından Bence Hem Bir Tarafdan Siteyle Uğraşırken Küçükde Olsa Bile Boş Vakitlerinde Uygulama İşini Düşünüp Ve Yapa Bilirler.

mortale

Allah için şu Türkçeyi düzgün kullan

Pablo

Forumda yapılacak okadar iş varken bu fikri en sona bırakılmalı.
Son düzenlenme: 23 Ekim 2019, 16:20:53 ByGold
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Sahib

Alıntı yapılan: Renard - 23 Ekim 2019, 16:09:29
Allah için şu Türkçeyi düzgün kullan
Kendini Tanıt Bölümünde NM - Sahib Konusuna Göz Atmanı Tavsiye Ederim. Dikkatle Okusan O Konuyu Anlarsın Azerbaycanlı Olduğumu. Yazdığım Konu Dışında Yorum Yapmayın Lütfen.

Alıntı yapılan: ByGold - 23 Ekim 2019, 16:11:49
Forumda yapılacak okadar iş varken bunu fikri en sona bırakılmalı.
Yani Ben Foruma Sizin Gözünüzle Bakmıyorum. Ne İş Ola Bilirki Acaba Diye Düşünüyorum. İstersen Bilgilendire Bilirsin Beni. Ben Kendi Özel Fikrimi Sundum Sonuçta İsteseler Yaparlar Kendileri Bilir.

mortale

Her kelimeye büyük harfle başlamakla Azerbaycanlı olmak arasında nasıl bir bağ var anlamadım

Sahib

Alıntı yapılan: Renard - 23 Ekim 2019, 16:26:01
Her kelimeye büyük harfle başlamakla Azerbaycanlı olmak arasında nasıl bir bağ var anlamadım
1. Klavye Otomatik. 2.Sen Türkceyi Düzgün Kullan Dediğinde Ben Kelimeleri Kast Ettiğini Sandım.     
3.Konu Dışı Lütfen Yorum Yapmaa...

Uzzy

Bende katılıyorum. Forum efsane, uygulamada olsa efsanelerin efsanesi olur. #sesimiziduygtamulti

Sahib

Alıntı yapılan: Uzzy - 24 Ekim 2019, 15:19:15
Bende katılıyorum. Forum efsane, uygulamada olsa efsanelerin efsanesi olur. #sesimiziduygtamulti
Güzel Etiket :) . Ama Yinede Adamların İşleri Varsa Fazla Zorlamaya Gerek Yok. Sadece Konuyu Görüb Tepkilerini Verseler Bile Yeter.

ayazcik

Hayata yeni cümleye başlarmış gibi gelmişsin "Yeni, Yeni" ama mantıklı yapılabilinir.

Desky

Sahib

Yorumlarınız İçin Sağolun.

zeroo