GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 23:40:15

Excision şikayet

Başlatan [Mapper]Javasde-, 22 Aralık 2017, 14:29:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[Mapper]Javasde-

Excision adli moderator paylasimlarima bunu sizin yaptiginiza inanmıyorum gibi cümleler atiyor ve kendini bisey sanan cümlelerle (öm) atiyor
Boyle bir kişi  moderatorlugu  hak etmiyor

.EXE

Buraya yorum yapmak haddim değil,ama bence Excision kendi fikrini belirtmiş aşşağılıyacı veya kötülemek için bir söz söylememiş,sonuçta burası bir ''Forum''Yaptığı yorumda aşşalıyağıcı,hakaret içeren küfür eden bir yorum değil.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2017, 14:40:51 Guard

Discord: EXE#6607

Excision

Paylaştığınız konuya herkes olumlu yanıt verecek diye bir şey söz konusu değil. Kişisel düşüncemi konunu kaldırmadan önce de belirtmiştim.

[Mapper]Javasde-

Kaniti yok boyle yalan yanlis konuşamaz bu bir eleştiri degildir

[Mapper]Javasde-

Şimdide ÖM DEN  diyorki. BEB PAWNA DAHA DUN BASLAYANLAR LA TARTİSAMAM DİYOR HAH KENDİNİ BİSEY SANİYOR SU MODERATİR DEGİSİN Bİ YA :D

Excision

Cidden insanı zorluyorsunuz. Kendi yazdığınız şeyleri buraya yazmamanız cidden çok acınası bir durum.
Neyse, konunu kural ihlali sebebi ile kaldırdım. Eğer yaptığın sistemlerin editlenmesini/değiştirilmesini istemiyorsan paylaşmazsın olur biter. Sadece amx paylaşmak kurallara aykırı. Hala daha kişisel düşüncemin arkasındayım. O sistemin sana ait olduğunu düşünmüyorum.
Konuyu kilitliyorum, daha fazla uzamasın. Site kurucusu gelince konuyu okuyup kararı verecektir  :bandit:

WildMan

Mesaj geçmişleri ve konu incelendi.

Alıntı yapılan: [Mapper]Javasde- - 22 Aralık 2017, 14:29:30

Excision adli moderator paylasimlarima bunu sizin yaptiginiza inanmıyorum gibi cümleler atiyor ve kendini bisey sanan cümlelerle (öm) atiyor
Boyle bir kişi  moderatorlugu  hak etmiyor

Konunuz kurallara aykırı olduğundan kaldırıldı.

Diğer hususa gelecek olursak; Bu konudan da anlaşıldığı üzere sizin dedikleriniz tutarlı değil. "Bunu sizin yaptığınıza inanmıyorum." cümlesinden, "Kanıtı yok. Böyle yalan yanlış konuşamaz, bu bir eleştiri değildir." yorumunu nasıl çıkartabiliyorsunuz? Mesajda kesinlik veya yalan yanlış bir şey yok, kanıtlaması gereken bir şey de yok. "Bunu sen yapmadın." demiş olsa anlarız. Ben, "Bence sizin tarafınızdan yapıldı." desem bu da yanlış oluyor o zaman(?), nasıl olsa kanıtım yok.

Excision, küçük düşürücü sözünden dolayı uyarıldı. Fakat bu sitedeki hiçbir üye (yetkililer dahil) robot değil, herkesin bir sabrı var. Lütfen unutmayalım, PawnoTürk kavga platformu değil, yardımlaşma ve paylaşma platformudur.

Böyle saçma sapan konuların bir daha açılmaması dileğiyle.. İyi forumlar dilerim :pc:
Son düzenlenme: 22 Aralık 2017, 17:49:38 WildMan
Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)