GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Fierro Karakol Map'ı

Başlatan Realistic, 03 Mart 2019, 12:05:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Medcezir

Desene gitti güzelim map  :evet: şaka bir yana cok güzel yeni başlamana ragmen kıskandırcalak işler. En azından 2 texture'leyip kendinde diyorsun biz mapper degiliz die bu cok hoşuma gidiyor. Başarılar kankam

5YPEXE

Eline sağlık, yazıyordun sürekli cevap veremiyordum. Şimdi inceleme fırsatı buldum. Güzel olmuş.  :helal:

Realistic

Alıntı yapılan: !Medcezir - 05 Mart 2019, 00:46:24

Desene gitti güzelim map  :evet: şaka bir yana cok güzel yeni başlamana ragmen kıskandırcalak işler. En azından 2 texture'leyip kendinde diyorsun biz mapper degiliz die bu cok hoşuma gidiyor. Başarılar kankam

Teşekkürler kankam geliştiriyorum kendimiAlıntı yapılan: 5YPEXE - 05 Mart 2019, 16:14:38

Eline sağlık, yazıyordun sürekli cevap veremiyordum. Şimdi inceleme fırsatı buldum. Güzel olmuş.  :helal:

Teşekkürler nerdeyse hp platformumda tanıdığım herkesin fikrini alıyorum mesaj atıp :D

5YPEXE

Alıntı yapılan: ThePunisher - 05 Mart 2019, 16:25:14

Teşekkürler nerdeyse hp platformumda tanıdığım herkesin fikrini alıyorum mesaj atıp :D

İyi yapıyorsun iyi iyi. Birazcık eksiğin var sadece bir ara denk düşersek girelim TS'ye birlikte.

Realistic

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 05 Mart 2019, 16:26:40

Alıntı yapılan: ThePunisher - 05 Mart 2019, 16:25:14

İyi yapıyorsun iyi iyi. Birazcık eksiğin var sadece bir ara denk düşersek girelim TS'ye birlikte.

Tabi neden olmasın  :helal:

Focus

Karakola göre renkler pek uyum sağlamamış sanki

Şeytana Şükür!

Realistic

Alıntı yapılan: Focus - 10 Mart 2019, 00:57:59

Karakola göre renkler pek uyum sağlamamış sanki

olabilir v2 si gelcek zaten  :helal:

ExO

Kusura bakma ama texture yapmak bana göre map bile değil çok basit bir iş,uzun süredir yoktum bıraktığımda da bu karakollar sürekli textrue yapılıp buraya atılıyordu geri geldim hiç değişmemiş.Kendini geliştirmelisin.Devamını bekleriz başarılar.

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Realistic

Alıntı yapılan: ExO - 07 Nisan 2019, 18:30:49

Kusura bakma ama texture yapmak bana göre map bile değil çok basit bir iş,uzun süredir yoktum bıraktığımda da bu karakollar sürekli textrue yapılıp buraya atılıyordu geri geldim hiç değişmemiş.Kendini geliştirmelisin.Devamını bekleriz başarılar.

Estağfurlah map dediğime bakma bende sana katılıyorum ben ilk texture yaptığımda foruma baktım herkes en ufak renk değiştirmeye bile map diyor olayın aslı o dediğiniz gibi değişmesi gerek bundan sonra bu tarz konularda başlığa dikkat ederim yorumun için teşekkürler :)