GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Ocak 2026, 20:07:35

cSaat Sistemi

Başlatan Craxs, 02 Nisan 2017, 18:43:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Craxs

cSaat™ 2016-2017 FilterScript

Selamun aleykum arkadaslar , Kendi Yapimim Olan Saat Sistemidir Inşallah İşinize Yarar İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum.

Gorseller
TIKLA

Indirme Linkleri
DosyaTC
SolidFiles

https://vignette4.wikia.nocookie.net/yenisehir/images/f/f2/Signature_of_Mustafa_Kemal_Atat%C3%BCrk.png/revision/latest?cb=20100514140222&path-prefix=tr

NexoR

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Craxs

Alıntı yapılan: NexoR - 03 Nisan 2017, 10:17:56

Eline sağlık.

Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

Alıntı yapılan: VeKToR - 03 Nisan 2017, 13:22:51

Başarılar

Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim.

https://vignette4.wikia.nocookie.net/yenisehir/images/f/f2/Signature_of_Mustafa_Kemal_Atat%C3%BCrk.png/revision/latest?cb=20100514140222&path-prefix=tr

LanceX

trabzon

Eline sağlık birader, fazla ilgi çekmiyor ama güzel olmuş.

Cyber

Başarılı Eline Saglık
[/u]

Quintel

Alıntı olduğunu belirtmelisin.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Craxs

Quintel

Alıntı yapılan: Craxs - 05 Nisan 2017, 11:59:59

Alıntı yapılan: Quintel - 05 Nisan 2017, 08:06:00

Alıntı olduğunu belirtmelisin.

Alinti Diyil.
Kardeşim Bu Sistem Alıntı Kanıtlarımda.

TheHunter

Mallık seviyesinin tavanda olmasından dolayı açıklama yapmak zorunda kalmak acı.

Başarılar dedim çünkü arkadaşın belli başlı mod paylaşım yapıyor.Motive etme ve mod paylaşımı attırması konusunda destek olmak istiyorum.Siz zeki kimselerin beni uyarması hatta sonradan görme kimselerin beni uyarıcak şekilde mesaj atması komik.Gidin ve azcık büyüyün......
Son düzenlenme: 06 Nisan 2017, 13:59:18 VeKToR

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

trabzon

Alıntı yapılan: VeKToR - 06 Nisan 2017, 13:58:15

Mallık seviyesinin tavanda olmasından dolayı açıklama yapmak zorunda kalmak acı.

Başarılar dedim çünkü arkadaşın belli başlı mod paylaşım yapıyor.Motive etme ve mod paylaşımı attırması konusunda destek olmak istiyorum.Siz zeki kimselerin beni uyarması hatta sonradan görme kimselerin beni uyarıcak şekilde mesaj atması komik.Gidin ve azcık büyüyün......

Sakin ol şampiyonn :-))

TheHunter

Alıntı yapılan: Silver - 06 Nisan 2017, 22:17:52

Alıntı yapılan: VeKToR - 06 Nisan 2017, 13:58:15

Sakin ol şampiyonn :-))

Aslında gayet sakinim dostum.Forumdaki mallar katsayısının yüksek.Bu yüzden sinirlenmek bir işe yaramaz.Zaten anlayamayacaklar

-TheVeKToRs