GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ezgisss Sistemler l Freeroam/Stunt/DM Modu v1.1

Başlatan Ezgisss, 31 Temmuz 2019, 14:33:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ezgisss

2 Yıl önce kodlamaya başlamıştım, bir hevesle SA-MP Freeroam sunucusu açmayı düşünüyordum kendim basitten bir mod geliştirmeye başladım fakat bazı nedenlerden dolayı modu geliştirmeyi durdurdum ve sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. Mod geliştirilebilir çok hoş sistemleri olan bir moddur umarım işinizi görür.

Sürümler: Version 1.0 : Yeni sistemler eklendi
          Version 1.1 : Güncellemeler yapıldı, hatalar fixllendi

Textdraw vardı fakat biryerinde hata alıp çözemediğim için kaldırdım moddan. Mod için yazdığımız birkaç sistem daha var paylaşacağım.

Arkadaşlar modda bazı hatalar olabilir ufak tefek yani kusura bakmayın.

Özellikler:

Fazla vaktim olmadığı için görüntü ekleyemedim. Zamanım olduğunda yükleyeceğim.

İNDİRME LİNKİ: https://dosya.co/7uowamver3kf/EzgisssFreeroam[v1.1]Beta.rar.html
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2019, 15:27:39 Ezgisss

rekcahml

Ezgisss

laéx

Eline sağlık, eve geçince modu kontrol edeceğim. Emeğine yazık olmuş paylaşmaman daha iyiydi .

Ezgisss

Alıntı yapılan: Critical - 31 Temmuz 2019, 15:23:14
Eline sağlık, eve geçince modu kontrol edeceğim. Emeğine yazık olmuş paylaşmaman daha iyiydi .
Çok teşekkür ediyorum. Ortağımla tartışınca paylaşmak istedim. Umarım işinizi görür.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Muteo

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur.

Prisoners

Ezgisss

Alıntı yapılan: Prisoners - 31 Temmuz 2019, 16:15:56
Paylaşım için Teşekkürler
Rica ederim

Alıntı yapılan: Muteo - 31 Temmuz 2019, 15:59:11
Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur.
Hemen koyacağım

Leviathan

Ellerine sağlık fakat kendine bir yol çizip yeni bir sayfa açabilirdin. Burada ki kastım yeni bir sunucu. Yine de bilmediğimiz şeyler olabilir, paylaşım için teşekkürler arayan kişiler için yararlı bir mod olabilir.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Unknown

Sistem mi paylaşıyorsun, yoksa mod mu çözemedim.

Ezgisss

Alıntı yapılan: Yunus! - 31 Temmuz 2019, 17:56:57
Ellerine sağlık fakat kendine bir yol çizip yeni bir sayfa açabilirdin. Burada ki kastım yeni bir sunucu. Yine de bilmediğimiz şeyler olabilir, paylaşım için teşekkürler arayan kişiler için yararlı bir mod olabilir.
Bu modla başlamak istemiyorum. Yeni bir yol çizeceğim yeni moda başlıyorum. Alıntı yapılan: Unknown - 31 Temmuz 2019, 19:16:34
Sistem mi paylaşıyorsun, yoksa mod mu çözemedim.
Mod paylaştım. Önceden kendi serverimi yapıcaktım anlaşmazlıktan paylaşıyorum. Emeğe saygı
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2019, 23:15:55 Ezgisss

maXpoWer

Samp Forum dan aldığın bir modu kendi modum diye tanıtman üzücü.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Warning

Başarıların devamını dilerim, ve kötü yorumlara göz atma sen yolunda gelişmeye devam et .   :helal: