GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Radical Roleplay - Dont Be Back

Başlatan Mcan05, 10 Mayıs 2021, 13:39:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mcan05



Radical Roleplay - Açılması 20.05.2021'de açılması planlanan MTA sunucusudur. Her sistemi özenle seçilmiş hazırlanmış ve test edilmişir, bunun yanı sıra kendi yazdığımız sistemlerin kodlamaları tamamen bitirilmiş olup her duruma karşı hazırlıklıdır.

Radical Roleplay Legal İllegal tutumu
  Sunucumuzda legal ve illegal tutumuna çok düzgün ve her tarafın fikirini alarak bakıyoruz, iki tarafın yöneticilerinin fikirlerini alıyor pekiştirip kullanıyoruz.

Radical Roleplay Birlik Yardımları
Radical Roleplay içerisinde açılacak her birlik için ufak yardımlarımız söz konusu,  yapacağımız yardımları sayıya göre değil birliklerin yaptığı rollere göre belirleyeceğiz.Her birlik özenle kontrol edilip yardımları pekiştirilecektir.

Radical Roleplay Yetkili Kadrosu
Sunucumuz içerisinde her yetkiliyi özenle şeçeceğimizi bildirmek isteriz, her yetkili özenle kontrol edilir, ilgili olduğu konular bulunur ve yapması gerekenler anlatılır, şuan açık olan yetkili alım kadromuza DİSCORD kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Discord :https://discord.gg/FHEJ2b9fE3
Youtube :https://www.youtube.com/channel/UCJuPdN5hvMNNG3DvTyJKXew
Web Adresi : En yakın zamanda duyuru geçilecektir.
:kalp:  :kalp:
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2021, 13:41:09 Mcan05 Sebep: Ufak düzenleme

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang - 12 Ekim 2017, 20:01:08
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Düzenleme yapmanız için 24 saat zamanınız mevcut.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)