GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 19:49:43

Post Spam Şikayetleri

Başlatan Lee Seon, 29 Haziran 2019, 10:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

QrzR

Böyle konuşmadan önce iletilere keşke baksaydın birader ne diyim sana hemen post kasıyorlar diye bize işlem yaptırmaya çalışıyorsun ayıptır. Bazı kuralları okudum bazılarını okumadım okumadıklarım için uyarımı aldım forum yönetimine teşekkür ediyorum beni hemen yasaklamayıp uyardıkları için sana kalsak foruma giremicez. Best user demissin benim öyle bir niyetim yok ben müsait zamanımı facebook gibi gereksiz yerlerde gecirmek yerine burayi tercih ediyorum bir kusurumuz oldu uyarımızı aldık artık şikayette bulunmadan önce laf yapan ağzın kadar gözlerini de çalıştırırsın.

Lee Seon

Ben iletilere baktım da geldim. Yönetim kontrol ettiğinde hak verecektir. Benim kimseyi karalama gibi bir hakkım yok. Bundan kazanabileceğim bir çıkar ilişkimde yok. Aksi halde yönetim iddiamızda haksız olduğumu zaten söylerdi.  Ben, benim gibi şikayetçi olan insanların diliyim.  Aynen böyle düşünebilirsin. Uyarıda önce ve sonraki mesajlarında tek değişiklik: "çok güzel" yerine "çok güzel teşekkürler" mesajı olmuş.  Bunun gibi 2, 3 tane değil onlarca mesajın var düne ait.  Bu mu uyarıdan çıkardığın ders?

Dediğinin aksine de benim sana önerim işe yaramaz yorumları yazarken çalışan ellerin kadar beynin çalışsında minimum 2,3 cümlenin üstüne çıkabilesin. Forum olarak iyiliğin için tek dileğimiz...
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 02:09:47 Lee Seon

QrzR

İşe yaramaz yorum olup olmadığına sen karar veremezsin birader kimisi benim gibi 2,3 cümleyle yorum atar kimiside senin gibi 15,20 cümleyle yorum atar neyse boş tenekeden çok ses çıkarmış sende haklısın. Artık bu post spam konusu beni ilgilendirmediğine göre sana benim hakkımda konuşmak düşmez artık bu konuda bana değil post spam yapanları yazarsın.

Lee Seon

Daha fazla boş tartışma yapmaman için şunu söyleyeyim. Dün 52 post atmışsın, bunların 30 tanesi yani yarısından fazlası sırf boş post "çok güzel teşekkürler" mesajından ibaret.  Gerçekten uyarıdan çok iyi ders çıkarmışsın,  aferin sana. Daha yine bu cümle ile aynı amacı taşıyan ama sırf yanına 2,3 kelime eklenen postlarıda saymadım. Onları da saymış olsam herhalde 52 posttan 8,9 tanesi yararlı olur ve al sana yararlı bir üye!

Düne ait istatistiğin bile seni ele veriyor.  O yüzden hala aynı davranışları sergilediğin için bu tepkileri benden de,  başka bir üyeden de pek tabii alacaksın.  Daha fazla konuşup,  forum gündemini meşgul etmeyeceğim.  Yazılanlar gün gibi ortada, yönetim kararını verir.