GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

2000'li Yıllarda Çıkan Oyun Önerileri

Başlatan Razor02, 19 Eylül 2020, 04:54:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anestezi

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 17 Ocak 2021, 12:39:35
En son The Sims serisi ile 15 adet kendi derlediğim ve zamanında deli gibi oynayıp bitirmiş olduğum kendi nostaljik oyunlarımın tanıtım kurgusunu tamamladım, normalde şu an hemen yayınlayabilirim ama halen beta'da, seslendirme aşamasında daha marjinal görülmesi için her oyunun kendi soundtrack müziklerini arka plana ekliyorum. Kafamda şu an bir kaç oyun daha var onlarında editini ve seslendirmesini yapıp en geç önümüzdeki ay şubat ayında youtube kanalımda ve Gtamulti forumunda paylaşmayı düşünüyorum, daha iyi olması için elimden geldikçe, bütün yaptığım içeriklere özen gösteriyorum.  :)
Umarım hazırlayacağınız içerik hem bu konuda, hem de Youtube'da oyun arayan insanlara yol gösterir, ki anlattıklarınıza göre böyle olacak gibi. Kolay gelsin, listenizi şimdiden merak etmedim de değil bu arada. :şeytan:

KamilPanpa37

Alıntı yapılan: Anestezi - 17 Ocak 2021, 21:34:40
En son The Sims serisi ile 15 adet kendi derlediğim ve zamanında deli gibi oynayıp bitirmiş olduğum kendi nostaljik oyunlarımın tanıtım kurgusunu tamamladım, normalde şu an hemen yayınlayabilirim ama halen beta'da, seslendirme aşamasında daha marjinal görülmesi için her oyunun kendi soundtrack müziklerini arka plana ekliyorum. Kafamda şu an bir kaç oyun daha var onlarında editini ve seslendirmesini yapıp en geç önümüzdeki ay şubat ayında youtube kanalımda ve Gtamulti forumunda paylaşmayı düşünüyorum, daha iyi olması için elimden geldikçe, bütün yaptığım içeriklere özen gösteriyorum.  :)
Umarım hazırlayacağınız içerik hem bu konuda, hem de Youtube'da oyun arayan insanlara yol gösterir, ki anlattıklarınıza göre böyle olacak gibi. Kolay gelsin, listenizi şimdiden merak etmedim de değil bu arada. :şeytan:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Birinci sayfada yazarak önermiş olduğum oyunların neredeyse her birine ''üç,dört'' saat kafa yorarak, ayrı bir şekilde metin yazıp, sahnelerini editleyerek ve seslendirerek tamamladım. Şu an kafamda Total Overdose, Assassin's Creed 2 ve Mass Effect 1 var  Yani kısacası yirmi Tane kendi favori nostaljik oyunlarımı tamamlayıp yayınlamayı düşünüyorum kısmet olursa.
Tabi bu oynadığım oyunların çoğu grafiksel ve mekaniksel olarak oldukça eski nesil oyunlar, ama nostaljik oyuncular günümüzde hala mevcut olduğundan ilgilerini çekeceğini varsayıyorum. :)

Anestezi

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 19 Ocak 2021, 13:59:46
Alıntı yapılan: Anestezi - 17 Ocak 2021, 21:34:40
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Birinci sayfada yazarak önermiş olduğum oyunların neredeyse her birine ''üç,dört'' saat kafa yorarak, ayrı bir şekilde metin yazıp, sahnelerini editleyerek ve seslendirerek tamamladım. Şu an kafamda Total Overdose, Assassin's Creed 2 ve Mass Effect 1 var  Yani kısacası yirmi Tane kendi favori nostaljik oyunlarımı tamamlayıp yayınlamayı düşünüyorum kısmet olursa.
Tabi bu oynadığım oyunların çoğu grafiksel ve mekaniksel olarak oldukça eski nesil oyunlar, ama nostaljik oyuncular günümüzde hala mevcut olduğundan ilgilerini çekeceğini varsayıyorum. :)
Rica ederim, Total Overdose'yi biraz oynamıştım, gerçekten vakit ayırmaya değecek oyunlardan, listede olmasına sevindim, dediğiniz diğer iki oyunu daha oynamadım, o yüzden bir fikrim yok haklarında, videonuzu bekleyeceğim o yüzden. :) Ayrıca evet, eski oyunlar ama dediğiniz gibi, nostaljik oyuncular ve eskiyi merak eden oyuncular var, onlar için iyi olacaktır.

Impeccable

NFS: Most Wanted ve NFS: Carbon öneririm. Güzel nostalji olacaktır.:)

nikobernoo

Anestezi

Alıntı yapılan: Provazano - 25 Ocak 2021, 00:59:59
Simpsons: Hit Run
Yakın bir zamanda denemiştim, çok eğlenceli bir oyuna benziyor, katılıyorum o yüzden.

KamilPanpa37

Şu an toplamda 17 tane  kendi derlemiş olduğum nostaljik oyunlarımın editini tamamen tamamlamış bulunmaktayım arkadaşlar, ama maalesef ''Movavi Video Editor'' proğramı ile halen  fixleme yapıp ayrıyetten Photoshop proğramı ile oyunlara geniş çaplı spesifik derinlik katarak tanıtım amaçlı kurgular yapıyorum. Spoiler içinde paylaşmış olduğum bir kaç oyun tanıtımından resimler tamamen tamamlamış olduğum oyunlardaki kurgulamış olduğum oyun içi tanıttığım karikatürler. Proje kalitem çok basit ve sıradan görülecek olsada, yine de moderatörümüz sayın Razor02 nin böyle bir konu açması, benim böyle bir proje üzerinde çalışmama vesile oldu, böyle referans verici bir konu açtığı için kendisine cani gönülden teşekkür ediyorum.  :helal:

Bully Scholarship Edition

Assassin's Creed 2

Total Overdose

The Sims Serisi

Son düzenlenme: 06 Şubat 2021, 01:53:34 KamilPanpa37

Oner

Askeri simülasyona meraklıysanız Rising Storm 2: Vietnam (Epic Games ücretsiz dağıtmıştı) ve Rising Storm: Red Orchestra 2 Multiplayer oyunlarının bilgisayarınızda bulunması iyi olur. Steam'de indirimde 7 TL oluyor. Oyunun incelemelerini okuyun, anlarsınız. Gerçekçilik hat safhada. 2000lerde çıkmasa da grafikler ve atmosfer 2000li yılların oyunlarına benziyor.

Steam sayfası: https://store.steampowered.com/app/35450/Red_Orchestra_2_Heroes_of_Stalingrad_with_Rising_Storm/

Ama birinci oyunları 2006da çıktı. O istediğiniz zaman aralığına giriyor. Birinci oyun nasıl bilemem. Çünkü bu oyunun yorumları kötü ve oynamadım da. Ama ikinci oyun çok güzel. Birinci oyunun Steam sayfası: https://store.steampowered.com/app/1200/Red_Orchestra_Ostfront_4145/?curator_clanid=32797243

İkinci Dünya Savaşı oyunu önermişken, daha yeni bir oyun olan Heroes & Generals'ı deneyebilirsiniz. O ücretsiz.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2021, 02:53:36 Oner
Discord: Ascendency#7970

Bilinmeyen Bey

Aklıma Yeni Gelen Oyunlardan Birkaçı; Half-Life (1998) , Spiderman (2000) , Counter Strike:Condition Zero (CSGO'nun Singleplayer hali olan ve son GoldSrc Oyunu)