GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

sYardim - Yardım bölümü | Komutu |

Başlatan Codes., 22 Mayıs 2019, 21:33:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

Merhabalar

Bu konuda sizlere nasıl yardım ile ilgili bir komut oluşturabileceğinizden bahsedeceğim.

Kodlar TAKTAK26[AHMET26] ve Silver'a aittir.

Sistemimizin Ekran Görüntüsü

Kodlara Geçelim

Modun Başına

PAWN Kodu: Seç
#include <a_samp>
#include <zcmd>

Include'nın altına

#define DIALOG_CREDITS 1

Modun Boş Bir Kısmına ve ya aşağıya

TAKTAK26'nın yaptığı

CMD:syardim(playerid, params[])
{
#pragma unused params
new yardim1[] = "{FFD700}1.{FFFFFF}Sunucumuzda komutlar yazarak yardım alabilirsiniz.\n";
new yardim2[] = "{FFD700}2.{FFFFFF}Sunucumuzda rehberlerden yardım isteyebilirsiniz.\n";
new yardim3[] = "{FFD700}3.{FFFFFF}Sunucumuzda rapor etmek istediğiniz kişileri adminlere bildirebilirsiniz.\n";
new yardim4[] = "{FFD700}4.{FFFFFF}Sunucumuzda kuralları okuyarak kurallardan bilgi sahibi olabilirsiniz.\n";
new yardim5[] = "{FFD700}5.{FFFFFF}Yönetim ekibini görmek için forum adresimize ulaşabilirsiniz.\n";
new yardim6[] = "{FFD700}6.{FFFFFF}Forum adresimizden alımları takip edebilirsiniz.\n";
new yardim7[] = "{FFD700}7.{FFFFFF}Discord, facebook, instagram gibi sayfalarımızı takip etmeyi unutmayınız.\n";
        new yrdm[2000];
format(yrdm, sizeof yrdm, "%s%s%s%s%s%s%s", yardim1, yardim2, yardim3, yardim4, yardim5, yardim6, yardim7);
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_CREDITS, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"» Yardım Bölümü",yrdm,"{FD0000}Kapat","");
return 1;
}

Silver'ın yaptığı

{
    #pragma unused params
    new yardim[750];
    strcat(yardim, "{FFD700}1.{FFFFFF}Sunucumuzda komutlar yazarak yardım alabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}2.{FFFFFF}Sunucumuzda rehberlerden yardım isteyebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}3.{FFFFFF}Sunucumuzda rapor etmek istediğiniz kişileri adminlere bildirebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}4.{FFFFFF}Sunucumuzda kuralları okuyarak kurallardan bilgi sahibi olabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}5.{FFFFFF}Yönetim ekibini görmek için forum adresimize ulaşabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}6.{FFFFFF}Forum adresimizden alımları takip edebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}7.{FFFFFF}Discord, facebook, instagram gibi sayfalarımızı takip etmeyi unutmayınız.\n");
    ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"» Yardım Bölümü",yardim,"{FD0000}Kapat","");
    return 1;
}

ZCMD

VIRUS TOTAL

Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 13:42:08 AHMET26

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Codes.

Kraus

Bir sürü string oluşturup birleştirmek yerine tek string oluşturup strcat kullanabilirdin. Bir dahaki sefer yaparsın. Paylaşım için teşekkürler.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Codes.

Alıntı yapılan: Kraus - 22 Mayıs 2019, 21:42:10

Bir sürü string oluşturup birleştirmek yerine tek string oluşturup strcat kullanabilirdin. Bir dahaki sefer yaparsın. Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuda sana hak veriyorum, zamanım olursa onuda yapıp eklerim. Rica ederim yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2019, 21:46:22 AHMET26

Prisoners

Paylaşım için Teşekkürler, Başarılar

Codes.

Alıntı yapılan: Prisoners - 23 Mayıs 2019, 13:07:26

Paylaşım için Teşekkürler, Başarılar

Rica ederim, yorumunuz için teşekkürler.

trabzon

Alıntı yapılan: AHMET26 - 22 Mayıs 2019, 21:45:21
Zamanım olursa onuda yapıp eklerim.

{
    #pragma unused params
    new yardim[750];
    strcat(yardim, "{FFD700}1.{FFFFFF}Sunucumuzda komutlar yazarak yardım alabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}2.{FFFFFF}Sunucumuzda rehberlerden yardım isteyebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}3.{FFFFFF}Sunucumuzda rapor etmek istediğiniz kişileri adminlere bildirebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}4.{FFFFFF}Sunucumuzda kuralları okuyarak kurallardan bilgi sahibi olabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}5.{FFFFFF}Yönetim ekibini görmek için forum adresimize ulaşabilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}6.{FFFFFF}Forum adresimizden alımları takip edebilirsiniz.\n");
    strcat(yardim, "{FFD700}7.{FFFFFF}Discord, facebook, instagram gibi sayfalarımızı takip etmeyi unutmayınız.\n");
    ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"» Yardım Bölümü",yardim,"{FD0000}Kapat","");
    return 1;
}

Codes.

Alıntı yapılan: Silver - 23 Mayıs 2019, 13:28:07

Alıntı yapılan: AHMET26 - 22 Mayıs 2019, 21:45:21
Zamanım olursa onuda yapıp eklerim.

{
    #pragma unused params
    new yardim[750];
    return 1;
}

Teşekkürler, konuya silver'ın tasarımı diye ekliyorum :D

ace

İyice kendini geliştiriyorsun başarılar dilerim. :helal:
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2019, 23:13:20 AMD Ryzen

Kalashnikoff

███████████████████  %71

Muteo

Codes.

Alıntı yapılan: AMD Ryzen - 23 Mayıs 2019, 20:08:30

İyice kendini geliştiriyorsun başarılar dilerim. :helal: