GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

24 Roleplay - Sesli Roleplay - Server loading.

Başlatan Dreandy, 14 Nisan 2021, 15:14:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreandy

24 Roleplay Hakkında

24 Roleplay 12.02.2021 yılında temelleri atılan haritasında geçen Yabancı konsept ve sesli roleplay sunucusudur, modumuz sıfırdan kodlanmaya başlamıştır. Genellikel San Andreas Multiplayer sistemlerini yansıtan ve çok FPS drop yemiyecek bir sunucudur sunucumuzdaki MAP'lerin hepsi FPS sıkıntısız oynanabilecek bir düzeydedir araç modlarına gelecek olursak bazı kişilerin oyunlarında donma yapacağı için araç modları yok ilerleyen zamanlarda düşünülebilir, sunucumuz yakında aktif edilecektir.

24 Roleplay sistemler

Taşımacılık mesleği

Sunucumuzda birden fazla San Andreas Multiplayer'a benzeyen sistemler vardır meslek sistemlerin gelecek olursak Koli Taşımacılı sistemimimz vardır bir Bobcat veya kasalı araç alarak koli satın alma bölgesine gidiyorsunuz koliyi satın alıp araca yüklüyorsunuz ve satış yerine gidiyorsunuz kolideki ürüne göre alınan fiyat ve kazanılan fiyat değişebilir araçların kapasiteleri vardır örnek verecek olursak Bobcat 4 tane koli taşıyabilir, Flatbed 20 tane koli taşıyabilir.

Balıkçılık mesleği
Sunucumuzdaki balıkçılık mesleği klasikliğin dışında bir sistemdir, NPC'ye doğru gidiyorsunuz ve bir olta, yem satın alıyorsunuz yeme göre balık gelme oranı değişiyor. Yemlerin fiyatlarıda değişiyor, balıklar gramlarına ve türlerine göre kazanç sağlanıyor /baliktut yazdıktan sonra altta ok işaretleri olacak o ok işaretlerini doğru yaparsanız balık tutabilirsiniz veya 1-2 hata yaparak yemlere göre değişiyor ardından satabilirsiniz NPC'ye giderek.

Çimento mesleği

Çimento alma bölgesine gidiyorsunuz ve /cimento yukle yazarak çimento alıyorsunuz ardından bırakma yerine gidip /cimento birak yazıyorsunuz.

Yat sistemi

Santa Maria'da bulunan üç tane yat var iskelede bir NPC var ve oradan yatları kiralıyabiliyorsunuz saatine göre değişkenlik gösteriyor.



Dreandy

v0.1 güncellemeleri;

-Yat sistemi kodlandı.
-Taşımacılık mesleği kodlandı.
-Çimento mesleği kodlandı.
-Balıkçılık mesleği kodlandı.

v0.2 güncellemeleri;

-Yeni MAP'ler eklendi.
-4 tane bug fixlendi.
-Sesli Roleplay yapmak için konuşma sistemi kodlandı.
-Mikrafonu açma ve kapatma geldi.
-Mikrafonu olmayanler için text rol yapma geldi.




DracDonix

Bölüm kurallarını okuyarak tekrar konu açınız.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)