GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Counter Strike: Global Offensive ÜCRETSİZ Olması;

Başlatan 5YPEXE, 10 Aralık 2018, 00:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker

Mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ara sıra seçkin olmayan kişilerle eşleşebiliyoruz. Bu oyun zevkini eksi yönde etkiliyor.

open.mp Turkey Department Manager

yali

ace

21 Level olunca artık prime olabiliyorsunuz Hileciler çok fazla türedi zaten. Yeni hesap açtım ücretsiz hesapta takılayım dedim Er 1 Rütbede hile gelmeme gibi bir durum yok her oyun hile :maalesef:

wildclaWZ

Alıntı yapılan: Sypnox - 28 Şubat 2019, 21:58:31

21 Level olunca artık prime olabiliyorsunuz Hileciler çok fazla türedi zaten. Yeni hesap açtım ücretsiz hesapta takılayım dedim Er 1 Rütbede hile gelmeme gibi bir durum yok her oyun hile :maalesef:

Level artık fark etmez oldu, oyunların genelinde böyle. Biz 5 arkadaş giriyoruz bu sefer karşı takımda trol/hile/küfür vs... oluyor eskisi gibi değil.  :allaalla:

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

ace

Alıntı yapılan: wildclaWZ - 01 Mart 2019, 18:00:27

Alıntı yapılan: Sypnox - 28 Şubat 2019, 21:58:31

Level artık fark etmez oldu, oyunların genelinde böyle. Biz 5 arkadaş giriyoruz bu sefer karşı takımda trol/hile/küfür vs... oluyor eskisi gibi değil.  :allaalla:

Evet geçen rekabet girdim, oyun sonlarına doğru oylamayla herkesi attılar onca emek boşa gitti. :@
(Ve sırf bunu trolüne yaptılar.)

wowglarfist

Türk hile açanların sayısı azalırken bir yandan ücretsiz olmasından dolayı bir çok kişi karşı çıktı. Getirdikleri güncelleme dolayısıyla fiyat arttığını düşünüyorum ve beklediğim etkiyi yaratmadı şahsen ben çok sevmedim.

AlpAkabey

ücretsiz olması bence hiç iyi olmadı , herkes hile :)

Akabey

Enkei

Oyun zaten hileden geçilmiyordu, şimdi iyice beter olmuştur kesin. Bıraktığım için pişman değilim. :şeytan:

mayob

Beni sinir hastası eden oyun. Geçtiğimiz günlerde bilgisayardan kaldırıp kurtuldum.

Backup

Türkçe şivesiyle where are you from ? diye sorduğunda alaycı bir tavırla im from syria cevabı aldığınız, bol bol trollerin ve kanserlerin bulunduğu oyun.

Leeroy

Ücretsiz olmasa, oynayabileceğim bir oyundu. Ama artık değil..   :kahkaha:

sweezy

Kendi fişlerini kendileri çekti. Gömenler sağolsun.

Nymph

Bedava olması ilgi duymak için aslında bana göre!  :maalesef:

Nymph

Bu arada eklemek isterim bir çok oyun b.g modundan geliştiği için bedava oldu oyun.

QrzR