GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay Gamemode

Başlatan sharax, 15 Mart 2021, 19:11:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

"Sadece ölüler görür."

İndirme linki: https://s5.dosya.tc/server/knrnhk/blacksideroleplay__3_.pwn.html

VirusTotal:https://www.virustotal.com/gui/file/82066f2bcede445934edffd8317ef1e6e92cd17723b3fed68ab0a22e5e069dc8/detection

Mod Blackside Roleplay sunucusunun kapanmadan önce kullandığı moddur,bilinen buglar fixlenmiştir.

Dün azim adlı şahısın telefon numarası ben tarafımdan yayınlandı.Bazen beni kimse durduramaz,ben hakedene hakettiğini veririm.azim adlı şahısın hakettiği de buymuş.Yaptığımın her zaman arkasındayım.  ;)

Adım Çınar, 2015 tarihinden beri SA-MP platformunda gerek freeroam gerek roleplay sunucularında oynuyorum. Hiçbir zaman kimsenin kötülüğünü istemedim fakat bazı durumlarda bana agresif yaklaşan kişilere kötülükten fazlasını istediğim oldu.Yapılan haksızlıklara karşı, edilen küfürler ve daha fazlasına tahammülüm yok.

Respect;
borven,diax,77roleplay,swat,linectazy,captain,hata,teagren,alwet,gaviriatheboss,meow,crashz,h4s4n

"Madem güneş tepeden vurdu,gölge ayağımızın altıdır!"

sharax

Sql dosyasını paylaşmayacağım,kullanmak isteyen birisi sql hazırlayabilir.

Alperen18

Yeni açılacak sunucular için önerdiğim bir mod çoğu bugu fixli.

Furkanulas

SQL isteyenler özelden benimle iletişime geçebilir mod victim RPG'nin fixli ve bugsuz hali diyecek birşeyim yok paylaşım için sağol.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

sharax

Alıntı yapılan: Furkanulas - 15 Mart 2021, 19:27:42
SQL isteyenler özelden benimle iletişime geçebilir mod victim RPG'nin fixli ve bugsuz hali diyecek birşeyim yok paylaşım için sağol.
Teşekkürler ayrıca ekleme yapmak isterim mod ile alakalı herhangi bir teknik destek vermeyeceğim,tırcılık ve benzin taşımacılığı mesleklerini silin.

Gaviria

"Madem güneş tepeden vurdu,gölge ayağımızın altıdır!"

Belkide Gameover

Modda bir eklenti birşey yok unique modundan farkı yok

bloodsucker

sharax

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 15 Mart 2021, 20:04:08
Açtı da baktı sanki :D

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: #SHARAX - 15 Mart 2021, 20:04:43

Mod unique modu eklenmiş birşey yok modda? dalga geçiyorsun galiba forumdaki insanlarla

bloodsucker

SpawN

Seni kimse durduramaz mı, salyangoz gibi yavaş yavaş gittiğin için kimse seni umursamıyordur ;)

sharax

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 15 Mart 2021, 20:09:42
Alıntı yapılan: #SHARAX - 15 Mart 2021, 20:04:43

Mod unique modu eklenmiş birşey yok modda? dalga geçiyorsun galiba forumdaki insanlarla
Aynen öyle modu aç bak
Alıntı yapılan: SpawN - 15 Mart 2021, 20:48:46
Seni kimse durduramaz mı, salyangoz gibi yavaş yavaş gittiğin için kimse seni umursamıyordur ;)
İnsan gibi senden bi özür dileyince bazı yerlerin tavana yapışmış gibi

SpawN

Bulunduğun platform SA-MP platformu ego kasmanın manası yok aç yolu  :anons:  :anons:

sharax

Alıntı yapılan: SpawN - 15 Mart 2021, 21:45:17
Bulunduğun platform SA-MP platformu ego kasmanın manası yok aç yolu  :anons:  :anons:
ego mu hahayt kendini en iyi developer gören sen değilsin zaten

kumite

kimseyi tutmuyorum, gereksiz drama. bitmiş platform için boş nefes tüketiyorsunuz hepiniz...yapmayın.

sharax

.
Son düzenlenme: 23 Mart 2021, 15:40:02 #SHARAX