GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hırsız Polis Serverlerinin kullandığı temel modu paylaşıyorum

Başlatan GokhanTRGT, 23 Kasım 2020, 19:11:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GokhanTRGT

Merhaba arkadaşlar bu modu google forum araştırmalarımda buldum bizim türk serverlerinin editleyip veya büyük oranda içindeki hazır kodu alıp kullandıkları modu paylaşıyorum tabikide hırsız polis modu bu modu paylaşarak emek hırsızlıgı yapmıyorum çünkü internette olan bir mod ama herkesin bulabilecegi konumda değil örnek olarak kullanılan bir serverin ip adresini paylaşacağım tabi bu server yabancı türk serverleri paylaşmaya gerek yok çünkü alt yapı aynı bu arada mod linux ayarlı

İndirme Linki:
https://www.solidfiles.com/v/e6qQ2AZKVLPWw

VİRÜS TOTAL LİNKİ:
https://www.virustotal.com/gui/file/b02bc169d89270c911afed93028f29766f9c0903228069286776ec26d0ced23b/detection

Örnek server ama bu paylaştıgım serverdekinden daha ileri seviyede

IP: 51.210.182.91:7777
Son düzenlenme: 23 Kasım 2020, 19:22:26 GokhanTRGT Sebep: virüs total düzenlendi

flareoNNN

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur. Link taratmak yasaktır, dosyanın kendisi taratılmalıdır.
Lütfen konuyu 24 saat içerisinde güncelleyin.

GokhanTRGT

Alıntı yapılan: flareoNNN - 23 Kasım 2020, 19:16:49
Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur. Link taratmak yasaktır, dosyanın kendisi taratılmalıdır.
Lütfen konuyu 24 saat içerisinde güncelleyin.
Yaptım doğru oldumu

HasanEfe

Paylaşım için teşekkürler fakat bu modu kullanan kişilerin bilgili ve ingilizceye hakim olması lazım denilebilir onun yerine sıfırdan mod yazmak daha kolay

GokhanTRGT

Alıntı yapılan: HasanEfe - 23 Kasım 2020, 22:13:00
Paylaşım için teşekkürler fakat bu modu kullanan kişilerin bilgili ve ingilizceye hakim olması lazım denilebilir onun yerine sıfırdan mod yazmak daha kolay
Kardeşim yıllardır sampda biz Türkler olarak edit konusunda çok iyi derecedeyiz ve bunu devam ettiriyoruz emin ol editçilerin en fazla 1 saatini alir :D zaten bu modu editleyip kendine göre ayarlayan mysql ayarlarını yapabilen bir insan aslında sıfırdanda mod yazabilir ama niye yapmıyorlar neden üretmiyorlar anlamış değilim

Backup

Alıntı yapılan: GokhanTRGT - 23 Kasım 2020, 23:48:24
Kardeşim yıllardır sampda biz Türkler olarak edit konusunda çok iyi derecedeyiz ve bunu devam ettiriyoruz emin ol editçilerin en fazla 1 saatini alir :D zaten bu modu editleyip kendine göre ayarlayan mysql ayarlarını yapabilen bir insan aslında sıfırdanda mod yazabilir ama niye yapmıyorlar neden üretmiyorlar anlamış değilim
Sıfırdan mod yazmak öyle if else yazmaya, internetten bulduğu 3-5 snippet kullanmaya benzemez. Sunucunun konseptini belirleyeceksin, buna özgün sistemler yapacaksın, bug testi olacak, beta versiyonu yayımlayacaksın, beta versiyonda çıkan bugları fixleyeceksin daha sonra release edip kullanıma açıp geri dönüşleri değerlendireceksin. Bunun harici kendini mod yazdım diye kandıranlardır.

Ayrıca edit dediğin nedir ki ? Yazılımın y'sini bilmeyen ekip arkadaşıma YN:CNR modunu verdim. 1 Haftaya her şeyi kavradı ve baya baya sistem geliştiriyor.  Edit yapmak basit iş önemli olan algoritma kurmak, yazılımın prensiplerine bağlı kalmak.
Son düzenlenme: 24 Kasım 2020, 08:02:15 Backup

GokhanTRGT

Alıntı yapılan: Backup - 24 Kasım 2020, 08:00:18
Alıntı yapılan: GokhanTRGT - 23 Kasım 2020, 23:48:24
Sıfırdan mod yazmak öyle if else yazmaya, internetten bulduğu 3-5 snippet kullanmaya benzemez. Sunucunun konseptini belirleyeceksin, buna özgün sistemler yapacaksın, bug testi olacak, beta versiyonu yayımlayacaksın, beta versiyonda çıkan bugları fixleyeceksin daha sonra release edip kullanıma açıp geri dönüşleri değerlendireceksin. Bunun harici kendini mod yazdım diye kandıranlardır.

Ayrıca edit dediğin nedir ki ? Yazılımın y'sini bilmeyen ekip arkadaşıma YN:CNR modunu verdim. 1 Haftaya her şeyi kavradı ve baya baya sistem geliştiriyor.  Edit yapmak basit iş önemli olan algoritma kurmak, yazılımın prensiplerine bağlı kalmak.
Haklısın benim şuan kendi kodladiğim hazırda duran Mini Mission modum ve Gang Wars modum var gang warsı server olarak açıyorum tabi buglar devam ediyor ama ufakdan onarıyorum şuan kapalı vds ile problem yaşadım ortalama 1 gün içinde çözülecek tekrar aktif olacak

Alperen18

sharax

sharax

Efsun

eyupcn