GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 17:55:16

Rapor Etme

Başlatan Radless, 08 Temmuz 2020, 18:27:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Radless

Çok net ve kısa bir sorum var bir iletiyi rapor etmek ücretli falan mı?

"Life's too short to hold grudges."

nikobernoo

Ne demek istediğini anlamadım ancak iletiyi rapor etmek için Alıntı Yap'ın üstündeki Moderatöre rapor et'e tıklamalısın.

Radless

Alıntı yapılan: Provazano - 08 Temmuz 2020, 18:30:53
Ne demek istediğini anlamadım ancak iletiyi rapor etmek için Alıntı Yap'ın üstündeki Moderatöre rapor et'e tıklamalısın.
Demek istediğim kaç gündür rapor edilen şeye bir yetkili bile bakmıyor rapor sistemi değişti de duyurulmadı mı?
Özel mesaj attım ekstradan onda bile bakılmadı
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2020, 18:37:24 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Xchatt

Evet report edince bize geri dönüş sağlanmıyor yani sonucun ne olduğu anlamıyoruz.

Sa-Mp 2014-2020

Symbolsong

Önemli bir konu olmuş, ben de sitedeki rapor sisteminin işe yaramadığını düşünüyorum.

S W E S T

Alıntı yapılan: Symbolsong - 08 Temmuz 2020, 19:15:52
Önemli bir konu olmuş, ben de sitedeki rapor sisteminin işe yaramadığını düşünüyorum.
Aynen öyle bir konuda sorun yaşansa bile report sistemi işlemiyor sanki en azından bize bi geri dönüş yapılsa konu hakkında bilgimiz olur

ReaptioS

Alıntı yapılan: Symbolsong - 08 Temmuz 2020, 19:15:52

+1

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Enkei

Rapor sistemimiz, eski sistemlerden farksız bir şekilde çalışmaktadır. Rapor eğer doğru ise gerekli işlem yapılıp konuya yapılan işlem ile ilgili ileti yönetici tarafından bırakılır. Ancak raporda herhangi bir ihlal bulunmuyor ise rapor kapatılır. Forum kuralları yeterince açık ve anlaşılır, haliyle bir kural ihlali içermeyen raporlar için işlem yapılmasını lütfen beklemeyin. İhlal içeren ileti veya konular tespit edildiği gibi ivedilikle müdahale edilmektedir. Kural ihlali içerdiğini düşündüğünüz iletileri veyahut konuları elbette rapor etmekten çekinmeyin. Yöneticiler raporlara mümkün olan en kısa sürede bakıp gerekli işlemi gerçekleştirecektir.

@Radless gerek gün içerisinde attığınız raporlarda gerek de bu konuda kullandığınız seviyesiz dili ve ithamlarınızı doğru bulmuyoruz. Keza bu tarz agresif ve yersiz söylemler  yöneticiler için hiçbir anlam taşımamaktadır. Lütfen forum içerisinde kullandığınız üsluba dikkat edin, buradaki yöneticiler tamamen gönüllülük esasına bağlı olarak çalıştığından kimse sizin hizmetçiniz veya uşağınız değil.