GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Ocak 2026, 22:20:06

Texas Hirsiz Polis V1

Başlatan laéx, 05 Ekim 2018, 20:43:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Merhaba PawnoTürk ailesi, bu gün eskiden javasde ile geliştirdiğim modun v1 sürümünü paylaşmak istiyorum.
Mod baya önceden geliştirildi V2 sürümünü yakında paylaşacağım.Mod öyle duruyordu işime yaramıyordu belki sizlerin işine yarar.İyi kullanımlar.Birde resim koymamamın sebebi bilgisayara format attım samp yüklü değil.Mod dini moddur Blue Hırsız Polis'in editidir.Modda en çok maplere özen gösterilmiştir.Sistemleri hatırlamıyorum.Modun içinde açık varmı bilmiyorum ama bizim koyduğumuz açık k yoktur javasde koyduysa bilemem.İyi kullanımlar.Bu arada modda virüs varmı bilmiyorum bende virüssüz gösteriyor Virüs Total'dan anlamadığım için siz bakarsınız.

Modun indirme linki : https://mega.nz/#!83BCRYwL!u5oWHAgFooJbZkuJMt-rw4MMAiNCSqBvwZcRlhZZi6g

Virüs Total : https://www.virustotal.com/#/file/afffa43ed160cd44c56f693acb3fccad59d4f6ef3cd50b0426cafd0a915555cb/detection

Not: Mod çok acemiliğimden kalma moddur ama çok emek verdiğimiz modlardan birisidir.

ace

Güzel edit emeğiniz ve paylaşım için teşekkürler.

laéx

Alıntı yapılan: Rexha - 05 Ekim 2018, 20:57:43

Güzel yorumun ve desteğin için teşekkürler dostum.

ace

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 05 Ekim 2018, 20:59:04

Alıntı yapılan: Rexha - 05 Ekim 2018, 20:57:43

Güzel yorumun ve desteğin için teşekkürler dostum.

Rica ederim. :helal:

DracDonix

Paylaşımın için teşekürler.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jazz

laéx

Yorumlarınız için teşekkürler.

Zeynel

Çete Aracı Nasıl Oluşturuluyor Komut Verir Misin

Avrupa HP Hırsız Polis

laéx

Alıntı yapılan: Zeynel - 08 Ekim 2018, 14:21:15

Çete Aracı Nasıl Oluşturuluyor Komut Verir Misin

Modu pek hatırlamıyorum cete menu diye bir komut olması lazımdı herhalde.Yanlış hatırlıyorsam şöyledir Map tasarlerken mape aracı koyup kodlardan ayarlanır.İkisinden biri.Modu hatırlamıyorum.