GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Canakkale FreeRoam TeamBrows Cete Mekan Map [2024 Studio™]

Başlatan Flash2024, 01 Haziran 2018, 15:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

starhan01

Alıntı yapılan: ExO - 06 Haziran 2018, 10:00:54

Uğraşmışsınız elinize sağlık fakat içerisi çok boş kalmış ve gereksiz obje çok fazla.Paralı map diyorsun,eğer para kazanmak istiyorsan kendini çok iyi geliştirmelisin bu map ile para kazanamazsın.Fena sayılmaz geliştirilebilir. :helal:

Söylüyrsun söylüyorsun ama senin hiç Mapını görmedim :D

ExO

Alıntı yapılan: TarhanNation47 - 07 Haziran 2018, 16:15:29

Uğraşmışsınız elinize sağlık fakat içerisi çok boş kalmış ve gereksiz obje çok fazla.Paralı map diyorsun,eğer para kazanmak istiyorsan kendini çok iyi geliştirmelisin bu map ile para kazanamazsın.Fena sayılmaz geliştirilebilir. :helal:

İşte bu yorumun çekememezlik,ben sizim yaptıklarınızı yorumluyorum.Buraya map atmak zorunda değilim.

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

starhan01

Alıntı yapılan: ExO - 07 Haziran 2018, 18:10:04

İşte bu yorumun çekememezlik,ben sizim yaptıklarınızı yorumluyorum.Buraya map atmak zorunda değilim.

Aslında Biliyormusun Güzel Yorumladın FAkat Ben san demek istiyorumki
Senin hiiç mapın yok ve Sanki çok güzel yapmışsın gibi bundan daha uzmanını yapmışsın gibi geliyorda bana Maden öyle bi resim at ta göster kanıtla ozaman ağzımı açamayız Helal olsun falan derdik çünkü çok fazla yorum atiyorsun ve mapını hiç görmedik.

_Gezen_Oyuncu_

reis bende varım videoda efso olmuş sonda düştüm ama neyse bide kodları vericenmi ? :hm: :maalesef: :kahkaha: :helal: :allaalla: :anons: :@ :uzgun: :kro: :maalesef: :pcyumruk: :pcyumruk: :pcyumruk: :pc: :oku: :W :sigara: :hayir: :cakal: :şeytan: :yaramaz2: :bandit: :polis: :evet: :) :D :P tüm emojileri koydum  :D

trabzon

Uyumsuz bir çalışma olmuş. Hangarlardan park alanı oluşturmak çok gülünç geliyor, hiç hangardan otopark gördünüz mü? :maalesef:

Excision

Alıntı yapılan: TarhanNation47 - 07 Haziran 2018, 23:45:15

Alıntı yapılan: ExO - 07 Haziran 2018, 18:10:04

Aslında Biliyormusun Güzel Yorumladın FAkat Ben san demek istiyorumki
Senin hiiç mapın yok ve Sanki çok güzel yapmışsın gibi bundan daha uzmanını yapmışsın gibi geliyorda bana Maden öyle bi resim at ta göster kanıtla ozaman ağzımı açamayız Helal olsun falan derdik çünkü çok fazla yorum atiyorsun ve mapını hiç görmedik.
Amin

JudaX

Steve_Rogers

Dostum cidden eline sağlık güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.

Flash2024

Tartışanlar Lütfen Kirletmeyin Böyle :D Tartışmalarınızı 1 Defa Yapın sonrasını İletilerle Halledin :D

Flash2024

Alıntı yapılan: Yusuf - 08 Haziran 2018, 14:34:49

elinize sağlık, biraz daha geliştirilebilir.

Sağol Güzel Kardeşim Geliştirmeyi Gerek duymadım Gereksiz bir mapti İstek ondan :d

Flash2024

Alıntı yapılan: Steve_Rogers - 09 Haziran 2018, 01:08:27

Dostum cidden eline sağlık güzel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.

Değerli Yorumun için Çok Sağol Kardeşim :)

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

Stephany

Güzel olmuş. Ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Flash2024

Flash2024