GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kısaca: Assassin's Creed Syndicate Nedir?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 20 Mayıs 2021, 14:10:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

!Uzi

laéx

Eline sağlık, videoda sesin çok az geliyor.  :helal:

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Volkan - 20 Mayıs 2021, 14:33:44
Eline sağlık, videoda sesin çok az geliyor.  :helal:

Cızırtı Efekti vardı, onun yüzünden "FX" ile arkadan gelen sesleri kısalttım. Neden bilmiyorum ama farklı bir Cızırtı Sesi Geliyor.

Teşekkürler :elsalla:

Impeccable

Emeğine sağlık güzel olmuş.:helal:

Bilinmeyen Bey

KamilPanpa37

Sunum güzel kral, yalnız ses sorununu çözebilirsen güzel olur, sunumda sesin biraz az geldiği için pek bir şey anlayamadım ama genel olarak potansiyel gösteriyor içeriğin.  :helal:  Bu tarz içeriklerde kendini geliştirebileceğini adım gibi eminim. Bu tarz içeriklere karşı ben de çok ilgi duyuyorum, şu an Gtamulti formuna özel düşük sistem isteyen nostaljik oyunlar projesi üzerinde çalışıyorum, kısmet olursa 20 oyuna tamamladığımda bende youtube kanalımda ve forumda paylaşacağım. Şu an toplamda 17 tanesini bitirdim yirmiye tamamlayınca hepsinin son editini düzenleyip paylaşacağım.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 20 Mayıs 2021, 15:57:50
Sunum güzel kral, yalnız ses sorununu çözebilirsen güzel olur, sunumda sesin biraz az geldiği için pek bir şey anlayamadım ama genel olarak potansiyel gösteriyor içeriğin.  :helal:  Bu tarz içeriklerde kendini geliştirebileceğini adım gibi eminim. Bu tarz içeriklere karşı ben de çok ilgi duyuyorum, şu an Gtamulti formuna özel düşük sistem isteyen nostaljik oyunlar projesi üzerinde çalışıyorum, kısmet olursa 20 oyuna tamamladığımda bende youtube kanalımda ve forumda paylaşacağım. Şu an toplamda 17 tanesini bitirdim yirmiye tamamlayınca hepsinin son editini düzenleyip paylaşacağım.

Ben çoğu eski oyunu bitirdim, aslında bu başlangıç. Daha San Andreas, Payne, Half-Life yapacağım...

Clayss

Bilinmeyen Bey