GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP San Fierro Banka Maps [2024 Studio™]! KOD PAYLAŞILDI

Başlatan Flash2024, 17 Temmuz 2018, 12:16:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash2024

Merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra ben geri dönüş yapmaktayım. Tüm kardeşlerime bir kez daha selamlar. Mapin Fikri tamamen bana aittir. Mapde yardımı olan FeLLeR'e teşekkürler.

Banka Map's Resimleri :

GECE GÖRÜŞLÜ RESİMLER

Son düzenlenme: 09 Mayıs 2019, 12:43:11 Flash2024

Zeta

Dış bölümü oldukça güzel fakat sana tavsiyem bolca renk kullanmaman.Dış bölge çok göz boyuyor sade ve anlaşılır şekilde yapılabilirdi.Merdiven bölgesindeki çitler açıkçası kötü bir görüntü yaratıyor.Dış bahçe objeleri gayet başarılı ve nizami.Texture açısından farklı yollara başvurabilirsin.Kolay gelsin  :helal:

Flash2024

Alıntı yapılan: Zeta - 17 Temmuz 2018, 12:48:55

Dış bölümü oldukça güzel fakat sana tavsiyem bolca renk kullanmaman.Dış bölge çok göz boyuyor sade ve anlaşılır şekilde yapılabilirdi.Merdiven bölgesindeki çitler açıkçası kötü bir görüntü yaratıyor.Dış bahçe objeleri gayet başarılı ve nizami.Texture açısından farklı yollara başvurabilirsin.Kolay gelsin  :helal:

Eyvallah Dostum Yorumun için sağol. Fakat Texture böyle gerekirdi Gerçek banka Bile yaparım Texturede ama İşte Serverlere Beğendirmek Lazım Çünkü genel Kitle 14-15 Yaş Ve O Yaştakilerin Zevkine göre yapmak zorundayım :D

FelleR

Flash2024

pag

starhan01

Güzel yapmışsın Ellerine Sağlık
Yalnız Üstte Daha güzel ve uygun birşey bulabilirdin. ama yinede iç görünüş BAhçe Süper olmuş Gece görüşüde gaayet güzel

eline sağlık :helal:
Başarılar. :helal:

Kraus

Çok ay yıldız koymuşsun cCc olmuş :D Şaka bi yana güzel olmuş ama cidden çok fazla ay yıldız güzel durmamış bir banka üzerinde. Onun dışında güzel. Eline sağlık. :helal:
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2018, 16:35:12 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Flash2024

Alıntı yapılan: Kraus - 17 Temmuz 2018, 16:33:54

Çok ay yıldız koymuşsun cCc olmuş :D Şaka bi yana güzel olmuş ama cidden çok fazla ay yıldız güzel durmamış bir banka üzerinde. Onun dışında güzel. Eline sağlık. :helal:

:D cCc Sıkıntı Olurmu Moderatörüm :D Siyasete Girmeyelimde aman aman :: Yorumun için teşekkürler.

Flash2024

Alıntı yapılan: SuLeyman47 - 17 Temmuz 2018, 16:25:39

Güzel yapmışsın Ellerine Sağlık
Yalnız Üstte Daha güzel ve uygun birşey bulabilirdin. ama yinede iç görünüş BAhçe Süper olmuş Gece görüşüde gaayet güzel

eline sağlık :helal:
Başarılar. :helal:

üst sade olsun dedim O Kadarda textureyle batırmayalım mapi :) yorumun için teşekkürler.

Flash2024

Alıntı yapılan: ReDDooM - 17 Temmuz 2018, 14:31:37

Eline sağlık harika görünüyor.

Senden duymak güzeldi bu reddom :D Sahalara geri dönüyorsun bakıyorum ::: yorumun için teşekkürler.

Tyranus

Flash2024

Alıntı yapılan: .Xsong - 17 Temmuz 2018, 17:31:35

Güzel Olmuş Eline Sağlık :helal:

hayret Xsong :D Şaşırtıyorsun beni bak :: Yorumun için teşekkürler.

Ufuk07

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Flash2024