GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Obfuscator Plugin - Kodlarınızı Şifreleyin

Başlatan NexoR, 28 Temmuz 2018, 21:33:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NexoR

Nedir Bu Eklenti

Bu eklenti açık kaynak yazdığınız kodları şifreleyip sizlere karma karışık bir kod ortaya çıkartır. Böylece yazdığınız sistemlerin çözülmesini veya çalınmasını zorlaştırabilirsiniz. Yakın zaman da lisans eklentisi yazıp bu eklenti ile uyumlu hale getirmek istiyorum. Böylece yaptığınız sistemleri lisanslı bir şekilde satabilirsiniz. Şuan sistem beta aşamasındadır ve çok fazla test edilmemiştir. Eğer bu eklentinin kullanımı yaygınlaşırsa diğer tüm fonksiyonlarda eklenecektir. Yaygın olmayan bir sistem için kusura bakmayın fazla geliştirme yapamam.

Nasıl Kullanabilirim ?

Sistemi kullanmak için öncelikle PAWN Obf.exe dosyasını çalıştırıp modunuzu seçin daha sonra şifrele butonuna basıp kayıt edileceği yeri seçin. Programın kaynak kodları şifrelenmiştir bu yüzden virüs olarak algılayabilir. İçerisinde kötü yazılım yoktur sadece fonksiyonların hangi isime dönüştüreceğini içerdiği için şifreledim. Böylece bazı çakallara zorluk getirmiş oldum.

Görseller

İndir

Plugin sadece Windows için bulunmaktadır. İstek olursa Linux için derlerim.

İleride değişkenler, stock, forward-public içinde geliştirebilirim. Bunu yapmam sizlerin kullanım oranınıza bağlıdır. Çünkü boş yere emek vermek istemiyorum.

CerberuS

laéx

Güzel bir eklenti eline sağlık,Burak abi.

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

trabzon

Karakterler karışmadıkça server side fonksiyonlar kısıtlı olarak tanımlandığı için print mantığı ile tekrar de-convert edilebilir.

Edit: Arkadaşlar gayet kullanışlı, kaynaklar programın rağbetinde ileride ki zaman da daha olanaksız hale getirilir.
Eline sağlık Nex.
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2018, 00:58:05 Silver

Tod

her gün biraz daha sınırları aşıyosun, helal

ManoFire

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

Kraus

Güzel ancak PWN dosyasını şifrelemek bize ne kazandırıyor? PWN dosyasını şifreleyip paylaşsak da fonksiyonların parametrelerinden anlaşılırki neyin ne olduğu. Tabi bunun dışında da çeşitli şekillerde kodlar öğrenilebilir. Plugin çok iyi eline sağlık ama bence gerekli bir şey değil.
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2018, 05:07:44 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Flash2024

Gayet Güzel Bİr Sistem Her Ne kadar Birilerine saçmada Gelse Bu bir başarıdır Güzel bir sistem Bazı pawn-coderler böylelikle fonksiyonların ne kadar güzel olduğunu ve ne kadar Değişik birşey olduğunu öğrenebilirler. Çok güzel ve geliştirebilir bir sistem. Yapmışsın. Tebrik ederim Burakcım

Alonso

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz