GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 07:10:53

Jensen - Çete Sistemi v3

Başlatan jensen, 21 Nisan 2018, 23:43:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jensen

Alıntı yapılan: Heaveen - 01 Kasım 2018, 12:50:49

Teşekkür Ederim hocam'da ekranda çete seçimi yok mod bozkurt-hp modu böyle koydum ama compile edince boş geliyor ben pawno'dan fazla anlamıyorum hocam } { bunları koymamız lazım ama nasıl doğru olarak koyuyoruz kodları silince compile ediyor doğru koyamıyorum demekki bide bana önerebileceğin hırsız polis modu var mı bu modu beğendim ama seçim ekranında çete yok eklemesini pek bilmiyorum bide hocam çete lideri nasıl yapacağız? oyundan çete oluşturdum mysql'den jceteye girip lideradı kısmına ismimi yazdım herhangi bir çetede değilsiniz diyor seçim ekranında çete yok

OnPlayerConnect
{'den sonra ekle kodları, çete liderini /ceteduzenle çeteid lider oyuncuid şeklinde yapıyorsun.

TheRoven

Alıntı yapılan: jensen - 01 Kasım 2018, 14:46:28

Teşekkür Ederim hocam'da ekranda çete seçimi yok mod bozkurt-hp modu böyle koydum ama compile edince boş geliyor ben pawno'dan fazla anlamıyorum hocam } { bunları koymamız lazım ama nasıl doğru olarak koyuyoruz kodları silince compile ediyor doğru koyamıyorum demekki bide bana önerebileceğin hırsız polis modu var mı bu modu beğendim ama seçim ekranında çete yok eklemesini pek bilmiyorum bide hocam çete lideri nasıl yapacağız? oyundan çete oluşturdum mysql'den jceteye girip lideradı kısmına ismimi yazdım herhangi bir çetede değilsiniz diyor seçim ekranında çete yok

OnPlayerConnect
{'den sonra ekle kodları, çete liderini /ceteduzenle çeteid lider oyuncuid şeklinde yapıyorsun.

bu hatayı verdi hocam bide seçim ekranında çete yok ne yapmam lazım

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk

Radless

Alıntı yapılan: Heaveen - 01 Kasım 2018, 15:59:21

Alıntı yapılan: jensen - 01 Kasım 2018, 14:46:28

OnPlayerConnect

bu hatayı verdi hocam bide seçim ekranında çete yok ne yapmam lazım

new tag[30];

olan satırı şöyle değiştir:

new tag[30], yazi[150], isim[24];

"Life's too short to hold grudges."