GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Limuzin - Şirketi] Sistemi Limuzin Süren Npc Ler - FCNPC İle Yapılmıştır

Başlatan Sawyer, 22 Haziran 2020, 18:59:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sawyer

Bilgi
Öncelikle Selamın Aleyküm Kardeşlerim sistemimiz stabil ve tüm Gamemodler ile uyumludur
Sistemin mantığı normal story moddaki gibi etrafta dolaşan 50 limuzin var GPS pluginlerini kullanıyor
Limuzin şirketini arıyorsunuz yakınızda limuzin var ise size yönlendiriyor limuzine binince konum seçiyorsunuz

Credit
NaS
AIped

Komutlar
/Limuzin

Görseller

Kullanılan Plugin/İnc VS.
Bütün Gerekli Dosyalar Klasörde Mevcuttur Altakkiler Bilgi Amaçlıdır
ColAndreas Plugin [Tıkla]
Modern GPS Plugin [Tıkla]
FCNPC Plugin (2.0.0 RC1-7) [Tıkla]

VirüsTotal Ve .PWN Dosyası
VirüsTotal[Tıkla]
İndirme [Tıkla]

İndirme Ve VirisTotal Bilgileri
VirüsTotal [Tıkla]
İndirme [Tıkla]
Son düzenlenme: 23 Haziran 2020, 16:00:13 Sawyer Sebep: .Pwn Dosyası eklendi
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

cudless.

50 tane plugin ile sistem yapmak ne kadar stabil olur bilemiyorum. Zaten gereksiz bir şey yine de teşekkürler.

Sawyer

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 19:07:24
50 tane plugin ile sistem yapmak ne kadar stabil olur bilemiyorum. Zaten gereksiz bir şey yine de teşekkürler.

50 plugin ?

Limuzin sayısındanmı bahsediyorsunuz ?

cudless.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 19:20:20

50 plugin ?

Lafın gelişi söylemiştim, gereksiz bir sistem için fazla plugin kullanmışsın. Sistem kodlarını göremediğim için fazla yorum yapamıyorum ama gereksiz bir sistem için bu kadar şey çok fazla. Mod performansını kötü etkiler.

Sawyer

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 19:24:05
Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 19:20:20

50 plugin ?

Lafın gelişi söylemiştim, gereksiz bir sistem için fazla plugin kullanmışsın. Sistem kodlarını göremediğim için fazla yorum yapamıyorum ama gereksiz bir sistem için bu kadar şey çok fazla. Mod performansını kötü etkiler.

Düzgün bir VDS varsa sorun teşkil etmez Pluginlerde fazla değil kardeşim sistemi Saçma/Gereksiz Buluyorsanda kullanmıyabilirsin.

cudless.

Dostum bir sistem için gereksiz şeyler kullanmışsın. Sistem de gereksiz zaten. Önemli olan modun olabildiğince minimum özelliklerde optimize olması. Bir npc için çok fazla, zaten bu sistemi kodlayan kişi de sen değilsin. Hazır sistemi düzenlemişsin.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=587634

Sawyer

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 19:42:31
Dostum bir sistem için gereksiz şeyler kullanmışsın. Sistem de gereksiz zaten. Önemli olan modun olabildiğince minimum özelliklerde optimize olması. Bir npc için çok fazla, zaten bu sistemi kodlayan kişi de sen değilsin. Hazır sistemi düzenlemişsin.

Bu hali kat ve kat geliştirilmiş hali bugları fixlenmiş hali

hem ben kodladım demedimki senin bana bi garezin var anlaşılan sorun neyse açık açık söyle.

cudless.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 19:55:02
Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 19:42:31

Bu hali kat ve kat geliştirilmiş hali bugları fixlenmiş hali

hem ben kodladım demedimki senin bana bi garezin var anlaşılan sorun neyse açık açık söyle.

Düzenlenme tarihi 19:47 ben baktığımda öyle bir şey yazmıyordu. Gereksiz bir sistem için gereksiz fazla plugin kullandığını söylüyorum sadece. Kodların içeriğine bakmadım ama büyük bir optimizasyon kaybı olacağını düşünüyorum.

Moonquad

Kullanışlı sistem ellerine sağlık diğer arkadaşlar da mod atsın da onların modlarını görelim.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

cudless.

Alıntı yapılan: Moonquad - 22 Haziran 2020, 21:20:03
Kullanışlı sistem ellerine sağlık diğer arkadaşlar da mod atsın da onların modlarını görelim.
Konu da orası zaten kendisi yapmamış, kendisi yapmış gibi gösteriyordu fakat linki atınca konuyu düzenlemiş. Alıntı bir şeyide sadece amx paylaşmak 👌

Moonquad

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 21:27:12
Alıntı yapılan: Moonquad - 22 Haziran 2020, 21:20:03
Konu da orası zaten kendisi yapmamış, kendisi yapmış gibi gösteriyordu fakat linki atınca konuyu düzenlemiş. Alıntı bir şeyide sadece amx paylaşmak 👌
Kanka adam diyor ki geliştiriyorum buglarini çözüyorum bu bile bir emek.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

SadeceDarly

Anti Cheat'i paylaşabilir misin? mesafe falan gösteriyor teleport mesafesi falan. Eğer paylaşırsan beni mutlu etmiş olursun artı olarak Sistem gayet güzel fakat bir kaç şey eklenebilir örnek olarak roleplay sunucusuna koyulacak ise, aktif taksi yokken bu sistem kullanılabilir veya limuzin geldiğinde hoşgeldiniz diyebilir veya bir yeri işaretlediğiniz de şu kadar dolara giderim kabul ediyor musun tarzında konuşuyor muş gibi yapılabilir. Yinede güzel başarılı  :polis:  :dans:

Eamon

Ya kardeşim ağzı olan konuşuyor bırakın bu işleri, herkes olmuş pawn coder. Adam ne güzel sistem paylaşmış, sistemin gereksiz bir yanı yok. Performansı düşürürse kullanmazsın olur biter. Şu forumda millete coderlık taslamayı bırakın.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Metafor - 23 Haziran 2020, 03:09:38
Ya kardeşim ağzı olan konuşuyor bırakın bu işleri, herkes olmuş pawn coder. Adam ne güzel sistem paylaşmış, sistemin gereksiz bir yanı yok. Performansı düşürürse kullanmazsın olur biter. Şu forumda millete coderlık taslamayı bırakın.

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...