GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 22:56:57

/sa /as Komutları

Başlatan Zeynel, 30 Mart 2019, 23:23:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByWolf

Alıntı yapılan: Zeynel - 01 Nisan 2019, 18:58:58

Komutlar Yenilendi Bakmanı Tercih Ederim
Yenilik olarak gördügüm tek şey: Orjinalinde kodlar alt alta sende yan yana budur. hiç olmassa komut ne kadar basit olsada kendin yapmadın. Yapanın nicki geçsin emek verdigini hatırlasın adam. Pardon emek dedim siz nerden anlarsınız? okey.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: ByWolf - 01 Nisan 2019, 17:39:16

"Kendim yaptım?" Kullandıgın "PoyrazHP" Modunda zaten bu kodlar var  :) Ah zeynel.. "Ctrl c - Ctrl v"
Yahu kardeşim adam burda sizler için bilgi veriyor, sen konuyu baltalamaya çalışıyorsun amacın ne kardeşim

Paylaşım için teşekkürler  :helal:

ByWolf

[quote author=
Mustafa. link=topic=9819.msg94270#msg94270 date=1554268110]

"Kendim yaptım?" Kullandıgın "PoyrazHP" Modunda zaten bu kodlar var  :) Ah zeynel.. "Ctrl c - Ctrl v"
Yahu kardeşim adam burda sizler için bilgi veriyor, sen konuyu baltalamaya çalışıyorsun amacın ne kardeşim

[/quote]Konuyu kötülesem hakaret ve üstün şeyler derim. Eyer başka insanlara yardımcı ol*** için paylasmıs ise Bunu düzğün şekilde başkasının şeylerini ben yaptım,benim tarzında kelimeler kullanırsa ne kişilik sahibi olduğu ortaya cıkar. Zaten iletilerine bakılınca "Mapper" Flan texture studio'a geçen mapper oluyor :@@

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: ByWolf - 03 Nisan 2019, 10:32:28

[quote author=

Konuyu kötülesem hakaret ve üstün şeyler derim. Eyer başka insanlara yardımcı ol*** için paylasmıs ise Bunu düzğün şekilde başkasının şeylerini ben yaptım,benim tarzında kelimeler kullanırsa ne kişilik sahibi olduğu ortaya cıkar. Zaten iletilerine bakılınca "Mapper" Flan texture studio'a geçen mapper oluyor :@@[/td][/tr][/table]
[/quote]Herkez Poyraz hp modu kullanmıyor, adamlar belki yncnr2 yada farklı mod kullanıyor illa Poyraz HPDE var diye modumu indirecekler işte hazırı varken niye modu indirsinlerki? Mantık yürütelim az.

Eamon

Selam vermeye üşenenler için güzel bir sistem :D Allahım ya :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

RaideNN

Paylaşım için teşekkürler.

Medcezir

[quote author=
Mustafa. link=topic=9819.msg94318#msg94318 date=1554295697]

[quote author=

Konuyu kötülesem hakaret ve üstün şeyler derim. Eyer başka insanlara yardımcı ol*** için paylasmıs ise Bunu düzğün şekilde başkasının şeylerini ben yaptım,benim tarzında kelimeler kullanırsa ne kişilik sahibi olduğu ortaya cıkar. Zaten iletilerine bakılınca "Mapper" Flan texture studio'a geçen mapper oluyor :@@

[/quote]Herkez Poyraz hp modu kullanmıyor, adamlar belki yncnr2 yada farklı mod kullanıyor illa Poyraz HPDE var diye modumu indirecekler işte hazırı varken niye modu indirsinlerki? Mantık yürütelim az.
[/quote]Önemli olan modun içindeki sistem değil anlama özürlülügün  var sanırım. Zeynel'i tanıyan tanır gunde 50 tane yardım isteyen kişidir. [isteyebilir.] Başkasının şeyini ben yaptım demesi yasının kucuk oldugunu belirtir.[/td][/tr][/table]

trabzon

Kodlar hatalı, eksik, verimsiz.Kontrol etmeden paylaşım yapmışsınız. Sadece callfunction ile OnPlayerText'i de çağırabilirdiniz.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=541819
Son düzenlenme: 05 Nisan 2019, 11:57:59 Silver

wowglarfist

Düşününce bir insan sisteme selam vermez, global sohbet üzerinden selam verir. Bu yüzden "sa" yazısını tetikleyen bir sistem kodlayabilirsiniz.  :oku2:

Cengo

Alıntı yapılan: wowglarfist - 06 Nisan 2019, 01:14:07

Düşününce bir insan sisteme selam vermez, global sohbet üzerinden selam verir. Bu yüzden "sa" yazısını tetikleyen bir sistem kodlayabilirsiniz.  :oku2:

Haklısın OnPlayerText'e ekleseydi sa'yı daha kullanışlı olucaktı.

Zeynel

[quote author=

Konuyu kötülesem hakaret ve üstün şeyler derim. Eyer başka insanlara yardımcı ol*** için paylasmıs ise Bunu düzğün şekilde başkasının şeylerini ben yaptım,benim tarzında kelimeler kullanırsa ne kişilik sahibi olduğu ortaya cıkar. Zaten iletilerine bakılınca "Mapper" Flan texture studio'a geçen mapper oluyor :@@[/td][/tr][/table]
[/quote]

Kardeşim Çok BOŞ Yapıyorsun Sende Konu Açtığındada Bende Böyle Yorumlar Atmazsam Banada Zeynel Demesinler

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Alıntı yapılan: Medcezir - 05 Nisan 2019, 11:37:08

[quote author=
Mustafa. link=topic=9819.msg94318#msg94318 date=1554295697]

[quote author=

Konuyu kötülesem hakaret ve üstün şeyler derim. Eyer başka insanlara yardımcı ol*** için paylasmıs ise Bunu düzğün şekilde başkasının şeylerini ben yaptım,benim tarzında kelimeler kullanırsa ne kişilik sahibi olduğu ortaya cıkar. Zaten iletilerine bakılınca "Mapper" Flan texture studio'a geçen mapper oluyor :@@

Herkez Poyraz hp modu kullanmıyor, adamlar belki yncnr2 yada farklı mod kullanıyor illa Poyraz HPDE var diye modumu indirecekler işte hazırı varken niye modu indirsinlerki? Mantık yürütelim az.
[/quote]Önemli olan modun içindeki sistem değil anlama özürlülügün  var sanırım. Zeynel'i tanıyan tanır gunde 50 tane yardım isteyen kişidir. [isteyebilir.] Başkasının şeyini ben yaptım demesi yasının kucuk oldugunu belirtir.[/td][/tr][/table]
[/quote]

Kendimizi Yavaş Yavaş Geliştirmiş Olabilir Miyiz ? Matık Yürüt

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Alıntı yapılan: Ferman - 04 Nisan 2019, 01:50:43

Selam vermeye üşenenler için güzel bir sistem :D Allahım ya :D

Güzel Yorumuz İçin Teşekkürler

Alıntı yapılan: RaideNN - 05 Nisan 2019, 10:43:40

Paylaşım için teşekkürler.

Rica Ederim

Avrupa HP Hırsız Polis

Submarine

Çok kullanılmaz ama üşengeçler için iyi bir komuta benziyor./as komutu için de benden bir fikir gelsin

CMD:as(playerid,params[])
{
new str[50],str2[50],id,is1[50],is2[50];
if(sscanf(params,"d",id))return SendClientMessage(playerid,-1,"/as [selamını alacağın kişinin ID si]");
if(id == INVALID_PLAYER_ID)return SendClientMessage(playerid,-1,"Böyle bir ID sunucuda mevcut değil");
GetPlayerName(id,is1,sizeof(is1));
GetPlayerName(playerid,is2,sizeof(is2));
format(str,sizeof(str),"%s adlı oyuncu sizin selamınızı aldı :)",is2);
SendClientMessage(id,-1,str);
format(str2,sizeof(str2),"%s adlı oyuncunun selamını aldınız.",is1);
SendClientMessage(playerid,-1,str2);
retrun 1;
}

Selamını alacağın kişinin ID'sini girince ilk başta yaptığım yani str değişkenini kullandığım formattaki yazı kullanıcıya,alttaki de sana gelecek.Mantığı biraz PM sistemine dayanıyor :)

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009