GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Nisan 2026, 18:58:37

Metin2 Türkiye

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 06 Eylül 2018, 03:27:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eolo(Kullanım Dışı)

Yılların oyunu Metin2'yi hepiniz biliyorsunuz, 2004'te ilk defa piyasaya sürüldü, 2008 yılından itibaren ise ülkemizde bilinen bir oyun haline geldi, her ne kadar son bir senedir Facebook'ta dönen komik resimler sayesinde tekrardan ün kazansa da, bir süre sonra yine büyük düşüşe geçti. Bilinen sunucuları dışında tüm sunucularının bomboş olduğu ortada. Ne kadar kaldı sizce kapanmasına? Çok dayanır mı? Hala oynamalı mıyız?

Şu sıralar SA:MP'ı bıraktıktan sonra oyun arayışına girdim fakat oynayacak oyun bulamadığımdan eski oyunlara merak sardığımdan bunu sormak istedim.

(r6s, pubg ve türevi oyunları önermenize gerek yok, o tarz çoğu oyuna sahibim)
Son düzenlenme: 06 Eylül 2018, 03:29:16 Eolo

pag

TR sunucusu zaten benim gözümde 2012 yılında bitmişti, o tarihten geçen seneye kadar full PVP oynadım.PVP sunucularında sürekli aynı mantık var, sunucuyu aç oyuncuyu çek paranı kazan ve sunucuyu kapat.Bu yüzden piyasada adam akıllı PVP sunucusu olmuyor.Sonuç olarak TR sunucusu az oyuncuylada olsa yoluna devam eder, PVP sunucuları ise açılır/kapatılır.

ArdaKndirmaz

Metin2 çok şaçma bir oyun

AlpAkabey

metin2 yi azmı oynardım :(

Akabey

Enkei

İlkokul yıllarımı süsleyen oyun... Birkaç ay önce PvP sunucusu bulup oynamıştım. Özleniyor be.

Focus

Eskiden az oynamadık

Şeytana Şükür!

Leeroy

Geçen girip bakayım dedim, çok güzel oyundur kendisi eski olsa da. :D

wowglarfist

İnternet kafe içinde gençliğimizi bu oyunu oynayarak bitirdik. Unutursak kalbimiz kurusun ya.  :oku2: