GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 21:01:58

Post Spam Şikayetleri

Başlatan Lee Seon, 29 Haziran 2019, 10:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lee Seon

Selamlar,

Yönetim bu konuda neden hiç ses çıkarmıyor anlamıyorum. Belki biraz çıkar politakanıza pozitif katkısı olduğundandır ama biraz da biz kullanıcıları düşünün. Zira şahsım adına konuşacağım. Her gün okunmamış postlarıma girdiğimde sayfalar dolusu aynı kişiye ait hortlatılmış konular da dahil olmak üzere bir çok yeni konu görüyorum. Sadece Eğlence & Mizah bölümüne kısıtlama getirmek çözüm değil. Burada derdine çare bulamayan bu zavallı post spammerlar bu sefer Müzik,  grafik, sanat gibi bölümlerin içine ediyor.  En basidinden  müzik bölümünde müzik önerilerinin paylaşılması için genel bir konu açılmışken bu belli başlı boş insanlar yorumsuz bir şekilde sadece müziği koyarak bunun gibi üst üste 20 konu bile açıyor. Keşke o kadar müziksever,  sanatsever olsalar! Her şey bir yana bir konu açtığımızda da bu spamların arasında konumuz kaybolup gidiyor.  Ne etkileşim ne de ilgi alabiliyoruz.  Yine bu spammerların ilgiden yoksun yorumlarını alabiliyoruz. Bu konu forumun kalitesini düşürdüğü gibi oldukça can da sıkıyor. Bir insan günde 274 post atmamalı bence.  İnsanın tabiatına aykırı. Dolayısıyla bölümleri kısıtlamak bu olaya bir çözüm getirmediği gibi diğer bölümlere sıçramasına neden olacak.  Bunun yerine bu tür saçma insanları doğrudan hedef alan müdahalelerin yapılması bence kesinlikle şart. Umuyorum ki forum üyeleri de bu konuya sessiz kalmaz. Tabii spamların arasında kaybolup gitmezse...

@Hwang @Joker
Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 10:41:11 Lee Seon

Pablo

Eskiden spam koruması vardı 30 saniye geçmeden ileti atamıyordun o tekrardan aktif edilse çok iyi olacak çoğunlukla müzik bölümündekiler çok spam atıyorlar ve cidden benim konularımdada ileti kasmak için saçm saçma ileti atanlar var.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Lee Seon

Alıntı yapılan: ArdaTR - 29 Haziran 2019, 10:52:40

Eskiden spam koruması vardı 30 saniye geçmeden ileti atamıyordun o tekrardan aktif edilse çok iyi olacak çoğunlukla müzik bölümündekiler çok spam atıyorlar ve cidden benim konularımdada ileti kasmak için saçm saçma ileti atanlar var.

Bunu senden duymak şaşırttı açıkcası.

Lesath

Alıntı yapılan: Lee Seon - 29 Haziran 2019, 10:37:07

Bir insan günde 274 post atmamalı bence.  İnsanın tabiatına aykırı.

Şu cümleyi okumam bi an için sözlükte hissetirdi beni  :kahkaha2:

Alıntı yapılan: Lee Seon - 29 Haziran 2019, 10:37:07

Selamlar,

En basidinden  müzik bölümünde müzik önerilerinin paylaşılması için genel bir konu açılmışken bu belli başlı boş insanlar yorumsuz bir şekilde sadece müziği koyarak bunun gibi üst üste 20 konu bile açıyor. Keşke o kadar müziksever,  sanatsever olsalar! Her şey bir yana bir konu açtığımızda da bu spamların arasında konumuz kaybolup gidiyor.  Ne etkileşim ne de ilgi alabiliyoruz. 

Şu kısımda ise kesinlikle haklısın, örnek ben çok fazla yazılım bilgim olmadığı için pawno vs. konulara yorum yapmıyorum,anlamadığım birşey için ileti atsam abes olur. İlgi alanım olan yerlerin konularını açmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bu konularda kaybolup gidiyor  :spam: :spam:

Pablo

Alıntı yapılan: Lee Seon - 29 Haziran 2019, 11:03:42

Ben eskiden yapıyordumda ama bukadar abartmıyordum. @Lee Seon

Alıntı

Lee Seon

Alıntı yapılan: ArdaTR - 29 Haziran 2019, 12:19:34

Nihayetinde 1500'e dayanmışsın.  Sonuç aynı yere çıkıyor.

Pablo

Alıntı yapılan: Lee Seon - 29 Haziran 2019, 12:44:10

Alıntı yapılan: ArdaTR - 29 Haziran 2019, 12:19:34

Nihayetinde 1500'e dayanmışsın.  Sonuç aynı yere çıkıyor.

1500e dayandım ama 1saat içinde 400-500ileti kasmıyordum  ve en iyisi mevzuyu kapatalım yoksa uzayıp gidecek.

Alıntı

wildclaWZ

Alıntı
Tabii spamların arasında kaybolup gitmezse...
:anons:

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Dreizen

Post kasan dostlara bi ceza uygulamak lazım, ben hergün QrzR veya Ryroz'un iletiletini görmek istemiyorum. (En çok post kasan arkadaşların isimleri.)

Lee Seon

Alıntı yapılan: Dreizen - 29 Haziran 2019, 15:32:19

Post kasan dostlara bi ceza uygulamak lazım, ben hergün QrzR veya Ryroz'un iletiletini görmek istemiyorum. (En çok post kasan arkadaşların isimleri.)

Feller'ı unutmayalım. Sizin aksinize dost veya arkadaş diyemeyeceğim zira bu mantıktan uzak davranışlarından ötürü günlerdir lanet okuyorum sadece.  Konuda bahsettiğim 274 post atan kişi yani Feller bu olağanüstü başarısını dün elde etti.  Yönetim kendisine plaket vermeli.

Joker

Merhaba, konuyla ilgileniyoruz.

open.mp Turkey Department Manager

Lee Seon

Alıntı yapılan: Joker - 29 Haziran 2019, 19:31:57

Merhaba, konuyla ilgileniyoruz.

Ne gibi yaptırımlar uygulanabileceği hakkında en kısa zamanda umarım bilgi alabilir ve derin bir nefes alabiliriz. Çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi her sabah aynı manzarayla karşılaşmak istemiyoruz; oldukça can sıkıcı.

Lee Seon

@Joker öyle umuyorum ki ben bu konuyu açmadan önce de aşırı derecede göze batan bu olaya dair bir yaptırım planlıyordunuz. @QrzR Yine ortalığın içine etmişken en azından ne zaman bu yaptırımların uygulandığını göreceğiz acaba?  En azından bu kalitesiz davranışları sergileyen insanları görmemek adına o zamana kadar platforma ayak atmayalım.

QrzR

Alıntı yapılan: Lee Seon - 01 Temmuz 2019, 00:39:48

@Joker öyle umuyorum ki ben bu konuyu açmadan önce de aşırı derecede göze batan bu olaya dair bir yaptırım planlıyordunuz. @QrzR Yine ortalığın içine etmişken en azından ne zaman bu yaptırımların uygulandığını göreceğiz acaba?  En azından bu kalitesiz davranışları sergileyen insanları görmemek adına o zamana kadar platforma ayak atmayalım.

Birader nedir senin derdin? Çalışan işinde gücünde adamım gün içinde fazla müsait olamadığım için ziyaretçi olarak zaman geçiriyorum müsait oluncada giriş yapıp baktığım konulara yorum atıyorum bu benim hakkımdır sanane birader? Forum yöneticileri uyardılar beni ben de her konuya hehe yazıp geçmiyorum artık ve kurallara görede bir terslik yapmıyorum varsa söyle hadi? Bak bugün giris yaptığım zaman nasıl yorumlar atmışım kontrol edebilirsin bu nedir birader yorum atma hakkımızı sen kimsin elimizden almaya çalışıyorsun hayırdır? Saygılı ol azcık şurada yorgun yorgun gelip zamanımı gereksiz facebookta falan gecirmektense burada geçiriyorum konulara yorum atıyorum artık kurallara uygun olarak spamlamadan. Anladınmı birader?

Lee Seon

Hemen net farkı açıklayayım. Uyarıdan önce "çok güzel" yorumlarında "çok güzel grafik", "çok güzel teşekkürler" gibi samimiyetten yoksun,  hiç bir olumlu olumsuz getirisi olmayan bir kelimenin eklendiği gelişme görülmüş. Sanırım birkaç uyarı yada ban falan yesen önemli ölçüde gelişme gösterip bu 1 sayısını 3,4e çıkarman mümkün. Şimdiden başarılar,  fighting! Söylemeden geçemeyeceğim yönetim uyarısı çok işe yaramış!!

Her şey bir yana sanki kötülük ediyormuşum gibi derdin nedir gibisinde atarlı yazmışsın.  Forum adına konuştuğumu düşünüyorum,  zira yazılan yorumlar ortada. Kimse sizin "Çok güzel" yorumlarınızı post akışlarında görmek zorunda değil. Bu da bir yana anlamıyorum,  şu top 10 best user listesinde ilk 10a girince insan olarak değerlerinizde mi tavan yapıyor yoksa plaket falan mı veriyorlar?

Yukarıda bahsettiğim yorum gelişmenin yanında hala onlarca müzik için ayrı ayrı konu açmaya devam ediyorsun. Ki bu da konunun başında biz üyelerin yakındığı bir şeydi. Ya tüm müzikleri genel müzik konusunda bir postta paylaşırsın ya da bir konuda hepsini paylaşırsın. Hepsi bu. Anlamadıysan yönetimin kısa süre içinde izah edeceğini düşünüyorum.

Son olarak şu anki 30 post sayımın senin 1037 post sayına kıyasla kat be kat daha nitelikli olduğunu düşünüyorum. Aradaki fark bundan daha net açıklanamazdı.
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 01:34:09 Lee Seon