GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2025, 00:07:14

Newbie kanalı

Başlatan Hata, 14 Mayıs 2020, 16:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Merhaba arkadaşlar bugün size kendi yaptığım newbie sistemini vericem bu sistemi ooc chat üzerinden yaptım biraz basit oldu ama ihtiyacı olan alır kullanır. (Bazı sıkıntılardan dolayı bir kaç sorunu düzeltemedim fakat https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=615724 burdan aldığım komutu biraz editleyerek paylaştım iyi kullanımlar)

CMD:newbie(playerid, params[])
{
new string[128], name[MAX_PLAYER_NAME];
if(isnull(params)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Kullanım: /newbie [Yazı].");
else
{
    GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
    format(string,sizeof(string), "((%s %s: %s))", GetAdminRank(playerid), name, params);
    SendClientMessageToAll(COLOR_GREEN, string);
}
return 1;
}
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 17:01:07 Hata

Hata

.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 17:01:24 Hata

Mert ッ

Vine Roleplay ctrl c+ctrl v

Buzz

Spamprotect fonksiyonunuda eklemelisin yoksa diğer kişilerde hata verecektir, ayrıca GetAdminRank fonksiyonunuda eklemelisin. Bu tür şeylere paylaşım yaparken dikkat etsen daha iyi olur.  :aynen:

jyonsae

BilgiMesajGonder yok, GetAdminRank yok, kullanılan enumun kodları yok, spamProtect de yok ve kullanılması için gereken foreach includeunu paylaşmamışsın.

Hata

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Mayıs 2020, 16:34:58
Spamprotect fonksiyonunuda eklemelisin yoksa diğer kişilerde hata verecektir, ayrıca GetAdminRank fonksiyonunuda eklemelisin. Bu tür şeylere paylaşım yaparken dikkat etsen daha iyi olur.  :aynen:
evet onları yeni farkettim şimdi düzeltiyorum

RaideNN

Gidip vine modundan almış copy paste

Hata

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Mayıs 2020, 11:02:02
Gidip vine modundan almış copy paste
aldığım yeri orda yazdım vine modu değil