GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Gangland Haritaları

Başlatan baball, 08 Şubat 2026, 13:00:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baball

Herkes bu mapleri para ile satıldı olarak biliyordu, biz hiçbir zaman paranın peşinde olmadık.
Kullanacak sunucular kullanmakta özgürler, sadece 03DL'de çalışır.
cr: holmes

Son düzenlenme: 08 Şubat 2026, 13:03:01 baball

Feovac

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti

siwode

Holmes

Alıntı yapılan: baball - 08 Şubat 2026, 13:00:39
Herkes bu mapleri para ile satıldı olarak biliyordu, biz hiçbir zaman paranın peşinde olmadık.
Kullanacak sunucular kullanmakta özgürler, sadece 03DL'de çalışır.
cr: holmes

ismimi görünce anladım dosyanın ne olduğunu :D, şu samp zımbırtısında her gün yeni buglar keşfedilmeseydi veya fixlenseydi yeni çıkacak samp sürümleriyle birlikte belkide, sunuculardaki map stealing olayları yaşanmazdı, Günümüzde en büyük sorun şu anda map stealing birde serverside bir kaç açıklardan kaynaklı samp istemcisindeki sunuculara hala zarar verilebiliyor olması. Balon open.mp her ne kadar engellemiş olsa da balon olduğu için gelişmesi bir hayli uzun sürecek ve artık eskisi gibi ilgi gösterilmiyor pek. Yani söyleyeceğim şey bu gibi sorunlara daha önceden fix gerekiyor çünkü platforma zarar vermek asla niyetim olmadı bu zamana kadar tanıyan herkes bilir. Ancak samp-fake-query projesiyle bir program geliştirmiştim 100 tane aynı ip'den farklı port ile sunucu açmıştım oyuncu listesiyle de oynanılabiliyordu hatta programı daha da geliştirip open.mp sitesinde add server yapmaya zorlasaydım flood ile belki bu durum daha da kötü olabilirdi ama yapmak istemedim etik amaçlı denedim çünkü. Açıkçası sampı saldığımı söyleyebilirim sunucu açma girişiminde de bulunmayacağım benim yolum ragemp üzerine atıldı destek verecek herkesi beklerim  :) kafanızı yormayın şu samp zımbırtısıyla çekilmeye değmeyecek bir platform, artık platform mu denir orasına siz karar verin  :D, Paylaşım için teşekkürler ayriyeten kanka.

GTA-TR net | #2026

Krips Je

Holmes yazısını biraz daha büyük yazsaydın dotum, mikroskop ile bakmak zorunda kaldım  meraktan Cr kim diye.

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Holmes

Alıntı yapılan: Krips Je - 12 Şubat 2026, 17:34:25
Holmes yazısını biraz daha büyük yazsaydın dotum, mikroskop ile bakmak zorunda kaldım  meraktan Cr kim diye.

Harbiden şaka maka kaldır @baball kanka ismimi asdsadsad şimdi fark ettim, ismimi koymana gerek yok :d paylaşım kalsın yeterli. :D

GTA-TR net | #2026

baball

koyduk artık, o arkadaşın zaten psikolojik sıkıntıları var. En yakında iyileşmesi dileği ile.

Feovac

Alıntı yapılan: baball - 12 Şubat 2026, 23:56:10
koyduk artık, o arkadaşın zaten psikolojik sıkıntıları var. En yakında iyileşmesi dileği ile.

Krips kardeşim gece 3 te beni arayıp psikolojik destek alıyor sıkıntı yok dostlar.  :D

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti

Krips Je

Alıntı yapılan: Feovac - 13 Şubat 2026, 13:23:35
Alıntı yapılan: baball - 12 Şubat 2026, 23:56:10

Krips kardeşim gece 3 te beni arayıp psikolojik destek alıyor sıkıntı yok dostlar.  :D

Psikiyatriye gidecek maddi durumum yok, ücretsiz psikolojik destek alıyorum napayım..

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı