GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Başlatan [A]krep, 21 Eylül 2020, 01:36:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[A]krep

2013'ten beri geliştirilen ve o günden bu yana merakla beklenen, yapımını CDPR'in üstlendiği RPG açık dünya oyunu Cyberpunk 2077'nin resmi sistem gereksinimleri açıklandı. Resmi sistem gereksinimleri açıklanana kadar "minimum 1080 Ti isteyecek" gibi şehir efsanelerinin ortaya çıkmasına sebep olan oyunu oynamak için ortalama bir sistem yeterli olacak.

Son düzenlenme: 21 Eylül 2020, 02:26:31 [A]krep
You have to love yourself a fire.

Vupsen

Şu fragmanı gördükten sonra kesinlikle oynayacağım oyundur.Böyle bir oyunun için 70 GB gibi bir yer kaplaması gerçekten çok şaşırtıcı, optimizasyon meselesini baya iyi çözmüşler.

[A]krep

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 21 Eylül 2020, 02:06:26
Şu fragmanı gördükten sonra kesinlikle oynayacağım oyundur.Böyle bir oyunun için 70 GB gibi bir yer kaplaması gerçekten çok şaşırtıcı, optimizasyon meselesini baya iyi çözmüşler.
Evet, oyun çok iddialı geliyor. Red Dead Redemption 2 keyfi vermesi imkânsız benim için, Red Dead Redemption 2 kadar iyi olabileceğini de sanmıyorum Cyberpunk'ın ancak kesinlikle oynamaya değer bir oyun olacağını düşünüyorum, 150TL civarına bulabilirsem alacağım.

70 GB konusunda ise sevindirmekten çok tedirgin etti beni. PS3-X360 sistemleri baz alınarak geliştirilmiş GTA V bile PC'de 80GB, Tamamen PS4-XONE için geliştirilmiş bir açık dünya oyunu nasıl 70 GB olabiliyor anlayamıyorum. Önümüzde PS4-XONE sistemleri için açık dünya olarak Red Dead Redemption 2 örneği var ve bu oyun 120GB, Cyberpunk'ın 70 GB olması büyük bir eksi. İçerik ve detay olarak tatmin edemeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

You have to love yourself a fire.

KamilPanpa37

Bana göre The Witcher 3 Wild Hunt ve hikaye Dlc'leri ile çıkartmış oldukları işten sonra, spesifik kurgulu triple aaa türü oyunlar açısından Rockstar Games'den sonra en kaliteli firma net Cd Projekt Red'dir. Oyun fragmanı ve içerdiği soundtrack ile adamlar çıkartmış oldukları kaliteyi tekrardan masaya koymuşlar, istenilen orta düzey sistem gereksinimleri ve özellikle oyunun türkçe bir dil seçeneğine sahip olmasından dolayı kesinlikle satın alacağım yapımdır kendisi.  Her sene birbirinin kopyası oyunlar yapıp pişkin bir şekilde biz tamamen çok yenilikçi bir oyun yaptık diyen yüksek bütçeli kendini uyanık sanan şirketler görsün ve ibret alsın Cd Procekt Red'i  :helal:

dynose

pieria

keşke devletime de 1 tane bilgisayar almasam da ben de oynasam :(

Cowingwa

MuhannedBatal

Ranger.

Dört gözle beklediğim nadir oyunlardan. Beklentileri boşa çıkarmayacağına dair umut var içimde.

Heleina

Sanırım çıktığı gibi alacağım ilk oyun olacak. Merakla beklemedeyiz.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Delioyuncu12x

Alıntı yapılan: [A]krep - 21 Eylül 2020, 01:36:52
2013'ten beri geliştirilen ve o günden bu yana merakla beklenen, yapımını CDPR'in üstlendiği RPG açık dünya oyunu Cyberpunk 2077'nin resmi sistem gereksinimleri açıklandı. Resmi sistem gereksinimleri açıklanana kadar "minimum 1080 Ti isteyecek" gibi şehir efsanelerinin ortaya çıkmasına sebep olan oyunu oynamak için ortalama bir sistem yeterli olacak.

Teşekkürler paylaşım için