GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

19 Roleplay - V1.1 / GAMAMODE - SQL | + ÖZEL UCP

Başlatan Daxy, 21 Ocak 2021, 02:50:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Samp platformundan elimi ayağımı yavaş yavaş çekmek istedim, bir kaç çoluk çocuk örneğin "Marvellous" modu 10 kişiye sattığı için herkesin elinde, bende tamamen herkesin eline geçmesini istedim. Belki canım isterse lsrpweb.tr'nin 650tlik poker sistemini paylaşabilirim. Her neyse herkese iyi kullanımlar. SpawN kardeşime selamlar olsun.

Son düzenlenme: 31 Ocak 2021, 21:14:19 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Bilinmeyen Bey

19 Roleplay Değişik bir isimmiş ama. Paylaşım için sağol  :helal:

Belkide Gameover

Olmayan kimse yoktur bu oyun modunun yalnız bazı sistemlerde buglar var haberiniz olsun.

bloodsucker

sharax

-
Son düzenlenme: 19 Haziran 2021, 19:39:05 sharax

Efsun

Alıntı yapılan: sharax - 21 Ocak 2021, 14:49:15
respect

modun giriş ekranı gelmiyor?

SQL bağlayınız.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 16:03:36 Shade

sharax

-
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2021, 20:41:18 sharax

Bojnâ

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 21 Ocak 2021, 11:06:13
Olmayan kimse yoktur bu oyun modunun yalnız bazı sistemlerde buglar var haberiniz olsun.

Aynen öyle, genede paylaşım için teşekkürler.

Daxy

Alıntı yapılan: sharax - 21 Ocak 2021, 15:00:32
modun giriş ekranı gelmiyor?

Mod UCP'ye uyarlıdır, ucp kurmadan modu çalıştıramazsınız.

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 21 Ocak 2021, 11:06:13
Piyasa'da ki bazı arkadaşlar uyanıklık yaptıkları için, modu paylaşıp sildiler. Bende tamamen herkesin eline geçmesini istedim.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 16:06:23 Shade
Milli Savunma Üniversitesi

Nineteen

Paylaşım için teşekkürler. Sunucumuzun ilk döneminde kullandığımız oyun modundan birkaç hatalı içeriği sildiğimizde gerekli yedeklere erişemiyor olmak bizi üzmüştü, bu oyun moduna tekrardan bizi kavuşturduğunuz için minnettarız.

CaLderoN

Biz bu modun varlığını bile unutmuştuk. :=) Yani bu yedek bizde bile yoktu o derece fosilleşmiş bir script paylaşmışsın. Artık nereden arayıp bulduysan helal olsun dostum, gerçekten tebrik ederim. Yanlışlıkla sildiğimizde bu modu günleerce aramıştık. :şeytan:

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

$moked

baum224

Alıntı yapılan: $moked - 21 Ocak 2021, 19:17:53
Paylaşım için teşekkürler.
Klon sunucular geliyor mu ki acaba diyeceğim de bunun gibi arkadaşlar ucp kurmadan modu çalıştırmayı denediler....

to greatest marina reborn

Marvellous

:D :D :D :D
beyler eksik hali o arkadaştaki gerçeği burda: https://github.com/CocoLowe
Modu alırken nasılsın iyi misin? Aldıktan sonra arkadan çoluk çocuk demeler iyi iş vallaha mod github hesabımda durmakta indirmek isteyen indirebilir.
Bu gibi şahışlara itibar etmeyin, ettirmeyin.
Önce size iyi davranırlar ardından arkanızdan atıp tutarlar on altı yaşlarında sa-mp platformun da sunucu açmaya çalışan çocuk tipleri dikkatli olun, kendinize iyi bakın.
Bir ihtiyaç halinde veya kuramadığınız taktirde discord hesabım: Marvellous#2742 seve seve yardım ederiz.

Not: Bu arkadaş gibi discord üzerinden ekleyip yaladıktan ve modu yaptırdıktan sonra buraya konu açacak, bana aptalca laflar söylecek on altı yaşında ki çocuklar hesabımı eklemeyi aklının ucundan geçirmesin.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 01:43:26 Marvellous

Yastek

Marvellous

650 tl'lik sistem için canının istimesine gerek yok onuda ben yollayayım abicim.

GitHub Account: https://github.com/CocoLowe üzerinden pokeri indirebilirsiniz.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 02:09:18 Marvellous