GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

19 Roleplay - V1.1 / GAMAMODE - SQL | + ÖZEL UCP

Başlatan Daxy, 21 Ocak 2021, 02:50:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Alıntı yapılan: Marvellous - 22 Ocak 2021, 01:30:04
:D :D :D :D
beyler eksik hali o arkadaştaki gerçeği burda: https://github.com/CocoLowe
Modu alırken nasılsın iyi misin? Aldıktan sonra arkadan çoluk çocuk demeler iyi iş vallaha mod github hesabımda durmakta indirmek isteyen indirebilir.
Bu gibi şahışlara itibar etmeyin, ettirmeyin.
Önce size iyi davranırlar ardından arkanızdan atıp tutarlar on altı yaşlarında sa-mp platformun da sunucu açmaya çalışan çocuk tipleri dikkatli olun, kendinize iyi bakın.
Bir ihtiyaç halinde veya kuramadığınız taktirde discord hesabım: Marvellous#2742 seve seve yardım ederiz.

Not: Bu arkadaş gibi discord üzerinden ekleyip yaladıktan ve modu yaptırdıktan sonra buraya konu açacak, bana aptalca laflar söylecek on altı yaşında ki çocuklar hesabımı eklemeyi aklının ucundan geçirmesin.
Öncelikle selamlar kanka! Bu kadar patlayacağını hesap edemedim, keşke böyle patlayacağını bilsem önceden paylaşırdım. :) Her neyse konumuza gelelim mesajını okurken kahkaya boğuldum çünkü anlattıklarından 1 tanesi bile doğru değil...
Modu senden satın aldık çünkü sadece bizde olacağını düşündük, fakat sunucumu açmadan bir baktım mod herkesin elinde ve sürekli sunucu açıyorlar. Ben yine sesimi çıkarmadım ve modu alırken bize dedin ki, kurulumu vesayre hepsini ben yapacağım. Bizde sana teşekkür ederiz ama web developerımız var dedik... Ne kadar kurmaya çalışsakta sıkıntı çıktı ve sana yazdık, kardeşim sorun senden kaynaklı biz yapıyoruz hata çıkıyor dedik, sende dedin ki ben kurarım hosting bilgilerini atın dedin ve sana herşeyini verdim ve sende, kuramadın çünkü bilgin yok. Bunu sende kabul etmiştin "Kanka benim web ile aram yok." Demiştin. Bende tamam ozaman sorun yok dedim ve web developerım ile birlikte tekrardan uğraştık ve yaptık hatta sana ss bile atmıştım, yani senin bana gram yardımın dokunmadı hem moda hem web'e, yalama konusuna gelirsek "Sunshie Police Pursuit" net şekilde telafuz edememiş olurum senin police pursuit sunucunun vardı ve hergün hata çıkıyordu, hem bana hem developer üyelerime yalvarıyordun böyle sorunlar çıktı nasıl çözebilirim veya çözer misiniz diye..
Bizde sana sesliye gelip discord'da yardım etmiştik, hatırladığım kadarıyla tekrar sistem getirmiştin veya yine bozmuştun sonra sunucunun slotunu 20'ye kadar düşürdün ve o an kahkaha atıyordum. :D, çünkü çok basit hataları bile fixleyemiyordun 10 yaşında çocuk getirsem inan ki onlara anlatsam onlar bile çözerdi ama sen çözemiyordun. Bir süre sonra sunucuyu bakıma aldın ve tekrar yanımıza gelip sorular sormaya başlamıştın. Hee bu arada police pursuit sunucumu 0 dan kodluyorum demiştin, senden sorunu çözmek için bir plugin istemiştik ve onu attığında anladık ki modu alıntı bir yerden almışsın, sen herkese yalan söylemeye alışmışsın. Şimdi soruyorum sana burda yalama yapan kişi kim? Sayın Serhan kardeşim.. Platform'da senin gibi dolandırıcı insanlar olduğu için soğudum ve samp'dan elimi ayağımı çekiyorum. Senin yalanlarını ve yanlışlarını piyasaya sürerdim'de dua et Gtamulti platformu ss attırmıyor. İyi geceler kardeşim, yalanlarını kendine sakla..!
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 04:53:01 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Oner

VirusTotal taraması güvenli değil. VirusTotal taraması dosya üzerine değil, upload.ee sitesi üzerine yapılmış. .html dosyası taratılıyor yani. Düzgün bir VirusTotal sonucu koyulmalı.

Discord: Ascendency#7970

Marvellous

dkekfmeknkfnekfmekfoenfkfkodmfkemfkrkmkrn
ayn sunshine icin yalvariyodum cocuga bak

Daxy

Alıntı yapılan: Oner - 22 Ocak 2021, 11:36:21
VirusTotal taraması güvenli değil. VirusTotal taraması dosya üzerine değil, upload.ee sitesi üzerine yapılmış. .html dosyası taratılıyor yani. Düzgün bir VirusTotal sonucu koyulmalı.
Linkler güncellendi.

Milli Savunma Üniversitesi

Donetsk

Alıntı yapılan: Marvellous - 22 Ocak 2021, 11:38:39
dkekfmeknkfnekfmekfoenfkfkodmfkemfkrkmkrn
ayn sunshine icin yalvariyodum cocuga bak

İlk olarak dostum beni tanırsın ben teoshit discordda konuşmuştuk senin php konusunda bilgin olduğunu sanmıyorum adamlara ucp ve mod satıyorsun ve kurucam diyipte kuramıyorsun, üstelik sende yalvararak benden yardım istedin kurulum ve pawn konusunda, ben arkadaşlara kurulum konusunda yardımcı oldum ve senin bir gram php ve pawn konusunda bilgin yok çalarak çırparak bi yere gelemezsin, düzensiz hayatında başarılar dilerim.

Dipnot; Arkadaşlar dikkat edin bu tipik dolandırıcılara satın alan arkadaşların söylediğine göre modu 50 kişiye satmış ve o parayla Sunshine adlı projeyi açmıştır.
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 12:43:22 Donetsk

Marvellous

kudurun dostlar kudurun ulaşamadığınız mertebelere çıkmaya devam edicem.

Donetsk

Alıntı yapılan: Marvellous - 22 Ocak 2021, 13:02:46
kudurun dostlar kudurun ulaşamadığınız mertebelere çıkmaya devam edicem.

"Kudurun dostlar?" artık biraz büyü be dostum çocuklaşma.

@CaLderoN ve @Nineteen bu @Marvellous denilen şahıs zamanında nineteen'in geliştiricisiymiş.

Marvellous

o nerden çıktı abicim? neyse daha fazla yazmiyorum konunuza bakın işinize. Low rp yapmaya devam edin.

baum224

Alıntı yapılan: Marvellous - 22 Ocak 2021, 01:30:04
:D :D :D :D
beyler eksik hali o arkadaştaki gerçeği burda: https://github.com/CocoLowe
Modu alırken nasılsın iyi misin? Aldıktan sonra arkadan çoluk çocuk demeler iyi iş vallaha mod github hesabımda durmakta indirmek isteyen indirebilir.
Bu gibi şahışlara itibar etmeyin, ettirmeyin.
Önce size iyi davranırlar ardından arkanızdan atıp tutarlar on altı yaşlarında sa-mp platformun da sunucu açmaya çalışan çocuk tipleri dikkatli olun, kendinize iyi bakın.
Bir ihtiyaç halinde veya kuramadığınız taktirde discord hesabım: Marvellous#2742 seve seve yardım ederiz.

Not: Bu arkadaş gibi discord üzerinden ekleyip yaladıktan ve modu yaptırdıktan sonra buraya konu açacak, bana aptalca laflar söylecek on altı yaşında ki çocuklar hesabımı eklemeyi aklının ucundan geçirmesin.
bruh moments

to greatest marina reborn

RaideNN

@Marvellous kanka hala mu bu adamlar için uğraşıyorsun git discordla yada instagram işiyle uğraş bu samp platformu bu ismini anmak istemedigim kişiler yüzünden ölüyor bruh

Marvellous

Alıntı yapılan: RaideNN - 22 Ocak 2021, 17:40:14
@Marvellous kanka hala mu bu adamlar için uğraşıyorsun git discordla yada instagram işiyle uğraş bu samp platformu bu ismini anmak istemedigim kişiler yüzünden ölüyor bruh
daha iki gün öncesine kadar problemleri yoktu bir anda türemişler hacı ne yapalım platformda kısıtlı zamanımızda takıldığımız sürece uğraşmaya devam edicez bu gibi şahışlarla.

Utherz

sen git 3 yıldır açmaya çalıştığın sunucunu aç yorum yapıcağına

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Radless

Alıntı yapılan: Utherz - 22 Ocak 2021, 21:39:02
:D  :helal:  :kro:

"Life's too short to hold grudges."

RaideNN

Utherz elimdeki modu size mı yar edicem openmp gelince görüşelim aslan tecrübeler konuşur?

Utherz

Alıntı yapılan: RaideNN - 23 Ocak 2021, 00:17:56

Utherz elimdeki modu size mı yar edicem openmp gelince görüşelim aslan tecrübeler konuşur?
size mi yar edicem derken? millet sanki senin sunucunda oynamak için can atıyor :D yaşadığın kafadan çıkman için acilen bir doktora gitmen gerek, bu halinle ailene sabır diliyorum.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.