GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Counter Strike: Global Offensive ÜCRETSİZ Olması;

Başlatan 5YPEXE, 10 Aralık 2018, 00:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5YPEXE

Bayadır var olan bir şey fakat ben yine de paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki CS:GO adlı oyuna Battle Royale modu geldi. Bu mod ile birlikte CS:GO artık ücretsiz hale getirildi. Peki önceden CS:GO'su olan oyunculara ne olacak? Hemen anlatayım önceden CS:GO su bulunan oyuncular Prime statüsüne yükseltildi. Peki bu **Prime statüsü** nedir? Prime Statüsü aslında biz paralı CS:GO oyuncuları, ÜCRETSİZ CS:GO 'ya sahip kişilerle aynı oyuna girmeyeceğiz. Onlar farklı sunucularda biz farklı sunucularda oynayacağız. Şimdi diyeceksiniz e biz nasıl Prime olacağız? Hemen izah edeyim CS:GO'ya hayatları boyunca para vermemiş kullanıcılarımız 77,50 ₺ | https://prntscr.com/lst3q2 | vererek Prime statüsüne erişebilecek. Herkese iyi geceler, iyi oyunlar!

ManoFire

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

5YPEXE

Alıntı yapılan: ManoFire - 10 Aralık 2018, 00:27:00

Yeni yeni adetler.

Şahsen, bugün hiç çıkmadım Battle Royale modundan efsane olmuş bence.  :kahkaha:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

pag

Bu oyuna bir türlü ısınamamıştım bu battle royal modu geldikten sonra gözümde tamamen bitti.

Eamon

Ciddi manada hilesiz oynamak isteyenler ve rank kasmak isteyenler için olması gereken bir sistem. Zamanında çok oynardık bu oyunu fakat çok fazla hile gelirdi dolayısıyla rütbe düşme vb. şeyler gelince cidden oyundan soğuyorsun. Emek veriyorsun belirli bir rütbeye geliyorsun ve dahada yükselmek istiyorsun sonra karşına hile çıkıyor veya takımdaki adamlar trolluyor vesaire vesaire. Bunların tek sebebi oyun kolaylıkca satın alınabilir olmasından kaynaklı. Ek olarak bilmeyenler için, özel premium hileler satılıyor, mesela senin csgo hesabın o hile tarafından banlanırsa sana o hileyi satın aldığın yer sıfır bir hesap veriyor. Kaliteli bir oyun oynamak isteyenler için ideal bir şey güzel, eğer hesabım olmasaydı herhalde almazdım fakat oynayanlar için iyi bir şey.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

5YPEXE

Alıntı yapılan: Ferman - 11 Aralık 2018, 08:37:59

Ciddi manada hilesiz oynamak isteyenler ve rank kasmak isteyenler için olması gereken bir sistem. Zamanında çok oynardık bu oyunu fakat çok fazla hile gelirdi dolayısıyla rütbe düşme vb. şeyler gelince cidden oyundan soğuyorsun. Emek veriyorsun belirli bir rütbeye geliyorsun ve dahada yükselmek istiyorsun sonra karşına hile çıkıyor veya takımdaki adamlar trolluyor vesaire vesaire. Bunların tek sebebi oyun kolaylıkca satın alınabilir olmasından kaynaklı. Ek olarak bilmeyenler için, özel premium hileler satılıyor, mesela senin csgo hesabın o hile tarafından banlanırsa sana o hileyi satın aldığın yer sıfır bir hesap veriyor. Kaliteli bir oyun oynamak isteyenler için ideal bir şey güzel, eğer hesabım olmasaydı herhalde almazdım fakat oynayanlar için iyi bir şey.

Kesinlikle katılıyorum. CS:GO'yu bırakma sebebim buydu hatta. Bir sıralar Global Elo da bile Mevlana açıp gezenler vardı. Leş bir durumdaydı Rekabetçisi. Şuan nasıldır, ne durumdadır bilmiyorum pek.

ArdaKndirmaz

CS:GO artık  ücretsiz ama bir üst  şeye  yükselmek için 77TL flan vermeniz gerekiyor orası çok şaçma olmuş

laéx

Konu yararlı az daha boş yere para verdim zannetmiştim.

FalafelÇorba

staple

Bi yandan ücretsiz olması iyi oldu aslında. Oyunu ücretsiz alan kişi ücretsiz alan kişilerle oynayacak. Ve çoğunluk olarak hile ücretsiz olanda olacak. Prime statüsü olan arkadaşlarda ise hilelerde azalma olacağını düşünüyorum.

[R]ussell_Savrinn

Aşırı saçma bi sistem olmuş.Battle Royale Moduda aşırı kötü, silah bulmak sıkıntı onu geç mermisini bulmak ayrı bi sıkıntı.CS:GO'yu bırakmıştım girerim ara ara diyordum, şimdi hiç girmem.CS:GO benim için bitmiştir.

Sir Ahmet John

Çok mantıklı sistem olmuş bence, bir kaç eksik yanı var tabii. Artık daha zor eşleşiliyor, önceden eşleşmek pek zor değildi.

Joker

Aslında mantıklı bir sistem olduğunu düşünmüyorum. Belli bir seviyeye gelmiş ücret ödemeyen oyuncular, seçkin hesap; yani insanların para verip aldığı duruma gelmiş olacaklar. Bu da düşündürmüyor değil...

open.mp Turkey Department Manager