GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

High School Roleplay - yazı tabanlı, lise temalı rol sunucusu ~ Bullworth Town

Başlatan Hattori, 08 Eylül 2021, 19:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TAKTAK26

Revenge 2026

Bi' Eskişehirli Daha xD


UMUTYILDIZCOM


Hattori

Selamlar.

High School Roleplay projesi son hız devam ederken bazı adımları sizlerle birlikte atmak üzere <│birlikte-geliştirelim  kanalını oluşturduk. Oylama sonucu Bully'nin Bullworth kasabası seçildi ve bu haritadaki sayısız hatayı çözmek üzere kolları sıvadık. Ancak bir hatayı çözünce bir diğeri oluşuyordu veya bir türlü çözüme kavuşmuyordu. Los Santos haritasına düzenleme yapmak ile bunun gibi her köşesi dışarıdan eklenen modelden oluşan haritaya düzen getirmek arasında dağlar kadar fark var. Boyutu ve yüklenme süresi konusunda da elimizden bir şey gelmediği için bu haritayı kullanmayacağız. En ufak bir relog işleminde bile beş dakikadan fazla bekliyor iken sizleri de bu durumdan muzdarip bırakmak istemiyoruz.

Bunun yanında Bullworth kasabasının karşısındaki Los Santos haritasına yapılmış özel harita istenmediği için de bunu zoraki sunmak istemiyoruz. Bu sebeple iki harita da iptal oldu. Harita olmayınca dolayısıyla sistemlerde de bir takım değişikliğe gitmek zorunda kaldık.

Genel roleplay sistemlerini zaten tamamlayıp harita çalışmalarıyla birlikte fikir aşamasındaki okul sistemlerini yapma aşamasındaydık. Bu sebeple okul sistemlerini iptal ettik. Bu okul sistemlerini okul konsepti açma düşüncesindeki arkadaşların faydalanması için bir süre sonra paylaşacağız. Bizler ilk günden beri söylediğimiz gibi bu platforma fayda sağlamak istiyoruz.

Bizler ise High School Roleplay ile değil farklı bir isimle ve farklı bir konseptle devam edeceğiz. High School projesi ne kadar heyecan verici geldiyse bu sizleri daha da heyecanlandıracak. Diğer detaylar ilerleyen bir kaç gün içerisinde sizlerle paylaşılacak.

Özet geçmek gerekirse farklı bir isim ve bambaşka bir konsept ile devam ediyoruz. Sağlıcakla kalın!