GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alpha Hırsız Polis Modu [ALINTI]

Başlatan FalafelÇorba, 26 Temmuz 2018, 11:52:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Alıntı yapılan: Flash2024 - 05 Eylül 2018, 16:08:06

Bu Modu bizzat Peter420 Yani Pottus420 İle Ben bir kaç Şey ekledim o zamanlar bozkurt paylaşılmamıştı Bende vardı Ve Birleştirmeye karar vermiştik sonra[ TR ]Polis. Bu Modu aldı bizden biz bıraktığımız için Ve Editleyip bir kaç sistemleri değiştirip üstlendi. Ses Çıkartmadık ama
Mustafa Sen Birşey eklememişsin moda ? Direk hazır koymuşsun Emeğe biraz saygı bare yapan kişilerin adını yazsaydın iyi olurdu

O modu bizzat kendim geliştirdim ve sizin bu geliştiremediğiniz (Şayet geliştirmekten kastınız yazıları editlemek ise tamam, kabul ediyorum ki elinize su dökülmez, sizler profesyonelsiniz.) dandik mod ile modun son halinin uzaktan yakından alakası yoktu. Yenilikçi sistemlerle rekor üzerine rekor kırdık. Kodlama hakkında bir bilgi birikimi olmayıp, sa-mp forumlarında bulduğunu modun içine eklemek "coderlık" olmuyor, arkadaşım. Bu modu ilk elime aldığımda Yeni Nesil modundan hiçbir bir farkı yoktu. Hatta bug üzerine bug var ki bunlar sunucunuza ciddi zararlar verir, bugları kapatacak kadar bilgiye
sahip değilseniz bu modu kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bundan sonra yazmadan önce yazacaklarını hesapla. Bu yazdıklarına gelen eleştiriyi kaldırabileceğin yüreğin var mı onu da hesapla. Bir daha da hakkımızda bilip bilmeden karalamalar yapma.

Konu sahibine gelirsek, Alsancak ismini kullanmanı istemiyoruz. Konunun ismini değişirsen seviniriz.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Jawié - 06 Eylül 2018, 10:22:46

Bu Modu bizzat Peter420 Yani Pottus420 İle Ben bir kaç Şey ekledim o zamanlar bozkurt paylaşılmamıştı Bende vardı Ve Birleştirmeye karar vermiştik sonra[ TR ]Polis. Bu Modu aldı bizden biz bıraktığımız için Ve Editleyip bir kaç sistemleri değiştirip üstlendi. Ses Çıkartmadık ama
Mustafa Sen Birşey eklememişsin moda ? Direk hazır koymuşsun Emeğe biraz saygı bare yapan kişilerin adını yazsaydın iyi olurdu

O modu bizzat kendim geliştirdim ve sizin bu geliştiremediğiniz (Şayet geliştirmekten kastınız yazıları editlemek ise tamam, kabul ediyorum ki elinize su dökülmez, sizler profesyonelsiniz.) dandik mod ile modun son halinin uzaktan yakından alakası yoktu. Yenilikçi sistemlerle rekor üzerine rekor kırdık. Kodlama hakkında bir bilgi birikimi olmayıp, sa-mp forumlarında bulduğunu modun içine eklemek "coderlık" olmuyor, arkadaşım. Bu modu ilk elime aldığımda Yeni Nesil modundan hiçbir bir farkı yoktu. Hatta bug üzerine bug var ki bunlar sunucunuza ciddi zararlar verir, bugları kapatacak kadar bilgiye
sahip değilseniz bu modu kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bundan sonra yazmadan önce yazacaklarını hesapla. Bu yazdıklarına gelen eleştiriyi kaldırabileceğin yüreğin var mı onu da hesapla. Bir daha da hakkımızda bilip bilmeden karalamalar yapma.

Konu sahibine gelirsek, Alsancak ismini kullanmanı istemiyoruz. Konunun ismini değişirsen seviniriz.
Tamam değiştiririz sıkıntı yok  :kahkaha:

Flash2024

amacım tartışma yaratmak değil mustafacım emeğe saygı sadece kimin olduğunu belirtirsen modun iyiolur

Alıntı
Evet ama heradan eser kalmadı çok değiştirdim modu yeni yetkiler editleme cete sistemi vs.

bu yüzden demiştim değiştirdim demişsin

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Flash2024 - 06 Eylül 2018, 13:13:44

amacım tartışma yaratmak değil mustafacım emeğe saygı sadece kimin olduğunu belirtirsen modun iyiolur

Alıntı
Evet ama heradan eser kalmadı çok değiştirdim modu yeni yetkiler editleme cete sistemi vs.

bu yüzden demiştim değiştirdim demişsin
evet fakat değiştirdim ve Başlıktada belirttim mod kesinlikle bana aittir değildir dedim ben alıntı dedim başlıkta
Son düzenlenme: 06 Eylül 2018, 13:42:29 [TR]Mustafa.

FalafelÇorba

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

HeartlesS

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: PhenoM - 12 Eylül 2018, 13:59:40

Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim işinize yaradıysa ne mutlu bana :)  :helal:

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: HeartlesS - 12 Eylül 2018, 15:39:50

Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler işinize yaradıysa ne mutlu bana :)  :helal:

FalafelÇorba

Konu güncel. AlSancak Adında Server Varmış Ve Bundan Benim Haberim Yoktu Konu Başlığını Alpha Yaptım Fakat Mod AlSancak Adına Editli Siz Bunu Değiştire Bilirsiniz İyi Forumlar Dilerim...

By.SpideR

mysql kuruyom ama kayıt olmuyor girişte gelmiyor şifre yazma kutucgu

|Mert|

Güzel mod paylaşım için teşekkürler  :helal:

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: |Mert| - 12 Ekim 2018, 22:09:28

Güzel mod paylaşım için teşekkürler  :helal:
Teşekkür ederim işine yaradıysa ne mutlu bana  : :helal:

155

bak sen şu işe sen ne ara büyüdün yok mertle 2 si kodlamışta ben almışım üstlenmişti de kemde küm ulan olm sen ne ara mertle kodladın bu modu biz bu sunucuyu açtığımızda oyuncuydu admin kadromu dahi bile etmedim seni ne yalan yanlış konuşuyor burada senin ne emegin vardı bu modda doğru ama emeğin  oldu 1 tane map yapmıştın. Eklememiştik ama  :kahkaha:
Son düzenlenme: 12 Ekim 2018, 23:42:48 155

|Mert|

Benim modla bi alakam yok güzel kardeşim eğer beni kast ediyorsan.