GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Nisan 2026, 19:46:45

5 Ekim'de Yeni NFS Oyunu Duyurulacak

Başlatan [A]krep, 03 Ekim 2020, 01:12:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[A]krep

EA Games, yeni Need for Speed oyunundan iki farklı fotoğraf paylaştı ve sitesine oyunun duyurusu için 2 günlük geri sayım ekledi.

Paylaşılan fotoğraflardan birinde EA, Big Joe isimli birinden bahsediyor. Bu kişi oyundaki bosslardan biri olabilir. Bir ihtimal oyuna Blacklist sistemi döndürülmüş olabilir ve Big Joe Blacklist'teki bir yarışçı olabilir.

Geri sayımın linki;
https://www.ea.com/games/need-for-speed/510
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 01:14:12 [A]krep
You have to love yourself a fire.

Vupsen

Bana göre Rivals oyunundan sonra çıkan bütün NFS oyunları birbirinin kopyala-yapıştırı. Her sene aynı oyunun grafiklerini ve ortamını değiştirerek cafcaflı bir fragman ile tekrar önümüze koyuyorlar. Bu yeni oyun duyurusu da hiç heyecan yaratamadı üzerimde.

[A]krep

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Ekim 2020, 01:28:16
Bana göre Rivals oyunundan sonra çıkan bütün NFS oyunları birbirinin kopyala-yapıştırı. Her sene aynı oyunun grafiklerini ve ortamını değiştirerek cafcaflı bir fragman ile tekrar önümüze koyuyorlar. Bu yeni oyun duyurusu da hiç heyecan yaratamadı üzerimde.
Açıkçası ben de pek heyecanlanmadım. Need for Speed Heat'i oynamış ve beğenmiş biri olarak söylüyorum. Muhtemelen Heat ile aynı grafikler ve cilalanmış harita ile gelir, yeni hikaye ve daha geniş araç kütüphanesi olur. Bu kadar. Eskiden Need for Speed çıkacağı zaman herkes heyecanla beklerdi ama artık duyduğumuzda "Need for Speed mi? Pehh" deyip geçiyoruz.

Vupsen

Alıntı yapılan: [A]krep - 03 Ekim 2020, 01:55:09
Açıkçası ben de pek heyecanlanmadım. Need for Speed Heat'i oynamış ve beğenmiş biri olarak söylüyorum. Muhtemelen Heat ile aynı grafikler ve cilalanmış harita ile gelir, yeni hikaye ve daha geniş araç kütüphanesi olur. Bu kadar. Eskiden Need for Speed çıkacağı zaman herkes heyecanla beklerdi ama artık duyduğumuzda "Need for Speed mi? Pehh" deyip geçiyoruz.
Biraz ön yargılı davranıyorum ama ben şahsen artık EA, Activison ve Ubisoft firmalarına ait oyunları oynamayı bıraktım. Bir oyunda bunlara ait bir imza görürsem direk kaçıyorum. Zira bu firmalar kopyala-yapıştır oyunlar yapmaktan öteye gittiği çok nadir görülür. (Far Cry 5- Far Cry New Dawn, NFS Payback-Heat-2015, Call of Duty serisi genel). Artık bu firmaların kaliteli oyun yaptıklarını görürsem bile ön yargım yüzünden hiç şans veremiyorum oyuna.
Dediğin gibi bu yeni ekran görüntülerinde bile ben direk NFS Heat'i gördüm, hiç yeni oyun gibi hissettirmedi. Belki modifiye sistemi bir tık geliştirilmiştir, grafiklere yeni efektler eklenmiştir, o kadar. Ötesini göremiyorum.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 02:01:28 Sypnosis.

[A]krep

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 03 Ekim 2020, 02:00:25
Alıntı yapılan: [A]krep - 03 Ekim 2020, 01:55:09
Biraz ön yargılı davranıyorum ama ben şahsen artık EA, Activison ve Ubisoft firmalarına ait oyunları oynamayı bıraktım. Bir oyunda bunlara ait bir imza görürsem direk kaçıyorum. Zira bu firmalar kopyala-yapıştır oyunlar yapmaktan öteye gittiği çok nadir görülür. (Far Cry 5- Far Cry New Dawn, NFS Payback-Heat-2015, Call of Duty serisi genel). Artık bu firmaların kaliteli oyun yaptıklarını görürsem bile ön yargım yüzünden hiç şans veremiyorum oyuna.
Dediğin gibi bu yeni ekran görüntülerinde bile ben direk NFS Heat'i gördüm, hiç yeni oyun gibi hissettirmedi. Belki modifiye sistemi bir tık geliştirilmiştir, grafiklere yeni efektler eklenmiştir, o kadar. Ötesini göremiyorum.
Katılıyorum söylediklerine. Ubisoft'un AC serisine Oddysey renk kattığı söylense de o oyun da beni içine çekmedi. Zaten Ubisoft'un diğer tüm oyunları çöp bana göre. Uzun süredir bakmıyorum oyunlarına. EA ise dediğin gibi kopyala-yapıştır konusunda Ubisoft ile yarışır, Battlefield serisi hariç tüm oyunları birbirinin aynısı, çoğu oyunu çöp. Keşke biraz Rockstar'dan ilham alsalar da her sene birbirinin aynısı oyunlar oynamak yerine kaliteli oyunlar oynasak.

KamilPanpa37

EA Need For Speed'in, AKTİVİSİON Cod serisinin, UBİSOFT ise Ac serisinin suyunu sıkıp niteliksizleştirmekten bıkmadı halen.  :D

Razor02

Maalesef Frostbite motorundan sonra NFS oyunlarına bakmayı bıraktım artık hepsi birbirinin aynısı tıpkı Sypnosis'in dediği gibi. Araç sürüşü gerçekten çok tatsız berbat modifiyeye pek lafım yok Instagram'da arada görüyorum insanlar güzel işler ortaya çıkarabiliyor. Bunun haricinde ise sürüş temelli bir oyun fakat berbat sürüşü olan araba yarışı oyununu kim ne yapsın ki? gerçekten çok sıkıcı araçlar kağıt gibi hissetiriyor ne bir ağırlığı ne bir gerçekçili payı var. Tamam arcade olduğunu biliyorum ama eski NFS'ler de arcade olmasına rağmen gayet güzel araç sürüş hissiyatı verirdi sürüşte gerçeklik payıda vardı araçların ağırlığı vardı Underground 1-2 veya Most Wanted ve Carbon'dan aldığım zevki bu Frostbite NFS'ler hiçbir zaman veremedi çünkü gerçekten Watch Dogs'un araç sürüşünden hiçbir farkları yok yani. Bu yüzden yıllar geçsin yine de bilgisayarımda NFS oynamak istediğimde Most Wanted ve Underground 2 bir köşede durur açar oynarım saatlerce hemde fakat 2015, Payback, Heat bu üçünüde oynadım maksimum 1 saat dayanabiliyorum gerçekten çok sıkıcı ve eminim yeni oyununda bu üçlüden geriye kalır bir yanı olmayacak yine berbat bir araç sürüşü iyi grafikler, farklı şehirler.