GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alpha Hırsız Polis Modu [ALINTI]

Başlatan FalafelÇorba, 26 Temmuz 2018, 11:52:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

Bugun size ALPHA HIRSIZ POLİS modunu tanıtacagim modda tek hata admin kayıtlarının tummamasi ve bazı eklentiler

Moda Dair Fotoraflar;

Tren istasyonu

Çete Sistemi
Not:Çete sistemi kesinlikle bana ait değildir jensen çete sistemini kullanıyorum.

Ev sistemi 11 odalı
Evin içi ;

Son düzenlenme: 30 Mart 2019, 17:21:21 [TR]Mustafa.

LionTR

pag

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: VartoluTR - 26 Temmuz 2018, 11:58:07

Paylaşım İcin Teşekkürler
Rica Ederim İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana  :helal:

FalafelÇorba

CosaNostraa

Bu Bildiğin Hera Gamingin editlenmiş hali

ace

Gerçekten herayı oynadığım zamanın editlenmiş hâli interior sayısı içi bile aynı

Adolphe

«      miss out on fun  »

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Rexha - 26 Temmuz 2018, 23:53:42

Gerçekten herayı oynadığım zamanın editlenmiş hâli interior sayısı içi bile aynı
evet doğru bnde paylaşıyım dedim ama heranin eseri kalmadı biraz moda bakarsan.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: CosaNostraa - 26 Temmuz 2018, 21:44:47

Bu Bildiğin Hera Gamingin editlenmiş hali
Evet ama heradan eser kalmadı çok değiştirdim modu yeni yetkiler editleme cete sistemi vs.

starhan01

Flash2024

Bu Modu bizzat Peter420 Yani Pottus420 İle Ben bir kaç Şey ekledim o zamanlar bozkurt paylaşılmamıştı Bende vardı Ve Birleştirmeye karar vermiştik sonra[ TR ]Polis. Bu Modu aldı bizden biz bıraktığımız için Ve Editleyip bir kaç sistemleri değiştirip üstlendi. Ses Çıkartmadık ama
Mustafa Sen Birşey eklememişsin moda ? Direk hazır koymuşsun Emeğe biraz saygı bare yapan kişilerin adını yazsaydın iyi olurdu

XcaPer04

doğru diyorsun flash hatırlıyorum hepsini  :helal:

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Flash2024 - 05 Eylül 2018, 16:08:06

Bu Modu bizzat Peter420 Yani Pottus420 İle Ben bir kaç Şey ekledim o zamanlar bozkurt paylaşılmamıştı Bende vardı Ve Birleştirmeye karar vermiştik sonra[ TR ]Polis. Bu Modu aldı bizden biz bıraktığımız için Ve Editleyip bir kaç sistemleri değiştirip üstlendi. Ses Çıkartmadık ama
Mustafa Sen Birşey eklememişsin moda ? Direk hazır koymuşsun Emeğe biraz saygı bare yapan kişilerin adını yazsaydın iyi olurdu

flash abi moda göz attınmı yani indirdinmi fakat bn dedim mod kesinlikkle bana ait değildir dedim ! Lütfen Modu İyi İnceleyiniz ! Cete sistemini değiştirdim sahipin rengini değiştim kurucu ekledim coderin yerine yetkisiz ekledim
Son düzenlenme: 06 Eylül 2018, 10:02:17 [TR]Mustafa.