GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Ayasofya Camii Map [2024Studio™]

Başlatan PhenoMapping, 12 Ağustos 2018, 19:16:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PhenoMapping

Diğer Arkadaşların Yorumları İçin Çok Teşekkürler :) Herkezin fikri bizim için çok Önemliydi.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

NMVAU

Alıntı yapılan: EMİCE - 13 Ağustos 2018, 16:30:19

Görüşlerimi bildirmek isterim

Beğenmediklerim

• Map alakasız bir bölgeye yapışmış       

• Atılan textureler saçma görüntü sunmuş      

• Camii cevresindeki led ışıkları alakasız ve saçma bir görüntü sunmuş (Meşaleler içinde geçerlidir)       

• Taksi durağındaki duvarda yer alan TAXİ yazısını hala çözemedim sanırım Ayasofya Camii Amerikada ?      

• Tanıtım videosu diye attığın görselde hiç birşey anlaşılmıyor neredeyse video süresi boyunca zeminlerini görüyoruz.     

-Ek olarak Aceleye geldiyse acele etmeden yapacaksınız ki düzgün bir çalışma çıkarasınız.
Eleştirileri böyle saçma ve çocukca cevaplar ile örf pas etmeyiniz.

Beğendiklerim

• Gökyüzü

Arkadaşlar gayet güzel bir iş çıkarmışlar, senin yaptıklarını paylaşta bakalım kiminkiler daha güzel.
:kahkaha:

Güzel bir çalışma beğendim. :helal:

PhenoMapping

Alıntı yapılan: theNMVAU - 14 Ağustos 2018, 12:21:37

Beğenmediklerim

• Camii cevresindeki led ışıkları alakasız ve saçma bir görüntü sunmuş (Meşaleler içinde geçerlidir)       

• Taksi durağındaki duvarda yer alan TAXİ yazısını hala çözemedim sanırım Ayasofya Camii Amerikada ?      

• Tanıtım videosu diye attığın görselde hiç birşey anlaşılmıyor neredeyse video süresi boyunca zeminlerini görüyoruz.     

-Ek olarak Aceleye geldiyse acele etmeden yapacaksınız ki düzgün bir çalışma çıkarasınız.

Beğendiklerim

• Gökyüzü

Arkadaşlar gayet güzel bir iş çıkarmışlar, senin yaptıklarını paylaşta bakalım kiminkiler daha güzel.
:kahkaha:

Güzel bir çalışma beğendim. :helal:

Teşekkürler Dostum :)

EMİCE

Yapılan her çalışmayı beğenmek mecburiyetinde değilim görüşlerimi sizlere saygı çerçevemde sundum fakat siz buna asabi bir şekilde karşılık verdiniz.
Sizi akıllı olmaya davet ediyorum eleştirel düşünceleri asabi şekilde karşılık verecekseniz yaptığınız saçma çalışmaları paylaşmayın ve kötü eleştirel yorumlar ile karşılaşmayın .

NMVAU

Alıntı yapılan: EMİCE - 14 Ağustos 2018, 12:26:35

Yapılan her çalışmayı beğenmek mecburiyetinde değilim görüşlerimi sizlere saygı çerçevemde sundum fakat siz buna asabi bir şekilde karşılık verdiniz.
Sizi akıllı olmaya davet ediyorum eleştirel düşünceleri asabi şekilde karşılık verecekseniz yaptığınız saçma çalışmaları paylaşmayın ve kötü eleştirel yorumlar ile karşılaşmayın .

Arkadaşlarla hiçbir ilgim bulunmuyor, aslında ilk okuduğumda sizin haklı olduğunuz yönündeydim. Fakat profilinizi inceleyince kasıtlı olarak yaptığınızı gördüm. Kin tutmak size hiçbir şey kazandırmaz. Yaptıklarında saçma hiçbir şey yok. İstedikleri gibi paylaşabilirler, fakat siz kasıtlı olarak kötü eleştiri yaparsanız uzaklaştırırsınız.

DracDonix

Ellerinize sağlık 2024 gene döktürmüş

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

PhenoMapping

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: EMİCE - 14 Ağustos 2018, 12:26:35

Evet, senin saygı çerçeven "Beğendiklerim ; Gökyüzü"
Alkışlıyoruz arkadaşı  :evet: .
İyi günler

Tyranus

Pek Benzememiş Direk Hazır Bina Koymuşsunuz Sanırım Ama Yinede Emek Var Güzel

FalafelÇorba

Beğenmediklerim

Beğendiklerim

• Gökyüzü

Kardeşim çok biliyosan sen yap adam elinden geldiği kadar uğraşmış sen yapta seninkini görelim   :anons: :@