GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nickk's TextDraw Editor [v6] [Türkçe Dil Desteği]

Başlatan Lé Spîke, 20 Mayıs 2018, 23:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BaşMapper

Keşke server.cfg fln olsaydi direk serveri acip yapsaydik birisi brnim icin yapabilirmi.

Büyük Usta...

ace

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Sypnox - 14 Ocak 2019, 17:47:12

Türkçe versiyon çıktımı ?
@Wiggles

Alıntı yapılan: DracDonix - 14 Ocak 2019, 18:11:30

Alıntı yapılan: Sypnox - 14 Ocak 2019, 17:47:12

Türkçe versiyon çıktımı ?
@Wiggles

Aynen @Wiggles

Henüz bir haber vermedi. Xml ile sisteme tanıtacağını söylemişti. Hazır olunca bildirecekti ancak henüz haber vermedi. Ben de pasifliğim yüzünden üzerine düşemedim. Kusura bakmayın.
Son düzenlenme: 14 Ocak 2019, 21:55:50 Wiggles

|Mert|

Türkçeye pek gerek yok biraz karıştırdınmı veya resimlerden öğreniyorsun neyin ne olduğunu.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: |Mert| - 14 Ocak 2019, 21:58:13

Türkçeye pek gerek yok biraz karıştırdınmı veya resimlerden öğreniyorsun neyin ne olduğunu.

Türkçe olması kullanışı biraz daha kolaylaştırır. Daha önce bir çeviri denemesi yapmıştım ancak kodlar üzerinden yaptığım için sistem bozulmuştu. 15 tatile kadar haber vermez ise 15 tatilde çeviri işlemlerine başlayabilirim.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

ace

Ryroz

FalafelÇorba

FelleR

Lé Spîke

Arkadaşlar an itibariyle Türkçe dil dosyasını kendisine göndermiş bulunuyorum. Resmi olarak paylaştığı zaman buradan bildireceğim. Hayırlı olsun :tr:

Lé Spîke

Dosyalarına, dil dosyamızı eklemiş bulunuyor. Özel karakter sorununun yaşanmaması için dilimizde bulunan Ç, Ş, Ğ gibi harflere bir converter yapmasını istedim. Aktif olmasını bekliyorum. Umarım en yakın zamanda yeni ve final sürümü çıkartır.

Gaviria

Paylaşım için teşekkür ederim ellerine sağlık <3