GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Ocak 2026, 02:08:44

PDCNR

Başlatan kaptanderya, 18 Şubat 2018, 16:34:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaptanderya

Harita kodları paylaşmıyorum bu sebebden bu bölümde neden açıldı yorumlar yapmak yerine uygun bir bölüm söylendiği taktirde oraya açmaya devam edebilirim
Son düzenlenme: 21 Ocak 2019, 00:19:27 kaptanderya

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

[R]ussell_Savrinn

Güzel, eline sağlık.Ama keşke kodları paylaşsaydın  :)

kaptanderya

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 18 Şubat 2018, 18:23:24

Güzel, eline sağlık.Ama keşke kodları paylaşsaydın  :)

Yorum için teşekkürler, şuan ki mapı sunucumda kullanacağımız için paylaşmadım ek olarak her map ayrı olduğu için çevre düzenlemesini gösteremedim şuanlık eksik ondan kaynaklı çevre düzenlemesiyle daha göze hoş geliyor

Gogh

Kahverengi yerine mavi tonlarını kullansaydın koyu mavi, daha güzel olurdu  bence.

Hades

"Kalite işimizdir" diyorsunuz fakat göremedim.Sadece /mtset komutunu kullanmışsın onun haricinde bir farklılık göremedim.Obje ekleyerek biraz daha renklilik katabilirsiniz.Başarılar...

kaptanderya

Alıntı yapılan: Hades - 18 Şubat 2018, 20:30:40

"Kalite işimizdir" diyorsunuz fakat göremedim.Sadece /mtset komutunu kullanmışsın onun haricinde bir farklılık göremedim.Obje ekleyerek biraz daha renklilik katabilirsiniz.Başarılar...

Kalite işimizdir her zaman  :helal:, lakin bu tarz bir yorum geleceği düşünüyorum fotoğraf belli olmuyor lakin 4 saatlik bir uğraş sonucu yapılmış sonuç dediğiniz gibi /mtset komutu kullanılmadı teker teker objeler yerleştirip sıfırdan ayrı bir bina sekillendirdim forum üzerinden texture atıp kalite işimiz yazacak birisi değilim değerli yorumun için teşekkürler.

Kullanılan obje sayısı : 639
Kullanılan yazı objesi: 4
orjinal obje texture atılma komutu: 1 adet /sel 631 /mtset 4 xx o komutda gördüğün gibi orjinal duvarlar texturesi  :D

Çevre düzenlemesi ayrı bir dosyada olduğundan dolayı ikisini beraber sunucuda açamadım 1 güne birleştirip konuyu güncelleyeceğim çevre düzenlemesi bahçe logo ve güzel düzenlemeler yer alıyor
Son düzenlenme: 18 Şubat 2018, 20:56:36 kaptanderya

Hades

Alıntı yapılan: kaptanderya - 18 Şubat 2018, 20:46:48

Alıntı yapılan: Hades - 18 Şubat 2018, 20:30:40

Kalite işimizdir her zaman  :helal:, lakin bu tarz bir yorum geleceği düşünüyorum fotoğraf belli olmuyor lakin 4 saatlik bir uğraş sonucu yapılmış sonuç dediğiniz gibi /mtset komutu kullanılmadı teker teker objeler yerleştirip sıfırdan ayrı bir bina sekillendirdim forum üzerinden texture atıp kalite işimiz yazacak birisi değilim değerli yorumun için teşekkürler.

Kullanılan obje sayısı : 639
Kullanılan yazı objesi: 4
orjinal obje texture atılma komutu: 1 adet /sel 631 /mtset 4 xx o komutda gördüğün gibi orjinal duvarlar texturesi  :D

Çevre düzenlemesi ayrı bir dosyada olduğundan dolayı ikisini beraber sunucuda açamadım 1 güne birleştirip konuyu güncelleyeceğim çevre düzenlemesi bahçe logo ve güzel düzenlemeler yer alıyor
Kullandığın objeleri fark etmedim,böyle obje sayısını vs. şeyler yazarsan emeklerinin tamamı çıkar,başarılar...

1stanbul