GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 13:38:27

Basit bir kefalet sistemi

Başlatan deksxyz, 13 Aralık 2023, 00:28:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deksxyz

PAWN Kodu: Seç
CMD:kefalet(playerid, params[])
{
    if (PlayerData[playerid][pHapis] != 1)
        return SendClientMessage(playerid, -1, "Hapiste degilsiniz.");

new para = PlayerData[playerid][pHapisSure] * 1500;

if(GetPlayerMoney(playerid) < para) return SendClientMessage(playerid, -1, "Yeterli paraniz yok. %d$", para);

new string[256], isim[MAX_PLAYER_NAME];
      GetPlayerName(playerid, isim, 24);
      format(string, sizeof(string), "%s, %d odeyerek hapisten cikti.", ReturnName(playerid, 0), para);
      SendClientMessageToAll(-1, string);
      PlayerData[playerid][pHapisSure] = 1;
      GivePlayerMoney(playerid, -para);
      return 1;
}

Basit bir kefalet sistemi Hapis süresine göre para belirler, her 1 dakika 1.500 dolar olarak hesaplanır. Hiç denemedim hata olabilir, istek üzerine kodladım fakat oyun modunda zaten olduğu için kaldırdım. Kullanacak kişilere iyi kullanımlar dilerim, oyun moduna uyarlayamayan kişilere yardımcı olabilirim.

pHapisSure gibi değerleri kendi oyun modunuzdaki jail sistemi ile değiştirin, konu düzenlendi tanımlanmayan fonksiyonlar tanımlandı.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2023, 23:30:18 GTA United Roleplay

Krips Je

kanka paylaşım için teşekkürler ancak bu tür sistemler artık milletin gözünde sistem bile değil sen düşün. Her hangi bir moda baksan zaten bulursun bu sistemi. Genede teşekkürler!

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

deksxyz

Alıntı yapılan: Krips Je - 13 Aralık 2023, 00:59:09
kanka paylaşım için teşekkürler ancak bu tür sistemler artık milletin gözünde sistem bile değil sen düşün. Her hangi bir moda baksan zaten bulursun bu sistemi. Genede teşekkürler!
GTAMulti'de sadece 0.3.DL sunucuları ve oyuncuları yok, kendim içinde bulunduğum 0.3.7 platformu için söylüyorum sistem konusunda gelişmemiş bir platform. Birkaç kişi hariç developer yok, o yüzden bu sistemi yapacak birileride yok. Basit olduğunu zaten belirttim, yorumun için teşekkürler.

harrycikk

birçoğu tanımlı değil, sözde "0.3.7 platformu" için tanımlarını yazsan iyi olurdu 😁

riverwood

deksxyz

Alıntı yapılan: GTA United Roleplay - 13 Aralık 2023, 00:28:01
"oyun moduna uyarlayamayan kişilere yardımcı olabilirim."
Bunu belirtmeme rağmen bu yorumu atıyorsan, tanımlamalarıyla beraber atayım. (Konu düzenlendi.)