GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kişisel Amaçlı Yetki Kullanımı

Başlatan Alpaslan, 26 Şubat 2021, 23:01:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpaslan

Merhabalar forum da geçenler de gördüğüm bir konu vardı, adı: "DD*****H Dolandırıcılığı" ve bu konu baya baya bildiğiniz kaldırıldı, eskiden özel bilgi paylaşıldıysa ileti düzenlenir, konu arşive taşınacaksa herkesin görebileceği bir arşive taşınırdı ve bu gün ise "Blackside Roleplay" konusunda Alperen Olgun ve benim yazdığım bir mesaj silindi: "Konudan bağımsız olarak söylüyorum, hosting satışı için yer sağlayıcı belgesi şarttır, daha vergi levhası olmayan bu firmanın hosting satışı yapması yasal değildir bilginize." bunun tam anlamıyla amacı nedir burada ben kurallara aykırı hiç bir şey göremiyorum bu sadece bir öneri ki bu doğruysa büyük bir suçtur @Alp. adlı yetkiliden yetkisini kötüye kullanımdan dolayı şikayetçiyim.
Son düzenlenme: 27 Şubat 2021, 12:25:13 Enkei

Enkei

Merhabalar. Şikayet talebinizi parçalara bölerek cevaplandıracağım;

Alıntı yapılan: Alpaslan - 26 Şubat 2021, 23:01:02
Merhabalar forum da geçenler de gördüğüm bir konu vardı, adı: "DD*****H Dolandırıcılığı" ve bu konu baya baya bildiğiniz kaldırıldı eskiden özel bilgi paylaşıldıysa ileti düzenlenir, konu arşive taşınacaksa herkesin görebileceği bir arşive taşınırdı

-> Forumumuzda ifşa, eleştiri ve türevleri konular açmayı birkaç ay önce yasaklamıştık. Haliyle sadece bahsi geçen firma değil, tüm firmalar, sunucular veya kişiler adına böyle konular açılırsa aynı muameleyi görecektir. Yani konu kaldırılır, konuyu açan üyeye ceza verilir. Forum genel kuralları güncellendiğinde bu durum üyelere bildirilmiş olup, üyeler bu kuralları kabul etmiş sayılır. Kabul etmeyen üyeler forum ile ilişiğini kesmek konusunda özgürdür.

Bkz.

Alıntı yapılan:  Forum Genel Kuralları
● Kişi, sunucu veya bir grup hakkında ifşa, eleştiri ve türevi içerikli paylaşımlar yasaktır.

"Blackside Roleplay" konusunda Alperen Olgun ve benim yazdığım bir mesaj silindi: "Konudan bağımsız olarak söylüyorum, hosting satışı için yer sağlayıcı belgesi şarttır, daha vergi levhası olmayan bu firmanın hosting satışı yapması yasal değildir bilginize." bunun tam anlamıyla amacı nedir burada ben kurallara aykırı hiç bir şey göremiyorum bu sadece bir öneri ki bu doğruysa büyük bir suçtur

-> Firmaların bu tarz belgelere sahip olup olmaması forumda tanıtım konusu yapılmadıkça platformumuzu alakadar eden bir durum değildir. Varsa bu tarz meseleleri resmî kurum ve kuruluşlar aracılığı ile çözmelisiniz. Ayrıca sunucu tanıtımı konusuna gönderilen bu tarz iletiler konudan bağımsız iletiler kategorisine gireceği için işleme tâbi tutulur. Bahsettiğiniz konu bir sunucu tanıtım konusu, hosting firması tartışma konusu değildir. Sunucuya konu içerisinde yapacağınız öneriler "hosting firmalarının savaşı"ndan ziyade sistemsel, yönetimsel, eleştirel vs. olmalıdır.

@Alp. adlı yetkiliden yetkisini kötüye kullanımdan dolayı şikayetçiyim.

-> Yetkililerimiz, platformumuzun temel yapıtaşlarından olan tarafsızlık ve adalet politikalarıyla bağlantılı olarak titizlikle seçilir ve görevlerini sürdürürler. Herhangi bir adam kayırma, kendisine fayda sağlamak gibi durumlar asla söz konusu olamaz. Konu ile alakalı Bölüm Yöneticimiz ile gerekli görüşmeler sağlanmıştır. İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 27 Şubat 2021, 12:25:39 Enkei