GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Nisan 2026, 14:55:24

Pes mi Fifa mı ? ANKET

Başlatan laéx, 21 Mayıs 2021, 18:53:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Forumda daha önce bu anket yapıldı mi bilmiyorum, yapildiysada ben yenilemiş olayım.  :melek:  Sence Pes mi Fifa mı ? Ankette işaretleyip sebebini veya sebeplerini yorum olarak belirtebilirsiniz. :helal:

Impeccable

Fifa'dan soğudum artık, yıllardır doğru düzgün geliştirme yapılmadan yalnızca makyajlayarak bir önceki yılın oyununu piyasaya sürüyorlar. Umarım bu sene PES kaliteli bir oyun çıkartır da Fifa'nın aklı başına gelir.

Şu an için ikisini de sevmiyorum açıkçası.

laéx

Alıntı yapılan: Impeccable - 21 Mayıs 2021, 18:58:04
Fifa'dan soğudum artık, yıllardır doğru düzgün geliştirme yapılmadan yalnızca makyajlayarak bir önceki yılın oyununu piyasaya sürüyorlar. Umarım bu sene PES kaliteli bir oyun çıkartır da Fifa'nın aklı başına gelir.

Şu an için ikisini de sevmiyorum açıkçası.
Katılıyorum, Fifanin 16 den itibaren tüm serilerini oynayan biri olarak 17 ve 18 serilerini beğeniyorum sadece. Pesi fazla oynadığım için Pes hakkında yorum yapmak istemiyorum. Fifa'nın geliştiricisi EA, Fifa 21 de birtek Fifa 20 nin optimizasyon sorunlarını giderip, takımları düzenleyip Fifa 21 diye koymuş. Tabii yeni jenerasyon için grafikleri yukseltti bu PS4 konsollarında yok kaldırmadığı için. Grafikleri ve Fifa 20 de sorun olan optimizasyonları düzeltip Fifa 21 diye yayınladılar. Bunları Fifa 20 ye güncelleme olarak getirip Konami gibi 1 sene geç çıkartsaymış belki Pesle kıyaslanabilirmiş. Pes'in yeni oyunu Fifa'bın aklını alacak gibi duruyor.

Bilinmeyen Bey

nikobernoo

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)