GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Radyo Sistemi [FS] - Furkanulas

Başlatan Furkanulas, 16 Mart 2021, 16:52:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furkanulas

Selamlar!  :serefe:  evvelsi gün önce attığım [FS] üzerine bugün tekrardan kendi uğraşlarımla yapmaya çalıştığım bir [Yeni Radyo FS] ile karşınızdayım.

Öncelikle mantığını biraz anlatayım. Normal radyo sistemlerinin yanına görülen detaylarından biri tabikide [TextDraw] olmasıdır.

Onun dışında, araçtan indiğinizde otomatik olarak Radyo kapanır ve bindiğinizde tekrar istediğiniz gibi açabilirsiniz.

Normal bir radyo sistemi fakat sadece görünüşü ve tasarımı farklı.

Bir hata veya sorun aldığınızda bana özelden istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz!  :sigara:

İyi kullanımlar!

VirusTotal: ╠ https://www.virustotal.com/gui/file/fb2aca98efca55e13f8acff29750ef636325808e65ca4c8838386a791f15c211/detection

Dosya-tc: ╠ https://s5.dosya.tc/server/9bwdfr/Radyo_Sistemi__FS__Furkanulas.zip.html

Dosya-co: ╠ https://dosya.co/8ditsv5ulhk6/Radyo_Sistemi_[FS]_Furkanulas.zip.html

Kusura bakmayın görsel koyamıyorum bir sorun var.  :pcyumruk:

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Gaviria

tm adamsın öptüm tşk

Furkanulas

sharax

Furkan gözümün önünde yaptı kimse çalıntı diyemez bence,teşekkürler

Furkanulas

Alıntı yapılan: #SHARAX - 16 Mart 2021, 16:56:52
Furkan gözümün önünde yaptı kimse çalıntı diyemez bence,teşekkürler

Sağol dostum yorumun için teşekkürler.

Rodeiun

furkancığım insanları takma paylaşımların çok güzel başarılarının devamını dilerim eline sağlık. :)
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 14:08:56 Mellifluous

Furkanulas

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 16 Mart 2021, 20:41:36
furkancığım insanları takma paylaşımların çok güzel başarılarının devamını dilerim eline sağlık. :)

Teşekkürler ben zaten bunun gibilere bir adet yorum yapıp diğer kilerine sadece bakıp gülüyorum sağol.
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 14:09:21 Mellifluous

kumite

@Furkanulas başarılar agam; "çamur atar evi çamurdan olan."
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 14:08:27 Mellifluous

Furkanulas

Alıntı yapılan: dreamer - 16 Mart 2021, 22:53:12
@Furkanulas başarılar agam; "çamur atar evi çamurdan olan."

Sağol
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 14:08:34 Mellifluous

Hata

Furkanulas

Bilinmeyen Bey

Furkan yaptıysa, kesin güzeldir. Test etmedim, görmedim. Ancak İsmine bakılırsa bu şey yapılamayacak şey değildir. Helal Olsun :helal:

Cihat Korkmaz

bu platformda kimse sizin tartışmanızı ya da atışmanızı dinlemek/görmek zorunda değil. eline sağlık, başarılar @Furkanulas.

Furkanulas

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 17 Mart 2021, 02:54:34
Furkan yaptıysa, kesin güzeldir. Test etmedim, görmedim. Ancak İsmine bakılırsa bu şey yapılamayacak şey değildir. Helal Olsun :helal:

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Cihat Korkmaz - 17 Mart 2021, 12:19:53
bu platformda kimse sizin tartışmanızı ya da atışmanızı dinlemek/görmek zorunda değil. eline sağlık, başarılar @Furkanulas.

Teşekkürler
Son düzenlenme: 17 Mart 2021, 14:07:04 Mellifluous Sebep: Flood iletiler birleştirildi

Mellifluous

Konudan bağımsız, kışkırtıcı iletiler silinmiş ve düzenlenmiştir. Forum kuralları çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.